gyiama Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 καλησπερα παιδια εφταξα κανονικα το φλασακι ολα οκ ξεκιναει η εγκατασταση αλλα μετα την επανεκιννηση και αφου πατησω την 2 επιλογη μου βγαζει αυτο το μηνυμα Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση των windows επειδη το παρακατω αρχειο λειπει η ειναι κατεστραμενο <windows root>\system32\hal.dll μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?τα περναω σε ενα asus eeePC 4G
KOURABIES Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 εγω παλι τελειωνω την εγκατασταση και κανω το 2-3 βημα και μετα στο 4 εχω προβλημα..... δεν το κανει.βγαζω το φλασακι και δεν ξεκινανε τ γουιντοους
KOURABIES Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω παλι τελειωνω την εγκατασταση και κανω το 2-3 βημα και μετα στο 4 εχω προβλημα..... δεν το κανει.βγαζω το φλασακι και δεν ξεκινανε τ γουιντοους ετοιμοοοοοοοοοο:mrgreen:
johnjohn3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παιδια έπαθα πρόβλημα...ενω πήγαινα να κάνω την διαδικασία και ενώ ήμουν σε αυτό το σημείο "• Γράψτε H και πατήστε Enter • HP USB Disk Storage Format Tool screen θα εμφανιστεί. Αν δεν εμφανιστεί εκεί η συσκευή USB σας μπορείτε να κάνετε διαμόρφωση και χειροκίνητα μέσα από windows. Πατήστε 'Close' η μπορείτε να πάτε πίσω και να δοκιμάσετε την επιλογή P. Αν η συσκευή USB σας εμφανίζετε κανονικά τσεκάρετε το 'Quick format' και πατήστε 'Start'" έβαλα κατα λάθος τον εξωτερικό μου σκληρό μου εμφάνισε βέβαια ένα σφάλμα και βγήκε αλλά τώρα ενώ φένεται στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ όταν πάω να τον ανοίξω μου βγάζει ότι θέλει διαμόρφωση και στις ιδιότητες όλα είναι μηδεν. Διορθώνετε το λάθος μου ή να αρχίσω να κλαίω??
nikoskon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για να μην ταλαιπωρήστε χρησιμοποιείστε το Win To Flash. Είναι απλούστατο στην χρήση του το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Σε περίπτωση που έχετε το αυθεντικό CD/DVD των Windows, τοποθετήστε το στο drive και θα θα τραβήξει από εκεί τα αρχεία εγκατάσταση. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο νόμιμο .iso των Windows στο PC σας, το κάνετε mount σε κάποιο virtual drive και από εκεί θα τραβήξει τα αρχεία για την εγκατάσταση. Απλά και όμορφα.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παιδια έπαθα πρόβλημα [...]έβαλα κατα λάθος τον εξωτερικό μου σκληρό μου εμφάνισε βέβαια ένα σφάλμα και βγήκε αλλά τώρα ενώ φένεται στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ όταν πάω να τον ανοίξω μου βγάζει ότι θέλει διαμόρφωση και στις ιδιότητες όλα είναι μηδεν. Διορθώνετε το λάθος μου ή να αρχίσω να κλαίω?? Κάνε quick format για να σου δημιουργήσει το βασικό partition και μετά κάνε ανάκτηση με πρόγραμμα επαναφοράς διεγερμένων αρχείων. Προτείνω το GetDataBack, αλλά δεν είναι δωρεάν. Από free, το μόνο που ξέρω είναι το recuva.
johnjohn3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Με το GetDataBack έκανα δουλειά και τώρα τα αντιγράφω πίσω. Ευχαριστώ πολύ
bobos718 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε ενα netbook που φοράει 7 και θέλω αλλαγή . μακάρι να πετύχει! ---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε ενα netbook που φοράει 7 και θέλω αλλαγή . μακάρι να πετύχει! Αποτυχία. Ενω κάνει format ξεκινάει η διαδικασία αντιγραφής αρχείων κάποια στιγμή αρχίζει αν βρίσκει ελλείψεις σε αρχεία όπως bootvid.dll κτλ με αποτέλεσμα να μην μπορει να συνεχιστεί η εγκατάσταση. Κάποiα λύση? Το netbook είναι sony vaio vpcw12j1e.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.