sitop Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Το έχετε δει αυτό; http://www.monoprice.com/products/search.asp?keyword=mini+displayport Βασικά είμαι περίεργος αν το miniDP to HDMI θα περνάει ήχο. Με λίγα λόγια, το υποστηρίζει αυτό η κάρτα γραφικών του macbook ή του macbook pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το Mini DisplayPort ως θυρα υποστηριζει την παραλληλη εξοδο εικονας και ηχου. Οποτε για να λειτουργησουν και τα δυο παραλληλα ειναι θεμα καλωδιου πλεον. Για το συγκεκριμενο καλωδιο ειναι ακομα αγνωστο αν θα υποστηριζει και ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Οτι γενικοτερα το displayport υποστηριζει παραλληλη μεταφορα εικονας και ηχου(οπως το hdmi,αλλα κ απο dvi *), δεν σημαινει οτι απαραιτητα η apple το εχει υλοποιησει ετσι.. Εχω την εντυπωση οτι το minidisplayport των macbook/pro δεν μπορει να μεταφερει ηχο, γιατι πολυ απλα η apple δεν το εχει υλοποιησει ετσι.. Αν το ειχε υλοποιησει σωστα η apple, θα επρεπε νομιζω να εμφανιζε κ αλλη μια καρτα ηχου στο system profiler . Γιατι πχ πως αλλιως θα του πεις να στειλει τον ηχο απο το minidisplayport αντι για την οπτικη εξοδο που εχει? Μπορει κ να κανω λαθος... *Ακομα κ απο εξοδο dvi μπορεις να περασεις και ηχο και εικονα με dvi to hdmi καλωδιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το εψαξα αρκετα το θεμα αλλα δεν μπορω να δωσω μια απαντηση για την οποια να ειμαι απολυτα σιγουρος. To σιγουρο ειναι οτι το Mini DisplayPort της Apple ικανοποιει πληρως τα τεχνικα χαρακτηριστικα του DisplayPort. Οποτε θεωρητικα πρεπει να υποστηριζει και ηχο. Βεβαια αν δεν το δοκιμασω στη πραξη δεν μπορω να ειμαι απολυτος. Θα μαθουμε την αληθεια οταν κυκλοφορησει το καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εγω πιστευω οτι δεν περναει ηχο, γιατι θα επρεπε να υπηρχε κ αλλη μια καρτα ηχου (εικονικη) στο system profiler ωστε να την επιλεγεις για να περναει ο ηχος απο το displayport αντι για την οπτικη εξοδο.. Απλα σκεψου δηλαδη το εξης: εστω οτι εχεις το σωστο καλωδιο.. Πως θα πεις να περασει απο εκει ο ηχος αντι για την οπτικη εξοδο? Mακαρι να κανω λαθος κ μακαρι να αξιωθει η apple να βγαλει σωστο καλωδιο, γιατι πολυ εχει ταλαιπωρησει κ εχει βαλει σε εξοδα τους πελατες της με τα ιδιοτροπα port κ τους πανακριβους ανταπτορες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitop Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή η Apple μας εκπλήσει συχνά, δε λεω ευχάριστα ή δυσάρεστα, μπορεί με ένα firmware update να κανει παπάδες, Αν το θέλει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μεχρι στιγμης ομως απλως υποχρεωνει τους πελατες της σε αγορα πανακριβων ανταπτορων που μαλιστα δεν μπορουν να περασουν ηχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το Mini DisplayPort υποστηρίζει και εικόνα και ήχο, αλλιώς πως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα Built-in 2.1 ηχεία της LED Cinema Display. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το Mini DisplayPort υποστηρίζει και εικόνα και ήχο, αλλιώς πως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα Built-in 2.1 ηχεία της LED Cinema Display. Μην ξεχνας οτι συνδεεται κ με usb η LED Cinema Display. Aπο το usb περναει ο ηχος! http://manuals.info.apple.com/en_US/Apple_LED_Cinema_Display.pdf Your Apple LED Cinema Display has a built-in iSight camera, microphone, and displayspeaker system.The USB connection between the display and your computer enables these feature. Κ φυσικα κ το μικροφωνο της Apple LED Cinema Display δουλευει μεσω της usb. Αλλωστε θα ηταν αδυνατο μεσω της displayport , μιας κ ειναι εξοδος, οχι εισοδος! Κ οταν την συνδεεις με το usb, τοτε ακριβως εμφανιζεται κ επιλογη στο Sound preferences ωστε να επιλεξεις να περναει εκει ο ηχος. (μεσω του usb) Setting Up Sound Input and OutputYou can listen to music, movies, games, and multimedia files through the speaker system on your display.You can use the microphone to record sounds, or talk with friends using iChat. Use Sound preferences to manage sound input and output. To set up sound output: 1 Click the Output tab. 2 Choose Display Audio to hear sound through your display’s speaker system Αντιστοιχη επιλογη(αυτο που λεω απο την αρχη) επρεπε ΜΟΝΙΜΑ να υπηρχε αν μπορουσε να περασει ο ηχος απο την αθλια minidisplayport. Μακαρι να κανω λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λάθος δικό μου τότε, δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ στις USB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.