nrg85 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα που να ηχογραφεί σε mp3 αυτο που ακούω οποιαδήποτε στιγμή από τα ηχεια του laptop.Δηλαδη την έξοδο της κάρτας ήχου ας πούμε.Χρησιμοποιούσα πολύ παλιά το musicmatch γι αυτη την δουλειά (είχε μια επιλογή εγγραφή σε mp3 από system mixer) αλλά τώρα δεν υπάρχει το πρόγραμμα αυτό.Ξέρει κάποιος καποιο προγραμμα ? Ευχαριστω εκ των προτερων...!!
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Άρα ψάχνεις «Πρόγραμμα για απευθείας ηχογράφηση σε MP3» και όχι «Πρόγραμμα για μετατροπή σε mp3 ?», σωστά... ;
nrg85 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ακριβώς...Να το διορθωσω....!!!!THX!!!Ξέρει κανείς κάποιο ??
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 HarddiskOgg Ήταν freeware, πλέον open source (@Sourceforge). Έχω αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά στο παρελθόν με βόλεψε αρκετά. Έχει και command line options, οπότε μπορείς αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα task για προγραμματισμένες εγγραφές κ.ά. πολλά.
nrg85 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ φίλε....το δοκίμασα ,του πέρασα και την dll για mp3 encoding αν και έχω ένα προβληματάκι:Καθε φορά που πατάω το Record μου εμφανίζει: Error: Could not start something bla bla bla....δινει και συμβουλή την εκανα δεν ειναι αυτο το πρόβλημα....να πώ ότι έχω τα βίστα ultimate!
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Είναι κάπως παλιά η εφαρμογή, ίσως να έχει πρόβλημα συνεργασίας με τα Vista. Μπορείς να δώσεις το ακριβώς μήνυμα λάθους και/ή κάποιο screenshot, μπας και βγάλουμε άκρη... ;
nrg85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 http://img23.imageshack.us/img23/3218/errorf.jpg Αυτό ειναι το screenshot.Αν ήταν πρόβλημα συμβατοτητας δεν θα έπρεπε να μην τρέχει καθόλου εξαρχής ?Η να κολλάει γενικά ???Να πω ότι έχω τσεκάρει αρκετά bitrate οσο αφορά το πρώτο σκέλος του error
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν ήταν πρόβλημα συμβατοτητας δεν θα έπρεπε να μην τρέχει καθόλου εξαρχής ?Η να κολλάει γενικά ??? Όχι απαραίτητα. Διάβασε λίγο αυτό το θέμα στο support forum του προγράμματος. Ίσως η λύση που προτείνεται εκεί στο προτελευταίο μήνυμα να σου δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.