Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή video μαζί με υποτίτλους σε DVD

!!!...sos...!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ! ConvertXtoDVD αλλά έχω τη δοκιμαστική version και μπαίνει ένα υδατογράφημα στην ταινία. υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα; please help me! sos!

Δημοσ.

ρε παιδιά κατέβασα όλα τα προγράμματα αντιγραφής avi και subtitles στο dvd και με κανένα δεν τα καταφέρνω! μπορείτε να μου πείτε μία μία οδηγίες και πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω που είναι απλότερο; θέλω μόνο την ταινία και τους υπότιτλους να αντιγράψω τίποτα περίπλοκο... :(

Αν δεν σας κάνει κόπο βοηθήστε με! :(

Στο dvd flick όταν πατάω create dvd μου λέει: Your project' s destination folder path contains non-standart characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters. :-(

Δημοσ.
εγω που εχω κατεβασει απο το μtorrent το convertXtoDVD αλλα το κανονικο, οχι trial, μου ειναι μια χαρα, χωρις υδατογραφημα, ....απολυτα ικανοποιημενος!

Ετοιμάσου να τ' ακούσεις... :devil:

Δημοσ.

κατέβασα όλα τα προγράμματα αντιγραφής avi και subtitles στο dvd και με κανένα δεν τα καταφέρνω! μπορείτε να μου πείτε μία μία οδηγίες και πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω που είναι απλότερο; θέλω μόνο την ταινία και τους υπότιτλους να αντιγράψω τίποτα περίπλοκο... :(

Στο dvd flick όταν πατάω create dvd μου λέει: Your project' s destination folder path contains non-standart characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters.

Τι να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...