GIANNIS400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 στον ενα δισκο θα βαλω vista, στον αλλο δισκο θα βαλω xp. Δε θυμαμε που μου ειχε πει καποιος ποιο λειτουργικο πρεπει να εγκαταστησω πρωτα ωστε το bios να δει και τα 2 λειτουργικα, με αποτελεσμα μετα να μου δινει επιλογη οταν ξεκινω το υπ/στη σε ποιο δισκο-λειτουργικο θελω να μπω. ριχτε μια γρηγορη απαντηση γιατι προκειτε να εγκαταστησω συντομα, thanks
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί θες και xp και vista; Να μου έλεγες linux+windows να έλεγα οκ...Αλλά τωρα....
mihalakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δε θυμαμε που μου ειχε πει καποιος ποιο λειτουργικο πρεπει να εγκαταστησω πρωτα ωστε το bios να δει και τα 2 λειτουργικα αφου εγκαταστησω μετα στο αλλο δισκο το αλλο λειτουργικο, με αποτελεσμα μετα να μου δινει επιλογη οταν ξεκινω το υπ/στη σε ποιο δισκο-λειτουργικο θελω να μπω. πρέπει να τα έχεις όντως 400 γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής μετά τη δέυτερη γραμμή και ως το τέλος.... θα εγκαταστήσεις πρώτα το παλιοτερο λειτυργικό, κοινώς τα ΧΡ. αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, την ξαναξεκινάς με τα βίστα. έτσι θα έχεις την επιλογή να διαλέξεις κατα την εκκίνηση των παραθύρων ποια θα θέλεις να δουλέψεις.
MrWhite Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Οπως είπε ο προλαλήσαντας. Πρώτα XP και μετα Vista. Αυτό γιατί, ο boot loader των XP, δεν στηριζει Vista. Βασικά μπορείς να κανεις ότι θέλεις, και με grub να τα ξεπεράσεις Όλα!
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να τα έχεις όντως 400 γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής μετά τη δέυτερη γραμμή και ως το τέλος.... θα εγκαταστήσεις πρώτα το παλιοτερο λειτυργικό, κοινώς τα ΧΡ. αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, την ξαναξεκινάς με τα βίστα. έτσι θα έχεις την επιλογή να διαλέξεις κατα την εκκίνηση των παραθύρων ποια θα θέλεις να δουλέψεις. εκει σε θελω mihalakis ,να βγαλεις νοημα χωρις να βγαινει. Ειχα γραψει την παραγραφο στην αρχη & μετα τη διορθωσα, αλλα ξεχασα να σβησω τη 2τερη γραμμη οπως λες και εσυ και ετσι μπερδευτηκε.Τωρα που την εσβησα φανηκε το σωστο. Προσεξε τι λες για το 400, ειναι σημα κατατεθεν για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.