πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 οπως γραφω και στο θεμα. ειμαι στο τσακ να τον αγορασω.... ειναι καλος? εχετε ακουσει τπτ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205013
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 λογικά θα είναι ανάμεσα στους δίσκους της Seagate που θέλουν update firmware...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεις? σορρυ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932 ώρα για διάβασμα...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το κοιταξα το S/N απο το site της Seagate και μου εβγαλε οτι ειμαι τυχερος και οχι μ@λ@κ@ς... θα δειξει βεβαια.... Ευχαριστω!
jobous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το κοιταξα το S/N απο το site της Seagate και μου εβγαλε οτι ειμαι τυχερος και οχι μ@λ@κ@ς... θα δειξει βεβαια.... Ευχαριστω! Τελικά τον αγόρασες.... αφού έχεις το S/N. Όπως και να έχει τον αγόρασα και εγώ σήμερα. Είχα έναν WD 250 gb Premium και μου εμφάνισε bad sectors. Τον πήγα πίσω (ευτυχώς μέσα στα 2 χρόνια εγγύηση) ,προτίμησα να μην ξαναπάρω W.D. και κατέληξα στον Seagate. Ήθελα triple interface και πρόσεξα την τιμή του (πιο φθηνός από τις άλλες μάρκες) και τελικά τον αγόρασα. Δεν τον έχω λειτουργήσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλός (ιδιαίτερα και σε e-sata). Έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια. Πολύ σημαντικό τα 5 χρόνια εγγύηση.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ σημαντικό τα 5 χρόνια εγγύηση. σιγουρα.... απλα ειχα ακουσει για τους seagate κατι για οτι "χανονται αρχεια" και κατι τετοια.... στην τελικη τον καις στα τεσσεραμιση χρονια και σου φαιρνουν αλλον....
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τον έχω και εγώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν χρειάζεται αναβάθμιση σύμφωνα με το site της seagate. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα καλώδιο esata γιατί δεν είχε μέσα στη συσκευασία και έχω το εξής προβληματάκι (το οποίο στην τελική δε με πειράζει...) 5 χρόνια εγγύηση μετράνε.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ledάκι για τα γούστα μου Φυσικά και μπορείς να τα απενεργοποιήσεις.
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 I know... αλλά και πάλι ασχημούλης μου φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.