teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ανανεώνοντας για λίγο τη σελίδα του φόρουμ, πέτυχα τυχαία το παρακάτω (το οποίο εξαφανίστηκε μετά από μερικά δευτερόλεπτα). Δεν ξέρω ποιος από την ομάδα διαχείρησης το έκανε, αλλά εμένα με έπιασε αδιάβαστο όταν το είδα. Το ποστάρω, λοιπόν, για να το θαυμάσουν οι επόμενες γενιές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αχα αρα μαθαμε οτι το κρυφο section για mods εχει στυλατο τιτλο Ή παιχτηκε καποιο στοιχημα μεταξυ των Mods αν εχει καποιος τα κοτσια να κανει τετοια πλακα Ή ειμαστε στο ματριξ και αυτη τη στιγμη αναλογα με αυτα που λεμε ή οχι και αναλογα με τη παρατηρητικοτητα μας ισως να παιζονται λεφτα απο πισω :shock::shock: Και μετα ξυπνησα (τεο κλασικα Msn Busy και Skype Online ε? )
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κατ' εξαίρεση. Το κλασικό μου είναι MSN Online και Skype Invisible, αγαπητέ.
Hal9000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ούτε 30 δευτερόλεπτα ήταν στον αέρα Τελικά αποφασίστηκε να πάρει άλλη μορφή που θα τη δείτε το πρωί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.