KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 1)γιατί έχει πληλκτρολόγιο κ όπως κ να το κάνεις γράφεις έστω λίγο πιο γρήγορα μήνυματα και e-mail.Δεκτον αν και ειμαι σχεδον παντα διπλα σε pc, καλη η φαση με τα mail αλλα δεν ειναι πανω απο 2-3 φορες τα τελευταια χρονια που να ηθελα να διαβασω ενα Mail και να χρειαστηκε να περιμενω πανω απο 1 ωρα. Και πολλες λεω2)ειδικά το καινούριο blackberry storm είναι κυριολέκτικός τυφώνας....απίστευτο,πανέμορφο.δεν με απασχολει πολυ η μεφανιση3)δέν έχει windows.χμ,δεν ξερω αν ειναι παντα καλο αυτο. Νταξει, για μαλακυνσης με κινητα δεν νομιζω οτι ειναι ασχημα τα wINDOWS4)δέν το έχει κ η κουτσή μαρία όπως το ipod πιά....Επισης δεν με απασχολει Γενικα καταλαβα...εχει καποια πραγματακια αλλα σορρυ να δωσει τοσα φραγκα για αυτα που μου λετε δεν...Μαλλον ολα τα htc και blackberry ειναι pda και τηλεφωνο υστερα. Οταν θα θελησω να δωσω 400 ευρω για pda το ξανασυζηταμε, παω να κοιταξω για τιποτα που να ειναι πρωτα απολα κινητο
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα προτιμούσα κάτι σε HaleBerry. Είναι ποιο μουράτο. Πόσο έχει;
Faidhonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 1)γιατί έχει πληλκτρολόγιο κ όπως κ να το κάνεις γράφεις έστω λίγο πιο γρήγορα μήνυματα και e-mail. 2)ειδικά το καινούριο blackberry storm είναι κυριολέκτικός τυφώνας....απίστευτο,πανέμορφο. Εεε.. Το Storm δεν έχει πληκτρολόγιο.
xatzis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 3)δέν έχει windows. Δεν είναι απαραίτητα κακό να έχει windows mobile. Να πω ηταν wm5 αντε καλά..Αλλά τα 6 6.1 κτλ είναι οκ απλά θέλει να ξοδέψεις χρόνο να τα μάθεις όπως τα sybian και οποιοδήποτε άλλου τέτοιου είδους λειτουργικό σε κινητό..
kotlid Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ολο το θεμα με το blackberry ειναι το internet Τα blackberry ,αν κανεις το καταλληλο πακετο απο την εταιρεια, κανει συμπιεση τα δεδομενα που τραβας ειτε για mail ειτε για σερφαρισμα και ετσι πληρωνεις λιγοτερα δεδομενα σαν ογκο και εχεις και push mail. Δεν χαρακτηριζονται bussines για πλακα (αυτην την αισθηση μου δωσαν μερικες απαντησεις σας) αλλα διευκοληνει τους επαγγελματιες στο να ειναι σε συνεχη επαφη με τα mail τους και να εχουν internet με χαμηλοτερο κοστος
ApSiMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα παραπάνω σχόλια.... Να σου πω τον δικό μου συλλογισμό μιας κ άλλαξα μόλις συσκευή κ είμουν στην ίδια ακριβώς διαδικασία.... Έχουν περάσει από τα χέρια μου Nokia,SE,PDA (δίχως qwerty) κ πιο παλιά motorola. κατέληξα σε Nokia k PDA (γενικά μιλάω για όλα τα WM κινητά). Αυτό που μου την χάλασε στο PDA που είχα ήταν η έλλειψη keyboard. Φαντάσου πριν 5-6 μήνες ξέθαψα το παλιό μου Nokia E50 κ σταμάτησα να χρησιμοποιώ το pda-gps-wifi-gadget μου για αυτόν τον λόγο. καθώς κοιτούσα συσκευές ερωτεύτηκα το Blackberry Bold αμέσως: μεγάλη οθόνη, κανονικό πληκτρολόγιο, γρήγορο (σχετικό είναι αυτό) internet, καλή κάμερα!!! ήμουν έτοιμος να το πάρω....... ΑΛΛΑ ξαναείδα καλύτερα... όχι ράδιο????όχι HSCSD????? 150€ παραπάνω από το Nokia E71 που έχει κ ράδιο κ HSCSD???? Πήρα την απόφαση μου....πήρα το Ε71!!! αν είχε ράδιο το Bold μπορεί να το είχα τσιμπήσει. Γνωρίζοντας ότι έδωσα 150€ παραπάνω μόνο για την εμφάνιση.... Το μόνο που έχει παραπάνω το blackberry είναι η υπηρεσία blackberry που πολύ αμφιβάλω αν την χρησιμοποιεί κανείς εδώ στην Ελλάδα. PS 1 To Blackberry Storm είναι φάουλ για εμένα...δεν έχει οθόνη αφής αλλά (ακούστε πως κάνει όταν πιέζεις την οθόνη)!!!!Κ όχι κανονικό πληκτρολόγιο....(την πάτησα μια φορά, δεν την ξαναπατάω) PS 2 Το iPhone έχει καταπληκτικό μενού, καταπληκτική συγγραφή κειμένου (παρόλο την οθόνη αφής) γενικά είναι καταπληκτικό σχεδόν σε όλα. Απλά το έχει κ η κουτσή Μαρία....για εμένα αυτός ήταν ο λόγος που δεν το πήρα...δεν μου αρκεί να έχω ένα gadget, θέλω να μην το έχει κ πολύς κόσμος!!!! (ναι είμαι ψώνιο.... :cool: )
ge0rge007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά έχω blackberry και μάλιστα το παλιό 8700 και έχω internet (δεν είμαι επαγγλεματίας απλά ήθελα να τα δοκιμάσω) Κατα την γνώμη μου αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά τους(μιλώντας πάντα για μοντέλα με full-qwerty πληκτρολόγιο. Θετικά: -Ολοκληρωμένο πλήκτρολόγιο -Πολύ καλά προγράμματα internet απο τις εταιρίες -Άμεσα email -Ιδιαίτερα αξιόπιστα -Λειτουργικά στην χρήση Αρνητικά: -Μεγάλο μέγεθος -Απουσία "σπασμένων" εφαρμογών -Συνήθως μεγάλο SAR Εγώ προσωπικά μάλλον σε blackberry θα ξανακαταλήξω... Ελπίζω να βοήθησα
kotlid Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το μόνο που έχει παραπάνω το blackberry είναι η υπηρεσία blackberry που πολύ αμφιβάλω αν την χρησιμοποιεί κανείς εδώ στην Ελλαδα Φιλε δεν εινα απλως ενα παραπανω ,ειναι η ουσια του blackberry Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα blackberry στο εξωτερικο τα παιρνουν ΜΟΝΟ για την υπηρεσια blackberry γιαυτο παντα ηταν ασχημα αλλα χρηστικα Στο thread για την υπηρεσια στο myphone ειδα οτι αρκετοι την εχουν χρησιμοποιησει!!!!!! Κατα την γνωμη μου φιλε kaizer αν το χρησιμοποιεις για τηνν υπηρεσια blackberry τοτε παρτο Αν οχι τοτε για μενα ειναι πεταμενα λεφτα Παρε ενα αλλο pda-phone οπως τα hd που προτειναν μερικοι φιλοι
flik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ με τον Kotlid, αλλά αν πας σε οθόνη αφής, μακράν η πιο καλή εμπειρία σερφαρίσματος στο ίντρνετ είναι με το Iphone. Απο εκεί και πέρα blackberry και htc είναι πολύ καλά και ποιοτικά τηλέφωνα. To Blackberry Storm είναι φάουλ για εμένα...δεν έχει οθόνη αφής αλλά (ακούστε πως κάνει όταν πιέζεις την οθόνη)!!!!Κ όχι κανονικό πληκτρολόγιο....(την πάτησα μια φορά, δεν την ξαναπατάω) Οθόνη αφής είναι πάλι, αλλά όντως με πίεση, όπως όλα πλην του Iphone, το οποίο είναι το μόνο μέχρι τώρα που δουλεύει με πυκνωτή απο κάτω. Αυτό το κάνει να έχει τόσο καλή ευαισθησία και ακρίβεια στην αφή του. Και για μένα το storm είναι φάουλ γιατί δεν έχει wifi
rigasrigas1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 σημερα , λοιπον επιασα στα χερια μου το στορμ, σε ενα μαγαζι βοδιαφον, εξωτερικα σαν το iphone, software σαν το iphone, φοβερη καμερα, αλλα αυτη η οθονη πιεσης, τι να σας πω, φοβερη πατατα, πολυ μπακαλοδουλεια μου φανηκε, μολις καταλαβα οτι ειναι πιεσεως το σιχαθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.