Nadia88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια,τον τελευταιο καιρο ο υπολογιστης μου κανει επανεκκινηση μονος του(σπανια μεν,αλλα..)και συχνα,ειτε μετα την επανεκκινηση,ειτε οταν απλως τον ανοιγω,μου εμφανιζει το γνωστο,"το συστημα εχει ανανηψει απο ενα σοβαρο σφαλμα". Για να σας βοηθησω,πατωντας στην αναφορα σφαλματος,μου εμφανιζει τα εξης..
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει να είναι και ιός ή κάνω λάθος(γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τι γράφει)???
Nadia88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φαινεται καθαρα,απλως κανε zoom. Αλλος,κανεις,μπορει να βοηθησει;;
Zerotronic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πηγαινε δεξι κλικ στο "υπολογιστης μου" -> ιδιοτητες -> για προχωρημενους -> και στο πλαισιο "εκκινηση και αποκατασταση" πατα το κουμπι ρυθμισεις -> ξετσεκαρε την επιλογη που λεει "Αυτοματη επανεκκινηση". Ετσι την επομενη φορα που κολλησει το pc σου θα σου βγαλει μια μπλε οθονη με ενα πιο κατατοπιστηκο μηνυμα. Ποσταρε αυτο το μηνυμα εδω να δουμε τι συμβαινει. Το error code 10000050 συνηθως σημαινει DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και συνοδευεται απο ενα ονομα αρχειου (πχ NDIS.sys) οποτε μαλλον καποιος driver θελει νεοτερη εκδοση η υπαρχει καποιο προβλημα με τη RAM σου. κανε ενα memtest να δεις αν ολα ειναι οκ
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Φαινεται καθαρα,απλως κανε zoom. Πάλι καλά που μου το είπες γιατί δεν το ήξερα???:p:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.