Lioner Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα τον εκτυπωτή, αγόρασα και τα χρώματα και έχω αρκετά προβλήματα ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΆΣΩ ΤΟ ΚΟ**ΠΛΑΙΣΙΟ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&product=1185241&keyword=ip4600 Παράγγειλα και τα 5 μελάνια που αναγράφεται παρακάτω και στο Κυανό μου λέει ότι δεν είναι συμβατό (δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι όταν βάζω το χρώμα)!! ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ? Εντομεταξύ αυτό που γράφεισ το site είναι Canon CLI-521 Μελάνι (Grey) ενώ στον εκτυπωτή είναι κυανό. Έλεος τι γίνεται? Και κάτι επίσης, αυτό το κουτί που βάζεις κάτω για να μπει το χαρτί, εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! Μου έφεραν ένα μαύρο τέτοιο (τετράγωνο είναι έχει το μέγεθος του κουτιού) αλλά είναι λεπτό και βάζεις ένα CD πάνω. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. Τι πρέπει να κάνω? Π.Σ Την απόδειξη την έχω ακόμα. (Σόρρυ για τα κεφαλαία αλλά δεν αντέχω άλλο, εδώ και 4 μέρες προσπαθώ να εκτυπώσω κάτι σημαντικό και δεν μπορώ να τα βρω με έναν εκτυπωτή.) EDIT: Εντάξει όσον αναφορά το κουτί το βρήκα, ήταν απο κάτω μέσα!!!
varemarious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μη μου λές τέτοια και τον έχω παραγγείλει να μου έρθει τον περιμένω αύριο ή μεθαύριο.
Haros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα τον εκτυπωτή, αγόρασα και τα χρώματα και έχω αρκετά προβλήματα ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΆΣΩ ΤΟ ΚΟ**ΠΛΑΙΣΙΟ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&product=1185241&keyword=ip4600 Παράγγειλα και τα 5 μελάνια που αναγράφεται παρακάτω και στο Κυανό μου λέει ότι δεν είναι συμβατό (δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι όταν βάζω το χρώμα)!! ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ? Εντομεταξύ αυτό που γράφεισ το site είναι Canon CLI-521 Μελάνι (Grey) ενώ στον εκτυπωτή είναι κυανό. Έλεος τι γίνεται? Και κάτι επίσης, αυτό το κουτί που βάζεις κάτω για να μπει το χαρτί, εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! Μου έφεραν ένα μαύρο τέτοιο (τετράγωνο είναι έχει το μέγεθος του κουτιού) αλλά είναι λεπτό και βάζεις ένα CD πάνω. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. Τι πρέπει να κάνω? Π.Σ Την απόδειξη την έχω ακόμα. (Σόρρυ για τα κεφαλαία αλλά δεν αντέχω άλλο, εδώ και 4 μέρες προσπαθώ να εκτυπώσω κάτι σημαντικό και δεν μπορώ να τα βρω με έναν εκτυπωτή.) EDIT: Εντάξει όσον αναφορά το κουτί το βρήκα, ήταν απο κάτω μέσα!!! Ότι μελάνη δεν παίζει το πας πίσω στο πλαίσιο και στο αλλάζουν. Επίσης φαντάζομαι μπορείς να κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου με τα μελανάκια που έχει μέσα ο εκτυπωτής στην κούτα του όταν τον αγοράζεις...
Lioner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις τα κατάφερα ξέμπλεξα επιτέλους. Εκτυπώνει πάντως φοβερά :lol: Ξέρει κανείς πως μπορώ να εκτυπώσω σε διαστάσεις για να βάλω σε μια CD Θήκη απέξω? Μέτρησα τις διαστάσεις είναι 12χ11 περίπου αλλά στο Easy-PhotoPrint EX δεν την έχει την επιλογή 12χ11. Πώς ακριβώς το κάνω? Στάνταρ θα υπάρχει στο πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να το βρω ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Κανένας???????
sapphire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις να φτιάξεις τα εξώφυλλα με το CD-LabelPrint. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για εκτύπωση επάνω στα CD/DVD, αλλα φτιάχνει και εξώφυλλα - οπισθόφυλλα... Υ.Γ. Φοβερός εκτυπωτής, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, γρήγορος και οικονομικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.