Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5920G


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια γνωριζει κανεις αυτο το μηχανημα;

Acer Aspire 5920G

 

Εχει βγει καλο γενικα?

 

Σε γενικές γραμμές είναι από τις στοιβαρές κατασκευές της ACER με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Κυριότερα μειονεκτήματα είναι η οθόνη και το αυξημένο πάχος του κασώματος.

Δημοσ.

Ναι το εχω, ειναι παρα πολυ καλο. Οθονη, πληκτρολογιο, touchpad, επιδοσεις κορυφη. Προσεξε ομως επειδη υπαρχουν παρα πολλα μοντελα 5920g να παρεις καποιο με καλα τεχνικα χαρακτηριστικα.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

πολυ αξιοπιστο γενικα...

Δημοσ.

Φιλε Veltiwths to 5930G το ειδα και μπορω να πω πως με καλυπτει σε χαρακτηριστικα. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ομως ειναι αλλο. Απο θεμα καρτας γραφικων μιας και αυτη που εχει ειναι αρκετα δυνατη αν την ζορισεις για καποιο χρονο παιζοντας π.χ. ενα παιχνιδι που εχει απαιτησεις, αντεχει το μηχανημα απο θεμα θερμοκρασιων ή σβηνει? Σε ρωταω μιας και αφου το εχεις θα εχεις και γνωση επι του ζητηματος, και εννοειται και οποιος αλλος γνωριζει...

 

Επισης σε αυτη την τιμη ειδα και το Fujitsu Siemens AMILO Xi3650-SD3 και με παρομοια χαρακτηριστικα... Αναμεσα στα δυο;; Η Fujitsu Siemens τι λεει γενικα?

 

Ευχαριστω και παλι παρα πολυ.

Δημοσ.

εγω εχω το 7530 εδω και κανα 2μηνο και ειναι σουπερ το μηχανημα!!βεβαια παιχνιδια δεν παιζω στο pc(ειμαι console fan 360),μην περιμενεις ομως τεραστιες επιδοσεις για gaming σε low budget laptops.θα παιζεις αλλα οχι high details και τρελες αναλυσεις.εχε το υποψη σου!nvidia 9300 σε λαπτοπ δεν εχει καμια σχεση με την σειρα 9000 σε desktop!!

Δημοσ.

Οντως δεν ειναι και το απολυτο μηχανημα για παιχνιδια παρ ολα τα δυνατα χαρακτηριστικα!Θα παιξει αξιολογα για καποιες ωριτσες σιγουρα θα ανεβασει θερμοκρασια αλλα αν εχει και καποια καλη βαση με ανεμιστηρα δεν θα κολλησει πουθενα!Εγω το εχω ζορισει αρκετα και δε με εχει απογοητευσει,εχει την 9600GT!

  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

to 5920 εχει την 8600gt

 

Έβαλα thermal paste σ αυτήν την κάρτα, αλλά στα πλαϊνά έχει thermal pads, μπορώ να τα αφαιρέσω και να βάλω κι εκεί paste?

Πλαινα = 4 τσιπακια γυρω γυρω απο την καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...