Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπω εικόνα!!

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος μου την μητρική ASUS P4C800 και την έβαλα στο PC.Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω εικόνα με τίποτα!!Αρχικά είχα στο PC την ASUS P4P800-X και με την ίδια κάρτα γραφικών δούλευε μια χαρά.Από ότι βλέπω στο κουτί,όλα τρέχουν μια χαρά,ακόμα και το νεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Όμως στην οθόνη μου γράφει ''NO INPUT SIGNAL'' και μετά μπαίνει σε αναμονή (η οθόνη).Μήπως υπάρχει καμιά περίπτωση ασυμβατότητας της μητρικής και της κάρτας γραφικών;Τί μπορεί να συμβαίνει;

Αν γίνεται,απαντήστε λίγο σύντομα γιατί είναι κάπως επείγον.

Δημοσ.

CPU 3.4 Gz Prescott

RAM 4X512 MB

PSU TAGAN 480 WATT

VGA RADEON 9600 PRO

Πείτε σας παρακαλώ κάτι γιατί μετά από τον κόπο του στησίματος υπάρχει πογοήτευση.

No input signal!

Δημοσ.
Αρχικά κάνε ένα clear CMOS και τσέκαρε μία μία τις μνήμες, κανένα beep κάνει; Είσαι με τελευταίο BIOS;

Καλημέρα.

Τελικά έκανα αναβάθμιση στο bios βάζοντας αρχικά πάνω ένα μικρότερο επεξεργαστή και έτσι είδα εικόνα μετά που έβαλα πάνω τον 3.4 CHz.

Παρατηρώ όμως ότι ενώ ο επεξεργαστής είναι 3.4, μού δείχνει ότι λειτουργεί στα 2.8!

Φυσικά αυτό είναι απογοήτευση γιατί παιδεύομαι γιά να δουλέψει τουλάχιστον στην ονομαστική του συχνότητα.

Βλέπω επίσης ανεβασμένη τη θερμοκρασία. όταν ο ίδιος επεξεργαστής σε μιά P4P800-X μού δούλευε στα 3.4 (όσο είναι δηλαδή, και φαντάσου ότι δεν ενδιαφέρομαι για OC) και με πέντε βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Καμμιά ιδέα τουλάχιστον πώς θα δώ ότι δουλεύει στα 3.4?

Thanks

edit:

Δεν ξέρω να το ρυθμίσω μάλλον.

Λέει στο bios κάτι γιά cpu lock free, unlock τι σκα.. δεν ξέρω τίποτα από OC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...