jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Old Holborne κίτρινο , γαλάζια χαρτακια rizzla, φιλτρακια swan
duende Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ! Δεν υπάρχει πιο άχαρη συνήθεια απο το κάπνισμα.... όσο πιο δυνατά τα τσιγάρα που καπνίζεις τόσο πιο αδύναμος ο χαρακτήρας σου. το σκεφτηκες πολυ το τελευταιο?μεγαλη σοφια λεμε να το κανεις και copyright ελεος με τους αντικαπνιστες, δεν πατε πουθενα αλλου να παιξετε?..
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 όχι ρε εδώ θα κάτσουμε να σας πρήζουμε τα ούμπαλα. έχεις δει πολλά προιόντα που να αναγράφουν πάνω στη συσκευασία τους "μην μας χρησιμοποιείται είμαστε σκατά, σας σκοτώνουμε, σας προκαλούμε καρκίνο, σας κάνουμε στείρους, σας γαμάμε τη ζώη;"
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ! Δεν υπάρχει πιο άχαρη συνήθεια απο το κάπνισμα.... όσο πιο δυνατά τα τσιγάρα που καπνίζεις τόσο πιο αδύναμος ο χαρακτήρας σου. όχι ρε εδώ θα κάτσουμε να σας πρήζουμε τα ούμπαλα. έχεις δει πολλά προιόντα που να αναγράφουν πάνω στη συσκευασία τους "μην μας χρησιμοποιείται είμαστε σκατά, σας σκοτώνουμε, σας προκαλούμε καρκίνο, σας κάνουμε στείρους, σας γαμάμε τη ζώη;" Ρε συ merde, seriously, χρησιμοποιεις τοσο αβασιμα επιχειρηματα που ειναι σαν να εχεις αδικο.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ρε συ merde, seriously, χρησιμοποιεις τοσο αβασιμα επιχειρηματα που ειναι σαν να εχεις αδικο. xaxaaxax:p:p
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Όποιος γουστάρει να καπνίζει,μπορεί να καπνίσει ΟΣΟ θέλει μέχρι να γεμίσουν ασφαλτόπισα τα πνευμόνια του.Αρκεί να μην το κάνει μες τη μούρη μου.Είδα κι έπαθα για να κόψω τον κάπνισμα πριν κανα χρόνο.Γιατί πρέπει αναγκαστικά να το ξαναρχίζω πλαγίως κάθε φορά που βγαίνω έξω;Ωραία θα μου πείτε να μην πηγαίνω σε μέρη που καπνίζουν πολύ πχ, clubs,μπουζουκια,Ωραια λέω δεν πήγαινω έτσι κι αλλιώς.Σε μια γαμοκαφετέρια γιατί να μην μπορώ να απολαύσω το γαμοκαφέ μου χωρίς την παρουσία του σκατοκαπνού;Δεν φταίνει οι καπνιστές.Οι καραγκιόζηδες μαγαζάτορες φταίνε που κάνουν οικονομία στον εξαερισμό.Και όσο για το μέτρο το καλοκαίρι του 2009, ΣΙΓΑ μην εφαρμοστεί σε καφενεία,σχολές, και ειδικά στην επαρχία.Πάλι τα ίδια θα έχουμε.
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 De@th L0rd ανογεις νεο θεμα, που εχει μαλλον εξαντληθει...
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ρε συ merde, seriously, χρησιμοποιεις τοσο αβασιμα επιχειρηματα που ειναι σαν να εχεις αδικο. Ναι; έτσι σου φάνηκε; γιατί; Τι είναι αβάσιμο; Αυτό που λέω είναι ότι όλες οι εταιριες μας φλωμόνουν στο ψέμα ότι τα προϊόντα τους είναι τα καλύτερα και εμείς ξέρουμε ότι υπερβάλουν για να πουλήσουν. Στα τσιγάρα όχι μόνο δεν γίνεται αυτό αλλά μας το λένε και κατάμουτρα ότι μας προκαλούν ένα σωρό ασθένειες. Μπορείς να φανταστείς πόσο αντίθετη είναι αυτή η τακτική με το πνεύμα του Marketing, ιεροσυλία και όμως συμβαίνει! Γιατι; Γιάτι όντως το κάπνισμα σκοτώνει, όντως προκαλει καρκίνο των πνευμόνων, όντως προκαλεί στείρωση και στυτικές δυσλειτουργίες. Πραγματικά τι βρήκες αβάσιμο σε αυτό που είπα; Death lord ευχομαι να μην το ξαναρχίσεις ποτέ. Σε παραδέχομαι και σένα όπως και όσους εχουν καταφέρει να το κόψουν. Εγώ έτσι όπως το έχω κατανοήσει είναι ότι ο άνθρωπος έχει επιβάλλει τον εαυτό του σε εθισμούς που νομίζει ότι του προσφέρουν απόλαυση και ειναι εύκολα διαθέσιμοι γιατί δεν μπορεί με την ίδια ευκολία να βρεί αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη. Δεν μπορείς να αγοράσεις στο περίπτερο αγάπη και συντρόφικότητα, καλή παρέα, γέλιο, ενα όμορφο και γαλήνιο απόγευμα στην αγκάλια μιας όμορφης κοπέλας, μπορείς όμως πολύ ευκολά όλο και όλο με 3 ευρώ να αγοράσεις ένα πακέτο τσιγάρα, να φας και ένα γύρο να παίξεις και ένα παινχιδάκι στο plays station ρε γαμώ... ο liopyr έχει δίκιο, ποιά μάρκα είναι η καλύτερη;
slipknot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Το κάπνισμα είναι ταξικό ζήτημα, οι πλούσιοι τη βγάζουν με πούρα και καμιά άσπρη και οι φτωχοί (πλην τίμιοι) με τσιγάρα. Όσοι καπνίζουν ξέρουν πολύ καλά τι κακό κάνουν στον εαυτό τους και το γεγονός ότι είναι εθισμένοι, εκτός από την ομάδα 13-17 χρονών που το κάνει για ανόρθωση του κοινωνικού status (να γίνουν αρεστοί στο αντίθετο φύλλο και αποδεκτοί σε συγκεκριμένες παρέες - κλίκες). Από εκεί και πέρα δικαίωμα του καθενός είναι, έστω κι όταν το κάνει για επίδειξη (ναι έχω δει πολλούς νέους να ρουφάνε και να βγάζουν τον καπνό αμέσως -δίχως να τον εισπνέουν- κρατώντας με χάρη το τσιγάρο απλά και μόνο για να θεωρήσει το εκάστοτε απέναντι κοριτσούδι ότι "είναι και πολύ μάγκας ρε δικέ μου !") αρκεί να μην φυσάει τον καπνό μες στη μάπα μου. Δεν το απαιτώ όταν βρίσκομαι σε κλειστούς χώρους με πολύ κόσμο που όπως και να χει θα καπνίσουν, αλλά τουλάχιστον όταν είμαι δίπλα σου κοίτα να τον φυσάς πιο πέρα όχι πάνω μου, αμαρτία είναι. Κατά τα άλλα το προειδοποιητικό μήνυμα δεν υπήρχε ανέκαθεν αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι μικρός πως πάνω στα πακέτα των γονιών μου δεν έγραφε τίποτα, τουλάχιστον όχι τόσο εμφανώς όσο στις μέρες μας. Αργότερα μπήκανε αυτά αν και δεν αλλάξανε και τίποτα.
palawiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Παίδες ανοίχτηκε ένα θέμα τι μάρκα καπνίζουμε και πολλοί το γυρίσανε γιατί και πως καπνίζουμε,και τι κακό μας κάνει. De@th L0rd γιατί δεν σου αρέσει τώρα να σου κάνουν αυτό που έκανες κάποτε;
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ναι; έτσι σου φάνηκε;γιατί; Τι είναι αβάσιμο; Aυτό: όσο πιο δυνατά τα τσιγάρα που καπνίζεις τόσο πιο αδύναμος ο χαρακτήρας σου. και αυτό: έχεις δει πολλά προιόντα που να αναγράφουν πάνω στη συσκευασία τους "μην μας χρησιμοποιείται είμαστε σκατά, σας σκοτώνουμε, σας προκαλούμε καρκίνο, σας κάνουμε στείρους, σας γαμάμε τη ζώη;" Αυτό που λέω είναι ότι όλες οι εταιριες μας φλωμόνουν στο ψέμα ότι τα προϊόντα τους είναι τα καλύτερα και εμείς ξέρουμε ότι υπερβάλουν για να πουλήσουν. Στα τσιγάρα όχι μόνο δεν γίνεται αυτό αλλά μας το λένε και κατάμουτρα ότι μας προκαλούν ένα σωρό ασθένειες. Μπορείς να φανταστείς πόσο αντίθετη είναι αυτή η τακτική με το πνεύμα του Marketing, ιεροσυλία και όμως συμβαίνει! Γιατι; Γιάτι όντως το κάπνισμα σκοτώνει, όντως προκαλει καρκίνο των πνευμόνων, όντως προκαλεί στείρωση και στυτικές δυσλειτουργίες. Πραγματικά τι βρήκες αβάσιμο σε αυτό που είπα; Οι καπνοβιομηχανίες είναι αναγκασμένες να αναγράφουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος πάνω στις συσκευασίες. Ούτε παλαβούς μανατζαραιο-διαφημιστές έχουν, ούτε την καλή θέληση. Εγώ έτσι όπως το έχω κατανοήσει είναι ότι ο άνθρωπος έχει επιβάλλει τον εαυτό του σε εθισμούς που νομίζει ότι του προσφέρουν απόλαυση και ειναι εύκολα διαθέσιμοι γιατί δεν μπορεί με την ίδια ευκολία να βρεί αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο λάθος θα μπορούσες να το κατανοήσεις. Κατ'αρχήν ο εθισμός δεν αυτοεπιβάλλεται. Κατά δεύτερον, η μονη απόλαυση της οποίας μπορείς να πεις πως ειναι υποκατάστατο το τσιγάρο, είναι αυτή της τσίχλας. Δεν μπορείς να αγοράσεις στο περίπτερο αγάπη και συντρόφικότητα, καλή παρέα, γέλιο, ενα όμορφο και γαλήνιο απόγευμα στην αγκάλια μιας όμορφης κοπέλας, μπορείς όμως πολύ ευκολά όλο και όλο με 3 ευρώ να αγοράσεις ένα πακέτο τσιγάρα, να φας και ένα γύρο να παίξεις και ένα παινχιδάκι στο playstation Πιτόγυρο+playstation > γαλήνια απογεύματα+λάγνες αγκαλίτσες. (πως να το κάνουμε δηλαδή)... ρε γαμώ... ο liopyr έχει δίκιο,[..] Ευχαριστώ για την επιβεβαιωση.
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Οι καπνοβιομηχανίες είναι αναγκασμένες να αναγράφουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος πάνω στις συσκευασίες. Ούτε παλαβούς μανατζαραιο-διαφημιστές έχουν, ούτε την καλή θέληση. Το ξέρω, το γράφουν όμως γιατί είναι αλήθεια. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο λάθος θα μπορούσες να το κατανοήσεις. Κατ'αρχήν ο εθισμός δεν αυτοεπιβάλλεται. Κατά δεύτερον, η μονη απόλαυση της οποίας μπορείς να πεις πως ειναι υποκατάστατο το τσιγάρο, είναι αυτή της τσίχλας. Δεν αυτοεπιβάλλεται; Εσύ απο την κοιλιά της μάνας σου ήθελες να καπνίζεις; Αν το φιλοσοφήσεις το θέμα θα δεις ότι όπως και το φαϊ πολλές φορές το κάνουμε γιατι θέλουμε κάτι άλλο. . . Πιτόγυρο+playstation > γαλήνια απογεύματα+λάγνες αγκαλίτσες. (πως να το κάνουμε δηλαδή)... συμφώνω και με τον φίλο που διαμαρτύρεται ότι ειμαστε off topic αλλά....
Chris_85 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν μπορείς να αγοράσεις στο περίπτερο αγάπη και συντρόφικότητα, καλή παρέα, γέλιο, ενα όμορφο και γαλήνιο απόγευμα στην αγκάλια μιας όμορφης κοπέλας Μονο μην ξαναρχισεις.. Από εκεί και πέρα δικαίωμα του καθενός είναι, έστω κι όταν το κάνει για επίδειξη (ναι έχω δει πολλούς νέους να ρουφάνε και να βγάζουν τον καπνό αμέσως -δίχως να τον εισπνέουν- κρατώντας με χάρη το τσιγάρο απλά και μόνο για να θεωρήσει το εκάστοτε απέναντι κοριτσούδι ότι "είναι και πολύ μάγκας ρε δικέ μου ! Πλακα πλακα με το τσιγαρο οταν χορευεις σε κλαμπ φαινεται γαματο στο σκοταδι Σκεφτομαι να ξαναρχισω
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μονο μην ξαναρχισεις.. Πλακα πλακα με το τσιγαρο οταν χορευεις σε κλαμπ φαινεται γαματο στο σκοταδι Σκεφτομαι να ξαναρχισω @ρχιδι@ φαινεται εγώ το μόνο που βλέπω είναι ανθρώπους να βάζουν μια παπαριά στο στόμα τους και να βγάζουν κανπνό Μονο μην ξαναρχισεις.. Πλακα πλακα με το τσιγαρο οταν χορευεις σε κλαμπ φαινεται γαματο στο σκοταδι Σκεφτομαι να ξαναρχισω ναι εσύ θα ξαναρχίσεις το κάπνισμα γιατι φαίνεται στο κλάμπ γαμάτο στο σκοτάδι, μην ξεχάσεις και το λειζερ να πειράζεις τα κορίτσια το πρωί στο δημοτικο
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Το ξέρω, το γράφουν όμως γιατί είναι αλήθεια. Από το προηγούμενό σου post πάντως έβγαινε το συμπέρασμα πως δεν το ήξερες. Δεν αυτοεπιβάλλεται; Εσύ απο την κοιλιά της μάνας σου ήθελες να καπνίζεις; Όχι, αλλά όταν έκανα την μαλακία να το αρχίσω δεν είπα "Χα, σημερα είναι μια ωραία μέρα να επιβάλλω στον ευατό μου ένα εθισμο". Δεν ξέρω αν καταλαβαινόμαστε. Αν το φιλοσοφήσεις το θέμα θα δεις ότι όπως και το φαϊ πολλές φορές το κάνουμε γιατι θέλουμε κάτι άλλο. . . Χωρίς να το έχω "φιλοσοφήσει" έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως το φαί το τρώω όταν πεινάω. Σε κάθε άλλη περίπτωση μου είναι σχεδόν αδιάφορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.