ilona Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί κάποιος να μου πει που μπορω να κάνω δική μου σελιδα στο ιντερνετ free??????
SeKoS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 https://www.blogger.com/ Εύκολο και γρήγορο. Μπορείς και αλλιώς αλλα είναι πιο δύσκολα.
ilona Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 βασικα δεν θάλω να κανω κατι με ανακοινώσεις! Θέλω κάτι σαν το e shop (πχ) τέλος πάντων κάτι που να μπορώ να κάνω μια λίστα με διάφορα προϊόντα και να μπορεί κάποιος να διαλέξει ένα κ να στείλει με mail τους κωδικούς από αυτά που διάλεξε!
pOLoS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 joomla + virtuemart ή magento 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
giorgos147 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Όταν λες free ιστοσελίδα εννοείς να πας σε free hosting,ή να πάρεις hosting αλλά να μη σου κοστίσει το στήσιμο; Για free στησιμο αλλά με hosting σου προτείνω και εγώ όπως ο polos joomla+virtuemart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.