fountoux Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Σας έχει τύχει το DVD-R σας, να μη μπορεί να αναγνωρίσει κενά CD. Από χτες έχω αυτό το πρόβλημα με το blue ray του laptop μου με αποτέλεσμα να μη μπορώ να γράψω ούτε CD ούτε DVD, ενώ όταν βάζω CD μουσικής, δεδομένων ή DVD δεδομένων και ταινιών λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό γίνεται; Έχω ζητήσει να μου φέρουν DVD καθαρισμού. Αρκεί αυτό ή έχω μεγαλύτερο πρόβλημα; ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μόλις διαπίστωσα ότι γενικώς δεν την παλεύει, και όχι μόνο με τα άδεια CD/DVD...
sitop Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να είναι πρόβλημα λογισμικού. Δοκίμασε να γράψεις καποιο iso με κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα εγγραφής όπως το isorecorder
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καθάρισμα + firmware update(!) και αν όχι ...αντικατάσταση!
fountoux Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καθάρισμα + firmware update(!) και αν όχι ...αντικατάσταση! Τσέκαρα να βρω κάποιο update στο firmware, κατέβασα από το site της Sony και μου λέει πως δεν υποστηρίζουν τη συσκευή μου. Έψαξα και στο internet και βρήκα την έκδοση 1.05 (έχω ένα blue ray optiarc 5500A), ενώ το laptop έχει ήδη εγκατεστημένη την 1.75. Αν αποφασίσω να το αλλάξω, μπορώ να πάρω ένα τέτοιο για παράδειγμα και να το βάλω μόνος μου, ή πρέπει να τραβιέμαι με την Sony ( )? Επιπλέον τώρα που το φύσηξα, μπορεί να γράψει DVD, αλλά CD με τίποτα, αν και αναγνωρίζει ότι είναι κενό όταν το βάζω.
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείται ότι μπορείς να το αλλάξεις μόνος αλλά μετά την εν μέρει ανάστασή του νομίζω ότι απλά του φταίει το χώμα(!) που έχει μαζέψει
fountoux Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο τρόπο ώστε να καθαρίσω καλά το ματάκι του; Επιπλέον, αύριο θα έχω ένα DVD καθαρισμού στα χέρια μου, αλλά θα κάνει καθώς η συσκευή μου είναι Blue Ray (τρομάρα μου);
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά θα κάνει. Ο καλύτερος τρόπος να το καθαρίσεις είναι να το ανοίξεις και να το ξεσκονίσεις καλά με ένα σκληρό πινελάκι ζωγραφικής, αν βαριέσαι το άνοιγμα ένα σπρέι αέρα με μακρύ σωληνάκι θα κάνει την δουλεία αρκετά καλά
fountoux Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Thanks guys. Το μηχάνημα είναι κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.