KWSN_Men Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως βρηκα ενα μαυρακι 207GT του 2008 σε αψογη κατασταση (καρατσεκαρισμενο) με 9000 (επειτα απο παζαρι) με μολις 48000 χιλιομετρα. Το τσιμπαω σε ενα μηνακι και του πεταω υγραεριο πανω. Best deal που θα μπορουσα να βρω. Ναι αλλά πώς θα εμφανιστείς στα ΒουΠου με 207? Ενώ με Smart... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχει σημασια ποσο στο δεινει ο ιδιοκτητης-μαντρα αλλα ποια θα ειναι η τιμη cif που εχει δωσει το τελωνειο για το συγκεκριμενο αυτοκινητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχει σημασια ποσο στο δεινει ο ιδιοκτητης-μαντρα αλλα ποια θα ειναι η τιμη cif που εχει δωσει το τελωνειο για το συγκεκριμενο αυτοκινητο... τελική 5400 ολα μαζι βγήκε. cif δεν ξερω τι ειναι (ενα απορρυπαντικό ξερω αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτό) Euro 4. Αυτα που υπαρχουν σε μάντρες στην Ελλάδα ειναι κατα 95% πειραγμενα τα χιλιόμετρα τους. Είδα πανω απο 30. Επίσης, υπάρχουν 600αρια σμαρτ που εχουν αντεξει μεχρι και 200000 καθως και diesel που πήγαν 490,000 επίσης, KWSN_Men, δεν σκοπευω να παω σε δυτικα προάστια, αλλα να κάνω τη δουλεία μου ευκολα και οικονομικά. Πάντως βγηκε λιγο παραπάνω απο οτι υπολόγιζα αλλα παλι φθηνα βγήκε για τα χαρακτηριστικα και τα extra του (εχει κατι παραπάνω απο θηκες για καφε). αφηστε που δεν σπαταλησα χωροχρόνο... πληρωσα 500 ευρω σε εναν που ασχολείται και τα κανονισε όλα αυτός. Εγω τα εβλεπα στο mobile.de και αυτός τα ελεγχε απο κοντα. Είδαμε τουλαχιστον 10... και αναπαραγάγω http://www.car.gr/classifieds/cars/?engine_size-to=&gearbox_type=&significant_damage=®istration-from=%3E2004&make=57&category=12&engine_power-to=&engine_size-from=&mileage-from=&fuel_type=&rg=&doors=&price-to=®istration-to=%3C2007&exterior_color=&price-from=&variant=&engine_power-from=&hi=&offer_type=sale&mileage-to=&created=&number_plate_ending=&so=pr&drive_type=&model=1183&or=a αφηστε που άλλη χρηση κάνουμε οι ελληνες και άλλοι οι γερμανοι... το περιμένω οσονούπω και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.