Eluminator_91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι το εξης: Στην πλευρικη εργαλειοθηκη των windows (sidebar) οταν παταω το ''+'' για να προσθεσω μικροεφαρμογες απλα δν μου ανοιγει αυτο το παραθυρο με τις μικροεφαρμογες..δν βγαζει κανενα error τιποτα..το παταω και δν συμβαινει τπτ..επισης το ιδιο συμβαινει οταν παω να τρεξω το remote desktop των win vista..γι'αυτο pleaseee καποια βοηθεια.. (Το λειτουργικο ειναι windows vista home premium 32bit αυθεντικα)..
million_voices Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 με δεξι κλικ πανω στην sidebar και προσθηκη μικροεφαρμογων η οπως αλλιως το λεει?
Eluminator_91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ναι το δοκιμασα κι αυτο αλλα ουτε κι αυτο δουλευει..απλα το πατας και δν κανει τπτ..δοκιμασα διαφορες επανεκινησεις αλλα τπτ..καπου διαβασα οτι μπορει να φταιει το JAVA..αληθευει κατι τετοιο..??
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω!!Μήπως έχεις εγκαταστήσει πολλές μικροεφαρμογές?? Αν ναι πήγαινε εδώ...να δεις τι υπάρχει >C:\Users\user <δικό σου>\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar
Eluminator_91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 οχι εχω εγκαταστησει μονο τρεις εκτος απ'τις defeult των windows vista..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.