Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν εδώ είναι εγκατεστημένο και για τα μάτια λίγων

Θα έπρεπε να είναι για να έχουμε άμεσα την απάντηση στο πιάτο και να μην περιμένουμε το σχετικό ψήφο στις δημοσκοπήσεις.

BTW, δεν έχει νόημα να είναι κρυφό, είναι σα να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με κουκούλες για να μη βλέπουμε τί μάρκα είναι.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλεπου αποκλειστικά

Πόε πότε εξπλόρερ, μόνο και μόνο επειδή φορτώνει αυτόματα τον λογαριασμό μου με το πάτημ αενός κουμπιου στο msn, όταν θέλω να διαβάσω e-mail.

Δημοσ.

Σε Mac OSX πλέον Safari 4.

Ο FF 3.0.χ έχει υπερβολικά μεγάλο memory footprint, δημιουργεί τρελό cpu usage με flash, και αρκετά κολλήματα μετά από χρήση.

Δημοσ.

Opera, και εδώ και αρκετό καιρό που τον χρησιμοποιώ, δεν μπορώ να γυρίσω στον firefox, ακόμα και με τα πολλά plugins που έχει, και που για μένα είναι ο μοναδικός λόγος να τον χρησιμοποιείς. Αν ψάξεις όμως, σχεδόν όλα θα τα βρεις και για opera, και σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την σταθερότητα του (ανοίγω τα διπλάσια tabs απο τον firefox, και ο firefox γίνεται πιο αργός και κολλάει) είναι απίστευτος για μένα.

Αλεπου αποκλειστικά

Πόε πότε εξπλόρερ, μόνο και μόνο επειδή φορτώνει αυτόματα τον λογαριασμό μου με το πάτημ αενός κουμπιου στο msn, όταν θέλω να διαβάσω e-mail.

Βάλε messenger plus live, έχει τη δυνατότητα να θυμάται ποιον browser χρησιμοποιείς και να ανοίγει αυτόν.

Δημοσ.

Opera γιατί είναι ταχύτατος, δεν μου ανοίγει όλες τις σελίδες μου, έχει gestures που δουλέυουν καλύτερα από οτι με τον μοζιλα, και μου δειχνει με τι ταχυτητα φορτωνει τη σελίδα μου (και ποσο μεγάλη είναι -η σελίδα-). Το σημαντικότερο μειον για μενα ειναι οτι δεν συνεργαζεται το ιδιο αποτελεσματικα με τα bookmarks της delicious

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...