Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή το SE W800i αρχίζει και τα τρώει τα ψωμιά του (κολλήματα με bluetooth, χαλασμένο joystick κτλ), αρχίζω κι εγώ να σκέφτομαι να το αλλάξω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι περίοδος "αναμονής" για τα νέα μοντέλα (πχ. είδα ότι έχει βγει το Diamond2, μήπως αναμένεται τώρα το 3; ) και επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με smart phones που φοράνε windows. Μόνο στον αδερφό μου είχα πάρει το TyTnII άλλα δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ. Εν ολίγοις, αν μέσα στο επόμενο 6μηνο αγοράζατε τηλέφωνο που να έχει: - γρήγορη απόκριση σε όλες τις λειτουργίες - μικρές διαστάσεις ( ~100x50x10 mm) - GPS - ικανοποιητική μπαταρία ποιο θα επιλέγατε; Έχω ακούσει καλά λόγια για τα omnia και γενικά το φινίρισμά τους μου αρέσει ποιο πολύ από το diamond, άλλα η ούσια δεν είναι στο περιτύλιγμα. Για το χρηματικό, επειδή παίζει και επιδότηση, υπολογίζετει ~300 ευρώ max.
afentiko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μικρό (σχετικά), με γρήγορη ανταπόκριση, GPS και πολύ καλές κριτικές για την μπαταρία το SE G705(περίπου 300€ αλλά μόνο από online κατάστημα μέχρι στιγμής) ή το Nokia N79(361,00 €) Να υποθέσω ότι μπορείς να διαθέσεις 300€ +επιδότηση.
kikoath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν το ποσό της επιδότησης είναι μεγάλο πάρε diamond η omnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.