Προς το περιεχόμενο

κριση κ ευκαιριες σε μεταχειρισμενα αυτοκ.

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλα αυτα απο πλειστηριασμους ειναι συνηθως καλες ευκαιριες...

στις μαντρες τους εχουν αυτοκ.απο τις θυγατρικες εταιριες ενοικιασεων αυτοκινητων κ οι τιμες δεν ειναι κ κατι ιδιαιτερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
απλα αυτα απο πληστιριασμους ειναι συνηθως καλες ευκαιριες...

στις μαντρες τους εχουν αυτοκ.απο τις θυγατρικες εταιριες ενοικιασεων αυτοκινητων κ οι τιμες δεν ειναι κ κατι ιδιαιτερο

Το θέμα είναι, μπορείς να έχεις πρόσβαση στους πλειστηριασμούς εσύ σαν ιδιώτης;

Δεν ξέρω κατά πόσο πρόκειται να γίνει αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο τα λαμόγια οι μαντράδες δε θα "τρομάξουν" τους ιδιώτες που θα το επιχειρήσουν, χτυπώντας αυτοκίνητα στα ύψη...

Πάντως πρώτη φορά ότι το σκέφτονται οι τράπεζες το είχα διαβάσει το Γενάρη νομίζω...

οι μαντραδες δεν εχουν λεφτα να διαθεσουν...βασικα δεν τους δεινουν δανεια κ εχουν κ πολλες ακαλυπτες επιταγες απο πελατες κ προσωπικες...

οποτε ολα τα αυτοκ.καταληγουν στις τραπεζες..

-------------------

κ μολις ειδα οτι σε λιγο καιρο θα συμμετεχουν κ ιδιωτες σε πλειστηριασμους..http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9368&pubid=7093103

<<Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα καθώς τώρα διαμορφώνονται οι τεχνικές λεπτομέρειες και το πλαίσιο που θα επιτρέψει στις τράπεζες να πραγματοποιούν τους πλειστηριασμούς στους ιδιώτες. Ηδη όμως έχουν στελεχωθεί οι αρμόδιες διευθύνσεις διαχείρισης παγίων, οι οποίες και θα έχουν την ευθύνη διενέργειας των πλειστηριασμών.>>

τα κατασχεμενα δεν ειναι μονο απο ιδιωτες κ οχι μονο μεταχειρισμενα...βγαινουν αυτοκ σε πλειστηριασμους απο εισαγωγικες εταιριες κ πολλες μαντρες που βαρανε κανονι.

• 1 χρόνο αργότερα...

Tις τραπεζες τις συμφερει να συνεργαζονται με μαντραδες αφου πεφτουν παντοτε χοντρες μιζες οταν διωχνουν τα κατασχεμενα... οι μαντραδες καλα κανουν την δουλεια τους... ειχα ακουσει πως αυτο καπως διωκεται απο το νομο αφου καποιο μερος απο τα κατασχεμενα πρεπει υποχρεωτικα να διατιθεται σε ιδιωτες περιπου το 30% νομιζω... γενικα δεν συμφερει να ψαχτεις απο κατασχεμενο αφου τα κορακια θα παρουν το κουρκουτι και θα παρεις καμια σαβουρα.. τεσπα παντως ειδα πως επεσαν οι τιμες στα καινουργια http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/96497.asp

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παίζουν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα...

Μαντράς που ξέρω, αγόρασε από άλλον που έκλεινε 20 κομμάτια μαζεμένα τσάμπα και τα πουλάει φτηνά και ψήνομαι ας πούμε να πάρω κάτι...

Παίζουν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα...

Μαντράς που ξέρω, αγόρασε από άλλον που έκλεινε 20 κομμάτια μαζεμένα τσάμπα και τα πουλάει φτηνά και ψήνομαι ας πούμε να πάρω κάτι...

Έχει τίποτα σε Yaris (08+) που να μην είναι από leasing;

Αυτα τα αυτοκινητα εχουν πουληθει ηδη σε αυτους που η τραπεζα εχει "φροντησει" να ενημερωσει που και ποτε θα γινει η "πωληση". Σαν τα ακινητα ενα πραγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...