!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ πολύ! ConvertXtoDVD αλλά έχω τη δοκιμαστική version και μπαίνει ένα υδατογράφημα στην ταινία. υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα; please help me! sos!
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD; Χρήσιμα προγράμματα στο DivX και DVD authoring Χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση του forum, αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές!
!!!...sos...!!! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά κατέβασα όλα τα προγράμματα αντιγραφής avi και subtitles στο dvd και με κανένα δεν τα καταφέρνω! μπορείτε να μου πείτε μία μία οδηγίες και πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω που είναι απλότερο; θέλω μόνο την ταινία και τους υπότιτλους να αντιγράψω τίποτα περίπλοκο... Αν δεν σας κάνει κόπο βοηθήστε με! Στο dvd flick όταν πατάω create dvd μου λέει: Your project' s destination folder path contains non-standart characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters.
StaPas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 http://www.ufu.gr/files/subtitlte_guide_images/CREATE_DVD_WITH_CONVERTXTODVD.pdf
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε split των εκτός θέματος μηνυμάτων από το thread Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ! στο παρόν thread.
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Στο dvd flick όταν πατάω create dvd μου λέει: Your project' s destination folder path contains non-standart characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters. Διάβασε αυτό το θέμα: Αντιγραφή ταινιας mp4 + dvdflick
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 εγω που εχω κατεβασει απο το μtorrent το convertXtoDVD αλλα το κανονικο, οχι trial, μου ειναι μια χαρα, χωρις υδατογραφημα, ....απολυτα ικανοποιημενος!
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγω που εχω κατεβασει απο το μtorrent το convertXtoDVD αλλα το κανονικο, οχι trial, μου ειναι μια χαρα, χωρις υδατογραφημα, ....απολυτα ικανοποιημενος! Ετοιμάσου να τ' ακούσεις...
aggapapi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 παιδια...κατεβαστε το convertXtodvd μεσω utorrent και ολα λειτουργουν σωστα...
!!!...sos...!!! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 κατέβασα όλα τα προγράμματα αντιγραφής avi και subtitles στο dvd και με κανένα δεν τα καταφέρνω! μπορείτε να μου πείτε μία μία οδηγίες και πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω που είναι απλότερο; θέλω μόνο την ταινία και τους υπότιτλους να αντιγράψω τίποτα περίπλοκο... Στο dvd flick όταν πατάω create dvd μου λέει: Your project' s destination folder path contains non-standart characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters. Τι να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.