Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες εδω :

http://windows.kde.org/

Ευχαριστω πολυ τον parsifal που τον βαζει στις στατιστικες γιατι εχω μεινει απελπιστικά μονος , και ειναι πολυ καλος browser. Βεβαια η δυναμη του φαινεται οταν τρεχεις σε περιβαλλον KDE, ειναι τετοια η ενσωματωση που εχεις την αισθηση πως τρεχεις οχι απλα ενα browser αλλα ενα όλοκληρο λειτουργικό!

Δημοσ.
αν το Pc σου δεν εχει 3 carbon δισκοφρενα με ακτινικες Brembo μην τολμησεις τον Opera:p:-D

lol τελικά φόρτωσα και τρίτο περιηγητή... Να δώ τώρα για πόσο θα κρατήσω προεπιλεγμένη περιήγηση την αλεπού. +1 στην όπερα και ας έχω ψηφίσει φαιρφοξ...:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Opera... Ένα πράμα σας λέω, τρέμετε την ώρα που θα ενσωματωθεί το Opera Turbo...

Firefox χρησιμοποιώ μόνο για διαχείρηση των tags μου στο delicious και για firebug-cooliris.

Δημοσ.

Απο χθες που τον δοκιμασα, google chrome διοτι ο firefox3 ειχε καταντησει πολυ βαρυς για το συστημα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...