Προς το περιεχόμενο

Πως θα εμφανισω στη μπαρα τις Γλώσσες;

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Προσφατα εγκατεστησα τα windows και εδιωξα καταλαθος την επιλογη της γλώσσας. Πως μπορω να την επαναφερω στη μπάρα κατω δεξια;;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν εχεις βιστα ,κατι παρομοιο ειναι και με χρ ,θα πας πινακ ελεγχου>ωρα γλωσσα>τοπικες ρυθμισεις>πληκτρολογια και γλωσσες>

αλλαγη πληκτρολ>γραμμη γλωσσας και επιλεγεις αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων και οκ.:o

Δημοσ.
Και γιατί να μη κάνει δεξί κλικ στη μπάρα να επιλέξει toolbars και μετά μπάρα γλώσσας;

γινεται και αυτο ,ας τα δοκιμασει,σε μενα παντως οταν ξετσεκαρω την επιλογη γραμμη γλωσσας ,αυτην επανερχεται μονη της ,με το πρωτο κλικ του ποντικιου χωρις να την επιλεξω με δεξι κλικ στην γραμμη εργασιων.;)

Δημοσ.
θα πας

πινακ ελεγχου>

ωρα γλωσσα>

τοπικες ρυθμισεις>

πληκτρολογια και γλωσσες>

αλλαγη πληκτρολ>

γραμμη γλωσσας

και επιλεγεις αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων και οκ

Και γιατί να μη κάνει δεξί κλικ στη μπάρα να επιλέξει toolbars και μετά μπάρα γλώσσας;

Θεϊκό, χα! :lol:

(δεν κοροϊδεύω διότι απ'όσο θυμάμαι την έχω πατήσει κι εγώ παλιότερα κάνοντας την ίδια διαδρομή)

Δημοσ.

Oταν παταω δεξι κλικ στη μπαρα και τοολμπαρ δεν εχει γλωσσα...

Επισης οταν παω κοντρολ πανελ

regional settings

regional and lanjuage options

languages

details

language bar

μπορω μονο στην επιφανεια εργασιας να την εμφανισω και οχι στη μπαρα...

Δημοσ.
Oταν παταω δεξι κλικ στη μπαρα και τοολμπαρ δεν εχει γλωσσα...

Επισης οταν παω κοντρολ πανελ

regional settings

regional and lanjuage options

languages

details

language bar

μπορω μονο στην επιφανεια εργασιας να την εμφανισω και οχι στη μπαρα...

στο παραθυρο γραμμη γλωσσας υπαρχει η επιλογη "αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων"αυτη θα επιλεξεις και ξετσεκαρισε την επιλογη "κινητη στην επιφανεια εργασιας"ή "κρυφη"αν ειναι επιλεγμενη.για τα βιστα μιλαω που εχω μπροστα μου .

'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...