StrEaMLiNe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα,υπάρχει κάποιο online κατάστημα με αποκριάτικα είδη με μεγάλη ποικιλία απο μάσκες και γενικότερα αποκριάτικα κουστούμια ελληνικό ή ξένο το οποίο να έχει λογικές τιμές.Επίσης αν ξέρετε και κανένα καλό στην Αθήνα πείτε.Ευχαριστώ
ApSiMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αν βάλεις "αποκριάτικες στολές" στο google θα σου βγάλει μερικά καταστήματα... Εγώ πήρα την στολή μου από το http://www.costumes.gr (το βρήκα με τον παραπάνω τρόπο) το οποίο δεν είναι ακριβώς μαγαζί με αποκριάτικα είδη αλλά βιοτεχνία στολών. Σαν αποτέλεσμα αυτού τα υφάσματα όλων των στολών είναι κορυφαίας ποιότητας!!! (έχει πλυθεί ήδη χωρίς καμία παρενέργεια) Και το καλύτερο: επειδή δεν είναι μαγαζί για αποκριάτικα είδη, την περίοδο αυτή σου κάνει 20% έκπτωση!!!! Από εμένα +1 για το συγκεκριμένο!!! Το μόνο κακό του είναι ότι είναι χωμένο σε περίεργο σημείο στην Αθήνα (κοντά στο Μεταξουργείο) βέβαια δεν έχει καθόλου μάσκες/μπιχλιμπίδια κλπ. PS FYI αγόρασα την στολή (μοναχού) με 35€.... Ένας κολλητός νοίκιασε στολή με 33€ για 2 βράδια... Απλά για σύγκριση τιμών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.