Προς το περιεχόμενο

Η Ερώτηση της χρονιας

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω (προλαβει να) σπουδασω ηλεκτρονικος, οποτε θα μου επιτρεψεις ο,τι λεω να το λεω εκ πειρας.

Και η πειρα λεει οτι αν βγαλεις το pc απο τη μπριζα και κανεις clrcms τοτε πραγματι δε γινεται γιατι εχει "ξεμεινει" ρευμα στους πυκνωτες.

Γιαυτο και λενε ορισμενοι: ''αστο 10 λεπτα χωρις τη μπαταρια".

ΑΝ απο την αλλη ομως, πας να το αναψεις, τοτε αμεσως εκφορτιζονται. Μαλιστα σε μερικες περιπτωσεις υπαρχει τοση περισσεια ρευματος αρκετη για να αναψουν τα λεντακια για ενα κλασμα.

Αυτο εμενα προσωπικα παντοτε μου δουλευει, οσες φορες εχω δοκιμασει clrcms ετσι.

Αν εσυ ξερεις κατι διαφορετικο εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

Αλλα επεξηγηματικα :-)

Δημοσ.

Βλεπω εχει γινει καλη συζητηση πανω στο θεμα αλλα πρέπει να διευκρινίσω καποια πράγματα.

εχετε δικιο γιατι γράφωντας off το τορφοδοτικο καταλαβατε οτι το εκλεισα απο τον διακοπτη. οχι οχι, ειχα βγαλει για καθαρισμα ολο τον πυργο και στην συνεχεια φορματ, ουτε τορφοδοτικα ηταν στην πριζα ουτε τιποτα.

το θεμα ειναι οτι και χωρις ιντερνετ και αφου βαλω το cd-key τελος παντων, πριν καλα καλα κανει install ta windows τσαπ μου πεταει το παραθυρο για της ρυμθησεις της γλωσσας στο πληκτορολογιο και την ωρα ΠΑΝΤΑ σωστη. αυτη ειναι η απορια μου.ε πως την βρήσκει?

Δημοσ.

Ξαναλέω: αν το τροφοδοτικό δεν ξεσυνδέθηκε από τη μητρική και γι αρκετή ώρα, δεν είμαστε σίγουροι πως αποφορτίστηκαν 100% οι πυκνωτές είτε του τροφοδοτικού, είτε των κυκλωμάτων της μητρικής, ας πίεσες το κουμπί.

Σε κάθε περίπτωση, αν το ρολόι συνέχισε κανονικά τότε αυτό σημαίνει πως διατηρήθηκε κάπου ελάχιστη έστω ενέργεια, εκτός αν καταλήξουμε πως η μητρική έχει ενσωματωμένο Copperfield. Δε βλέπω τίποτα περίεργο λοιπόν.

GeorgeMan μην ταράζεσαι :-)

Δημοσ.

Βασικα αν το αφησεις χωρις καλωδιο ρευματος και με τη μπαταρια εξω για κανα πενταλεπτο........... οχι μονο την ωρα, αλλα και τη μανα του θα χασει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...