KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι μου μοιαζει σαν iPod φαση(που τελικα μετα απο 6-12 μηνες παραδεχθειτε το, οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουμε σαν mp3) Για δωστε μου κανενα επιχειρημα γιατι να τα σκασω για ενα Bluckberry και να μην παρω πχ ενα nOKIA5800(τυχαιο μοντελο)
xatzis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί blackberry συγκεκριμένα και όχι ένα HTC?
Veltiwths Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί blackberry συγκεκριμένα και όχι ένα HTC? Συμφωνω
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εχμ...ναι...αυτο βασικα ειναι το ερωτημα και ειναι φιλολογικο Πολυ Blackberry ακουω, ΓΙΑΤΙ? Το HTC αποτι ειδα απο το goole ειναι πανω κατω παρομοι, εστω, ΓΙΑΤΙ? Γιατι να δωσω τοσα λεφτα. Δεν ειμαι προκατηλλημενος, ρωταω γιατι και με το iPod ειχε γινει χαμος αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα την τεραστια διαφορα τιμης απο ενα mp3 player
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να τα σκάσεις για ένα nokia 5800 (και εγώ στην τύχη το είπα) και μάλιστα αυτό της υπογραφής μου... ιν αδερ νιους νάου... όταν λες ipod εννοείς το iphone;
SilverCloak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μα ο λόγος είναι ένας: Γιατί θα είσαι μούρη! 'ντάξει, θα 'χεις και καινούργιο gadget-ακι. Δυστυχώς, το i-phone τώρα πια το έχει ο κάθε μαϊντανός και έτσι δεν είσαι πλέον και πολύ μούρη μ' αυτό! Sorry που χαλάω το deal, αλλά 5800 μη πάρεις, η πρώτη παρτίδα βγήκε μάπα. (Ρίξε μια ματιά στο myphone για περισσότερα.)
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Sorry που χαλάω το deal, αλλά 5800 μη πάρεις, η πρώτη παρτίδα βγήκε μάπα. (Ρίξε μια ματιά στο myphone για περισσότερα.) Σαν δεν ντρέπεσαι ( ) σοβαρά τώρα... σε αυτά τα τηλέφωνα υποτίθεται ότι κάνεις πιο εύκολα την δουλειά σου... εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω καταλάβει ακόμα, άρα πάμε στα αμέσως επόμενα... την άνεση και τον χαβαλέ. Μουσική παίζουν όλα από εφαρμογές δεν ξέρω πως πάνε. Δεν ξέρω τι κάνει το blackberry αλλά στο iphone υπάρχει το appz store με 2 κάρα χαζούλια και η nokia ετοιμάζει κάτι ανάλογο...
Faidhonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί να πάρεις Blackberry; Για να δούμε.... Α ξέρω, αν είσαι κανας υπερκλασσάτος business executive, θα πουλάς πολύ μούρη στα think tank meetings, με όλο το hype που κουβαλάει η μάρκα στον χώρο. Βοηθάει αν το συνοδεύεις με σχόλια του τύπου "όλοι στα States έχουν τέτοιο", πάντα με την κατάλληλη προφορά. Σοβαρά πάντως, δεν βλεπω το λόγο να το προτιμήσεις. Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες τιμών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 /Force Persuation Mode on Θα πάρεις Obamaberry... /Force Persuation Mode off
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Όταν πρωτοέκανα support (όταν βγήκε) τo iPhone έμαθα οτι κάποιες εταιρίες σε συνεργασία με την apple κάνανε μαζικές παραγγελίες για να αποσύρουνε τα blackberry και να δώσουνε σε όλους τους υπαλλήλους ένα iPhone... οπότε ίσως στα states να έχουνε και αρκετό iPhone, λολ σκέψου το έτσι.. εγώ πάντως για business δε θα έπαιρνα iphone λόγω έλλειψης πληκτρολογίου...τίποτα άλλο!
gandalf_the_white Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 1)γιατί έχει πληλκτρολόγιο κ όπως κ να το κάνεις γράφεις έστω λίγο πιο γρήγορα μήνυματα και e-mail. 2)ειδικά το καινούριο blackberry storm είναι κυριολέκτικός τυφώνας....απίστευτο,πανέμορφο. 3)δέν έχει windows. 4)δέν το έχει κ η κουτσή μαρία όπως το ipod πιά....
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 1)γιατί έχει πληλκτρολόγιο κ όπως κ να το κάνεις γράφεις έστω λίγο πιο γρήγορα μήνυματα και e-mail. έχει πληκτρολόγιο το storm;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Sorry που χαλάω το deal, αλλά 5800 μη πάρεις, η πρώτη παρτίδα βγήκε μάπα. (Ρίξε μια ματιά στο myphone για περισσότερα.) Mπεσα? Γιατι ηταν η 1η μου επιλογη. Οσοι γνωστοι το εχουν ειναι ευχαριστημενοι αλλα αν λες οτι σε 2 μηνες θα τα φτυσει... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ιν αδερ νιους νάου... όταν λες ipod εννοείς το iphone; Ρε συ, αυτο με ρωταγαν και κατι τυπακια εδω περα. Καλα House δεν βλεπει κανεις? Αναλογια ηταν, παραδειγμα, οπως το iPod στα players τελικα κοστιζει πολλα γιαυτα που το κανεις μετα την πρωτη γκ*λα ετσι φοβαμαι και το blackberry
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε συ, αυτο με ρωταγαν και κατι τυπακια εδω περα. Καλα House δεν βλεπει κανεις?Αναλογια ηταν, παραδειγμα, οπως το iPod στα players τελικα κοστιζει πολλα γιαυτα που το κανεις μετα την πρωτη γκ*λα ετσι φοβαμαι και το blackberry (τους πρώτους 2 κύκλους... θέλω αλλά δεν προλαβαίνω να δω παραπάνω) δεν μπορώ να σε βοηθήσω επί του θέματος... εμένα μου συμβαίνει σε ότι καινούριο και ακριβό πάρω αυτό το φαινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.