anesperos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Προσφατα εγκατεστησα τα windows και εδιωξα καταλαθος την επιλογη της γλώσσας. Πως μπορω να την επαναφερω στη μπάρα κατω δεξια;; Ευχαριστω!
vasman15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 αν εχεις βιστα ,κατι παρομοιο ειναι και με χρ ,θα πας πινακ ελεγχου>ωρα γλωσσα>τοπικες ρυθμισεις>πληκτρολογια και γλωσσες> αλλαγη πληκτρολ>γραμμη γλωσσας και επιλεγεις αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων και οκ.
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και γιατί να μη κάνει δεξί κλικ στη μπάρα να επιλέξει toolbars και μετά μπάρα γλώσσας;
vasman15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και γιατί να μη κάνει δεξί κλικ στη μπάρα να επιλέξει toolbars και μετά μπάρα γλώσσας; γινεται και αυτο ,ας τα δοκιμασει,σε μενα παντως οταν ξετσεκαρω την επιλογη γραμμη γλωσσας ,αυτην επανερχεται μονη της ,με το πρωτο κλικ του ποντικιου χωρις να την επιλεξω με δεξι κλικ στην γραμμη εργασιων.
PCharon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 θα παςπινακ ελεγχου> ωρα γλωσσα> τοπικες ρυθμισεις> πληκτρολογια και γλωσσες> αλλαγη πληκτρολ> γραμμη γλωσσας και επιλεγεις αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων και οκ Και γιατί να μη κάνει δεξί κλικ στη μπάρα να επιλέξει toolbars και μετά μπάρα γλώσσας; Θεϊκό, χα! (δεν κοροϊδεύω διότι απ'όσο θυμάμαι την έχω πατήσει κι εγώ παλιότερα κάνοντας την ίδια διαδρομή)
anesperos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Oταν παταω δεξι κλικ στη μπαρα και τοολμπαρ δεν εχει γλωσσα... Επισης οταν παω κοντρολ πανελ regional settings regional and lanjuage options languages details language bar μπορω μονο στην επιφανεια εργασιας να την εμφανισω και οχι στη μπαρα...
geogeor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 σέρνεις το παράθυρο που βγαίνει στην επιφανεια εργασιας στην μπάρα.
anesperos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το εκανα και αυτο αλλα αντι να πηγαινει οπως εκανα και παλια εξαφανιζεται! εχω τα λαστ χp...
vasman15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Oταν παταω δεξι κλικ στη μπαρα και τοολμπαρ δεν εχει γλωσσα... Επισης οταν παω κοντρολ πανελ regional settings regional and lanjuage options languages details language bar μπορω μονο στην επιφανεια εργασιας να την εμφανισω και οχι στη μπαρα... στο παραθυρο γραμμη γλωσσας υπαρχει η επιλογη "αγκυρωμενη στην γραμμη εργασιων"αυτη θα επιλεξεις και ξετσεκαρισε την επιλογη "κινητη στην επιφανεια εργασιας"ή "κρυφη"αν ειναι επιλεγμενη.για τα βιστα μιλαω που εχω μπροστα μου . '
anesperos13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω βιστα! και στα αγγλικα χp παντα μιλαω!! σορυυ@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.