Greek_Tornado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα Το παρακάτω πρόβλημα προέκυψε σε Vista 64. Εδώ και μερικές μέρες άλλαξα δίσκο - αποθήκη όπου ανάμεσα στα άλλα είχα και τη μουσική μου. Είχα προσαρμόσει το link από το Music στο start menu να μου ανοίγει τη θέση στον παλιό δίσκο αντί του default "My Music" που άνοιγε μέσα στα documents. Από τότε όμως που έβαλα τη μουσική στον καινούριο δίσκο με άλλο drive letter, το Music δεν είναι πλέον clickable, και δεν εμφανίζει properties ούτε τίποτα ώστε να μπορώ να αλλάξω από κει το destination της συντόμευσης στον καινούριο δίσκο... Καμιά ιδέα;
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να υποθέσω δεν είναι clickable ούτε άμα πάς κανονικά μέσω my computer->my documents->my music;;
Greek_Tornado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει εκεί καν φάκελος music αφού σβήνεται αυτόματα όταν αλλάζεις στα Vista το destination. Κάνει My Music ας πούμε αυτόν που του έβαλες εσύ. Έλα όμως που εγώ τον μετακίνησα εκείνον και έτσι δεν έχω κανένα;
jumaru99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μια λύση ίσως ήταν να φτιάξεις προσωρινά έναν άδεια folder my music στο drive letter που ήταν πριν..ώστε να βρει το path..και ύστερα το αλλάζεις.
Greek_Tornado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μια λύση ίσως ήταν να φτιάξεις προσωρινά έναν άδεια folder my music στο drive letter που ήταν πριν..ώστε να βρει το path..και ύστερα το αλλάζεις. Δεν έπιασε... Άλλη ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.