Προς το περιεχόμενο

seagate free agent xtreme 1tb. ειναι καλος?

πΑ-Βου-Γα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το κοιταξα το S/N απο το site της Seagate και μου εβγαλε οτι ειμαι τυχερος και οχι μ@λ@κ@ς... θα δειξει βεβαια.... Ευχαριστω!

Τελικά τον αγόρασες.... αφού έχεις το S/N. Όπως και να έχει τον αγόρασα και εγώ σήμερα. Είχα έναν WD 250 gb Premium και μου εμφάνισε bad sectors. Τον πήγα πίσω (ευτυχώς μέσα στα 2 χρόνια εγγύηση) ,προτίμησα να μην ξαναπάρω W.D. και κατέληξα στον Seagate. Ήθελα triple interface και πρόσεξα την τιμή του (πιο φθηνός από τις άλλες μάρκες) και τελικά τον αγόρασα. Δεν τον έχω λειτουργήσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλός (ιδιαίτερα και σε e-sata). Έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια. Πολύ σημαντικό τα 5 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
Πολύ σημαντικό τα 5 χρόνια εγγύηση.

σιγουρα.... απλα ειχα ακουσει για τους seagate κατι για οτι "χανονται αρχεια" και κατι τετοια....

στην τελικη τον καις στα τεσσεραμιση χρονια και σου φαιρνουν αλλον.... :devil:

Δημοσ.

Τον έχω και εγώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν χρειάζεται αναβάθμιση σύμφωνα με το site της seagate. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα καλώδιο esata γιατί δεν είχε μέσα στη συσκευασία και έχω το εξής προβληματάκι (το οποίο στην τελική δε με πειράζει...) 5 χρόνια εγγύηση μετράνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...