souza_t_alogaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Ενω το 2008 μπηκα στο taxis.net κανονικα και συμπληρωσα το Ε1 και το Ε3, εφετος αν και μπαινω κανονικα παλι, δεν με αφηνει να κανω τη φορολογικη μου δήλωση. Πηρα τηλ την τεχνικη υποστηριξη (πριν 2 εβδομαδες περιπου) και μου ειπαν οτι δεν εχουν ξεκινησει και θα ξεκινησουν τελος του μηνα. Ξερει κανεις τιποτα? Εχει κανει κανεις δηλωση 2009 μεσω taxis.net? Ευχαριστω
georgemarios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ειναι νωρις ακομη βρε "σουζα", γιατι βιαζεσαι;
souza_t_alogaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ειναι νωρις ακομη βρε "σουζα", γιατι βιαζεσαι; Τι νωρις? 11/3 ληγει η προθεσμια. Περιμενω να μου επιστρεψουν κατι χιλιαδες ευρω. Γι'αυτο βιαζομαι.
georgemarios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 οκ, καταλαβα γιατι βιαζεσαι ομως και να συμπληρωσεις τη δηλωση μερικες μερες νωριτερα, τα λεφτα θα στα στειλουν οποτε αρχισουν να στελνουν λεφτα..... δυστυχως σε αυτα τα πραγματα δε βιαζονται παντως δεν εχουν αρχισει ακομα να υποβαλλουν δηλωσεις, φανταζομαι εινα θεμα ημερων
Draculina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα δεν άνοιξαν...Εμένα τη δήλωση δεν μου έστειλαν ακόμα να φανταστείς, είναι τρομερά καθυστερημένοι φέτος!! 2/3 ξεκινάει η υποβολή απ'οτι λέει και η σχετικη ανακοίνωση στο taxis. Διορθώστε με αν δεν πρόσεξα καλά, αλλά νομίζω όλες οι προθεσμίες πήγαν 10 μέρες αργότερα σε σχέση με τις ανακοινωμένες προ 10ημέρου...
souza_t_alogaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα δεν άνοιξαν...Εμένα τη δήλωση δεν μου έστειλαν ακόμα να φανταστείς, είναι τρομερά καθυστερημένοι φέτος!! 2/3 ξεκινάει η υποβολή απ'οτι λέει και η σχετικη ανακοίνωση στο taxis. Διορθώστε με αν δεν πρόσεξα καλά, αλλά νομίζω όλες οι προθεσμίες πήγαν 10 μέρες αργότερα σε σχέση με τις ανακοινωμένες προ 10ημέρου... Που το ειδες οτι εδωσαν παραταση? Εχεις link? Aυτο που λες δεν ισχυει.
DrLo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα δεν άνοιξαν...Εμένα τη δήλωση δεν μου έστειλαν ακόμα να φανταστείς, είναι τρομερά καθυστερημένοι φέτος!! Εγώ ακόμα περιμένω τη βεβαίωση του ΤΣΜΕΔΕ που πρέπει να συμπεριληφθεί στη δήλωση (εφόσον δεν γίνει ηλεκτρονικά)
grigas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κοίτα, άμα περιμένεις μερικές χιλιάδες ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι και ηλεκτρονικά να την κάνεις, θα σε καλέσουν να δουν τα χαρτιά σου κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και μετά θα πάρεις την επιστροφή.
DrLo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κοίτα, άμα περιμένεις μερικές χιλιάδες ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι και ηλεκτρονικά να την κάνεις, θα σε καλέσουν να δουν τα χαρτιά σου κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και μετά θα πάρεις την επιστροφή. Το γνωρίζω αλλά μπορεί κάποιος συνάδελφος να μην έχει κωδικούς taxisnet ή να ΜΗ ΘΕΛΕΙ να τη κάνει ηλεκτρονικά.
vagpap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Που το ειδες οτι εδωσαν παραταση?Εχεις link? Aυτο που λες δεν ισχυει. Προθεσμίες υποβολής Άκυρο. Το link μέσα από το taxisnet ανοίγει τις προθεσμίες για το έτος 2008. Διορθώθηκε το link.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Προθεσμίες υποβολής *edit*: Ο vagpap έβαλε τις σωστές προθεσμίες, οπότε δεν υπάρχει λόγος για αυτό το post πλέον -μη μπερδευτεί και κανένας.
vagpap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εμ.. και αυτές οι προθεσμίες τότε τί είναι;http://www.gsis.gr/prothesmies/proth_fp_2009.pdf Touche!!! Προφανώς στο site του taxisnet, από όπου και πήρα το link, έχουν τις περσινές προθεσμίες υποβολής, ενώ στο gsis έχουν τις καινούριες. (mail sent to report it) My mistake...
DrLo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Touche!!! Προφανώς στο site του taxisnet, από όπου και πήρα το link, έχουν τις περσινές προθεσμίες υποβολής, ενώ στο gsis έχουν τις καινούριες. My mistake... Έτσι την πάτησα εγώ πέρυσι
souza_t_alogaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, ένας ελευύθερος επαγγελματίας που έχει σύμβαση έργου με ένα ΑΕΙ ως Ερευνητής, εκτός από το Ε1, Ε3 (Ε9 αν εχει ακίνητα) πρέπει να δηλώσει και κάτι άλλο)? Υπάρχει μια δήλωση προμηθευτών/τιμολογίων κτλ. Τι παίζει εκεί?
DrLo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει μια δήλωση προμηθευτών/τιμολογίων κτλ. Τι παίζει εκεί? Αυτή κατατείθεται αργότερα (τα τελευταία χρόνια Οκτώβρη - Νοέμβρη) και αφορά τα στοιχεία που έκοψες ή τα τιμολόγια των εξόδων σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.