nevar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια γνωριζει κανεις αυτο το μηχανημα; Acer Aspire 5920G Εχει βγει καλο γενικα?
panos2000gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια γνωριζει κανεις αυτο το μηχανημα;Acer Aspire 5920G Εχει βγει καλο γενικα? Σε γενικές γραμμές είναι από τις στοιβαρές κατασκευές της ACER με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Κυριότερα μειονεκτήματα είναι η οθόνη και το αυξημένο πάχος του κασώματος.
Veltiwths Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αρκετα καλο αλλα μπορεις να κοιταξεις για το καινουριο μοντελο 5930G!Αυτο εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!
Chris_85 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ναι το εχω, ειναι παρα πολυ καλο. Οθονη, πληκτρολογιο, touchpad, επιδοσεις κορυφη. Προσεξε ομως επειδη υπαρχουν παρα πολλα μοντελα 5920g να παρεις καποιο με καλα τεχνικα χαρακτηριστικα. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** πολυ αξιοπιστο γενικα...
nevar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε Veltiwths to 5930G το ειδα και μπορω να πω πως με καλυπτει σε χαρακτηριστικα. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ομως ειναι αλλο. Απο θεμα καρτας γραφικων μιας και αυτη που εχει ειναι αρκετα δυνατη αν την ζορισεις για καποιο χρονο παιζοντας π.χ. ενα παιχνιδι που εχει απαιτησεις, αντεχει το μηχανημα απο θεμα θερμοκρασιων ή σβηνει? Σε ρωταω μιας και αφου το εχεις θα εχεις και γνωση επι του ζητηματος, και εννοειται και οποιος αλλος γνωριζει... Επισης σε αυτη την τιμη ειδα και το Fujitsu Siemens AMILO Xi3650-SD3 και με παρομοια χαρακτηριστικα... Αναμεσα στα δυο;; Η Fujitsu Siemens τι λεει γενικα? Ευχαριστω και παλι παρα πολυ.
bakass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 εγω εχω το 7530 εδω και κανα 2μηνο και ειναι σουπερ το μηχανημα!!βεβαια παιχνιδια δεν παιζω στο pc(ειμαι console fan 360),μην περιμενεις ομως τεραστιες επιδοσεις για gaming σε low budget laptops.θα παιζεις αλλα οχι high details και τρελες αναλυσεις.εχε το υποψη σου!nvidia 9300 σε λαπτοπ δεν εχει καμια σχεση με την σειρα 9000 σε desktop!!
Veltiwths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Οντως δεν ειναι και το απολυτο μηχανημα για παιχνιδια παρ ολα τα δυνατα χαρακτηριστικα!Θα παιξει αξιολογα για καποιες ωριτσες σιγουρα θα ανεβασει θερμοκρασια αλλα αν εχει και καποια καλη βαση με ανεμιστηρα δεν θα κολλησει πουθενα!Εγω το εχω ζορισει αρκετα και δε με εχει απογοητευσει,εχει την 9600GT!
Theostaltos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 to 5920 εχει την 8600gt Έβαλα thermal paste σ αυτήν την κάρτα, αλλά στα πλαϊνά έχει thermal pads, μπορώ να τα αφαιρέσω και να βάλω κι εκεί paste? Πλαινα = 4 τσιπακια γυρω γυρω απο την καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα