DownUNDERground Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Όπως όλοι έχω αποθηκεύσει κάποιες σελίδες στα Favorites μου.Συνήθως μου τις αποθηκεύει με αλφαβητική σειρά όπως κάνει και με τους φακέλους που δημιουργώ για ένα συγκεκριμένο θέμα(πχ. Εφημερίδες,Ράδιο κλπ.) και βάζω μέσα πολλά sites για το συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά.Τους φάκελους με εξειδικευμένα sites τους έχω πάνω πάνω για να τους βλέπω πιο εύκολα.Από κάτω είναι όλα τα υπόλοιπα γενικά sites,τα μη κατηγοριοποιημένα θα τα έλεγα.<P>Το πρόβλημα είναι όμως ότι μερικές φορές δεν μου αποθηκεύει τους φακέλους που κάνω στην αντίστοιχη αλφαβητική σειρά παρά μόνο κάτω κάτω.Για παράδειγμα έκανα πριν λίγο ένα τέτοιο φάκελο με σκοπό να βάλω μέσα σ'αυτόν σελίδες εταιρειών ρούχων αλλά μου τον άφησε στο τέλος των Favorites.Το πάω στην κορυφή μαζί με τουσ άλλους φακέλους αλά μόλις ξανανοίγω τον browser να σου τον πάλι στο τέλος ο φάκελος.Υπάρχει κάποια επιλογή στα Windows/μπορώ να πάω κάπου, όπου μπορώ να ορίσω με τι ταξινόμηση θέλω να μου δείχνει τους φακέλους των Favorites.Έτσι θα καταφέρω να βάλω και το νέο φάκελο που έφτιαξα μαζί με τους άλλους γιατί εκεί που πάει και κάθεται είναι πολύ σπαστικό.<P>Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω γιατί ξέρω ότι είναι λίγο περίεργο αυτό που θέλω.Αν κάποιος με πιάνει και έχει καμμιά ιδέα ας ρίξει κανά hint
MyLord Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Είναι πολύ απλό.<BR>Κάνε δεξί κλικ σε κάποιο σημείο της λίστας με τα favorites και τσεκάρισε την επιλογή Ταξινόμηση κατά όνομα έτσι θα μπουν όλα με αλφαβητική σειρά με τους φακέλους να είναι στο πάνω μέρος και τα sites που δεν είναι σε κάποιο φάκελο στο κάτω μέρος αλλά πάντα με αλφαβητική σειρά.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Αυτό είναι αυτονόητο ότι το έχω δοκιμάσει αλλά δεν πιάνει.ʼλλωστε είπα ότι κανονικά τα καταχωρεί αλφαβητικά.Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές αρνείται να το κάνει και δεν ξέρω γιατί.Α ρε Microsoft <p>[ 01-06-2001: Message edited by: DownUNDERground ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.