souza_t_alogaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αυτή κατατείθεται αργότερα (τα τελευταία χρόνια Οκτώβρη - Νοέμβρη) και αφορά τα στοιχεία που έκοψες ή τα τιμολόγια των εξόδων σου. Οφειλει καποιος να την κανει ακομα και οταν εξαιρειται απο δηλωση ΦΠΑ?
DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οφειλει καποιος να την κανει ακομα και οταν εξαιρειται απο δηλωση ΦΠΑ? Ποιός εξαιρείται από δήλωση ΦΠΑ ?
souza_t_alogaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ποιός εξαιρείται από δήλωση ΦΠΑ ? Οταν πχ δουλευεις σε Ερευνητικα προγραμματα της ΕΕ οπου δεν εισπρατεις ΦΠΑ, δεν αποδιδεις ΦΠΑ.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ποιός εξαιρείται από δήλωση ΦΠΑ ? γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δάσκαλοι, συμβολαιογράφοι, νοσοκόμοι, επιμελητές..... έχουν απαλλαγή ΦΠΑ εμείς οι υπόλοιποι παρακατιανοί πλερό. χα, χα, χα
souza_t_alogaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Tελικα οσοι εξαιρουνται ΦΠΑ ειναι υποχρεωμενοι να κανουν δηλωση (Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Τιμολογίων Πελατών-Προμηθευτών)?
vagpap Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων εισοδήματος. More Info
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων εισοδήματος. More Info Να υποθέσω ότι ισχύει τόσο για τις ηλεκτρονικές όσο και για τις έντυπες δηλώσεις ?
souza_t_alogaki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Aν μπειτε εδω: http://www.gsis.gr/ Και κατεβάσετε αυτό http://www.gsis.gr/prothesmies/proth_fp_2009.pdf Θα δείτε τις νεες προθεσμίες. http://www.gsis.gr/new_pages_for_E1/online_submit.html Η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1) και των συμπληρωματικών εντύπων (Ε2,Ε3) οικονομικού έτους 2009, θα είναι διαθέσιμη εντός των προσεχών ημερών. Τα ζωα μου αργα δηλαδη.
stratos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ναι κανουν κανονικα Συγκεντρωτικη δηλωση Τιμολογίων Πελατών-Προμηθευτών
souza_t_alogaki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τι γινεται ρε παιδια? Ακομα να ανοιξει το taxis?
georgemarios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 το taxis εχει ανοιξει και ετοιμαζομαι να κανω για ακομα μια φορα τη δηλωση μου. εχω μια απορια που αν ξερει κανεις να μου απαντησει θα του ημουν ευγνωμων. το 2008 αγορασα μια μηχανη. καινουργια. με δοσεις. αυτη η αγορα πρεπει να δηλωθει, σωστα; τι δηλωνω ομως; το κοστος της μηχανης ή το ποσο που εχω δωσει το 2008 (προκαταβολη+δοσεις); Στη 1η περιπτωση πρεπει να εχω το τιμολογιο της αγορας, στη 2η πρεπει να παρω καποια βεβαιωση απο τη τραπεζα για το ποσα εχω σκασει το 2008 ή το δοσολογιο; Και στη 2η ειναι και κατι αλλο, μαζι με τη μηχανη ειχα παρει και αρκετα ακομα πραγματα (κρανος, συναγερμο κτλ) τα οποια συμπεριλαμβανονται στις δοσεις. Τι ισχυει σε αυτη τη περιπτωση; Με αυτα τα πραγματα δεν τα παω καλα και μου φαινονται βουνο. Υπαρχει κανεις που εχει δηλωσει μηχανη (ή αλλο οχημα τεσπα) και τι εκανε σε αυτη τη περιπτωση;
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδιά και εγώ αγόρασα αμάξι και το εξόφλησα εντός του 2008 (το μεγαλύτερο ποσό). Επομένως θα δηλώσω το μοντέλο του αμαξιού στο Ε1. Χρειάζεται να δηλώσω κάποια δαπάνη? (μιλάμε για αμάξι αξίας 15000)
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παιδιά και εγώ αγόρασα αμάξι και το εξόφλησα εντός του 2008 (το μεγαλύτερο ποσό). Επομένως θα δηλώσω το μοντέλο του αμαξιού στο Ε1. Χρειάζεται να δηλώσω κάποια δαπάνη? (μιλάμε για αμάξι αξίας 15000) Φυσικα θα το δηλωσεις και θα γραψεις ποσα χρηματα πληρωσες το 2008 μονο στον κωδικο που λεει για αγορα αυτοκινητου καπου στην 3η σελιδα. Προσεξε το ποσο αυτο να μην ειναι μεγαλυτερο απο το εισοδημα σου το 2008. Αν τυχον ειναι μεγαλυτερο το ποσο που πληρωσες εκει που λεει εισοδημα που ηδη φορολογηθηκε θα γραψεις την ακαλυπτη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.