Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παρούσα, τρίμηνης διάρκειας, δημοσκόπησή μας έληξε όπως είχε προγραμματιστεί σήμερα περίπου στις 21:20. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

post-4351-129063007288_thumb.png

Για την κατηγορία «Λοιποί», τα επιμέρους αποτελέσματα είχαν ως εξής:

>Maxthon      0.74%
Konqueror    0.49%
Άλλος        0.49%
-------------------
Σύνολο       1.72%

Στο συνημμένο αρχείο ZIP που ακολουθεί, υπάρχει το PNG αρχείο του παραπάνω pie chart μαζί με το OpenOffice Calc v3.0.1 αρχείο ODS που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του chart.

Browsers_Poll_25022009_26052009.zip

Για συγκρίσεις, τα αποτελέσματα της προηγούμενης (εξάμηνης διάρκειας) δημοσκόπησης μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Μέχρι να στηθεί η επόμενη δημοσκόπηση, το thread θα παραμείνει ξεκλείδωτο για σχολιασμό των αποτελεσμάτων. Το δικό μου σχόλιο αφορά τον Chrome της Google, που φαίνεται να πατάει πολύ καλά στα πόδια του. Εκτιμώ πως αν υιοθετήσει στο μέλλον κι ένα extension API θα έχουμε εκπλήξεις, με σημαντικό ποσοστό από τους δύο δημοφιλέστερους αυτήν τη στιγμή browsers να μετακινούνται προς τον Chrome.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάμε μωρή ΑΛΕΠΟΥΥΥΥ!!!!

Και ας χάνω λίγο σε ταχύτητα ... τα extensions μου λύνουν τα χέρια

• Super Moderators
Δημοσ.

άντε να βγει ο FF 3.5 που από ότι έχω ακούσει είναι πιο γρήγορος...

Δημοσ.

Παρακαλώ θερμά να καταθέσετε προτάσεις και σκέψεις για συνδιαμόρφωση του επόμενου poll: Διάρκεια, δυνατές επιλογές και οτιδήποτε σχετικό σκεφτείτε.

Από τη μεριά μου:

• Νομίζω πως θα πρέπει να βγουν από ξεχωριστές επιλογές οι 2 τελευταίοι σε δημοφιλία (Konqueror sorry DIMITRISG! και Flock) και να ενσωματωθούν στην επιλογή «Άλλον», καθώς συγκέντρωσαν πολύ χαμηλό ποσοστό. Επίσης, ίσως ο διαχωρισμός του MSIE θα πρέπει να μετατοπιστεί κατά μία έκδοση επάνω (IE 8 και IE <=7)
  • Η διάρκεια ίσως θα πρέπει να γίνει 4μηνιαία. Οι 405 ψήφοι ήταν αρκετά καλό στατιστικά δείγμα, αλλά θα ήθελα να απελευθερώσω και τη forum signature μου από μόνιμη παραπομπή στα polls

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον και μια δημοσκόπηση "για ποιον λόγο προτιμάτε τον browser σας" ή "ποια στοιχεία θεωρείτε σημαντικά σε έναν browser", με δυνατότητα για 1-2 επιλογές και πιθανές απαντήσεις ταχύτητα συμβατότητα επεκτασιμότητα ασφάλεια ευχρηστία κλπ .. Νομίζω βγάζεις πιο χρήσιμα συμπεράσματα..

Όσο για τους 405 ψήφους εμένα λίγοι μου φαίνονται για ένα site όπως το ινσομνια αν σκεφτείς ότι είναι θέμα 5 sec το να ψηφίσεις.. Συμφωνώ και με τα 2 bullet πάντως.

Δημοσ.
Όσο για τους 405 ψήφους εμένα λίγοι μου φαίνονται για ένα site όπως το ινσομνια αν σκεφτείς ότι είναι θέμα 5 sec το να ψηφίσεις.. Συμφωνώ και με τα 2 bullet πάντως.

το ίδιο και μένα... πολύ λίγοι κιόλας

Δημοσ.

Αναλογικά πάντως (συμμετοχές/διάρκεια poll), ήμασταν καλύτερα από το αμέσως προηγούμενο σχετικό poll. Δε νομίζω ότι μπορούμε πολύ καλύτερα, αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι αρκετός ο αριθμός των συμμετεχόντων για να γίνει αναγωγή στον πληθυσμό των μελών του forum. Στις πολιτικές δημοσκοπήσεις από τηλεφώνου (όπου ο πληθυσμός στον οποίον αναφέρεται το δείγμα είναι τάξη μεγέθους μεγαλύτερος από τα συνολικά μέλη του Insomnia), τί δείγματα χρησιμοποιούν; Έχω ακούσει για νούμερα κοντά στο 1000, αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Όχι και ακόμη και να ήθελαν, δε μπορούν να μου πουν τίποτα, γιατί δεν ψήφισαν. Ούτε καν ένα μπλε nickname στους συμμετέχοντες, ντροπή! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ο paredwse θα παίζει με Safari πιστεύω, δεν χρειάζεται poll για να το μάθουμε :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους ψήφισαν και συμμετείχαν στη συζήτηση. Το thread κλειδώνει και η συζήτηση μεταφέρεται στη νέα δημοσκόπηση που θα βγάλει αποτελέσματα για το επόμενο τετράμηνο: Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09.

Μπορείτε να αρχίσετε να ψηφίζετε εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...