Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι δυνατον σε φορητο Vaio με vista να περαστει το λειτουργικο αυτο χωρις να σβηστουν τα Vista ??? Αν ναι , απο drivers θα υπαρξει προβλημα ??? Ευχαριστω.... Sorry αν εχει συζητηθει αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γίνεται αλλά με πολύ ψάξιμο και σίγουρα προβλήματα.... Περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το thread φτιαγμένο ακριβώς γι αυτό τον σκοπό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 κοίτα στο αντίστοιχο sticky thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 @kpartsi damn you, με πρόλαβες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω. Edit Παναγια μου !!!! 132 σελιδες !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2/Portables#Sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια γινεται και το αντιθετο ??? Σε mac να περαστουν windows ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 φυσικά, μέσω Boot Camp...σκεφτεσε να πάρεις Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 φυσικά, μέσω Boot Camp...σκεφτεσε να πάρεις Mac? Εγω στα 51 μου προς Θεου !!!! Η κορη μου ομως στα 21 γιατι οχι ??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Θέλεις να το συζητήσουμε; (βλέπε υπογραφή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Θέλεις να το συζητήσουμε; (βλέπε υπογραφή) ποντιε βλεπω αρχιζεις το συζητας.εσυ δεν ησουν που πριν λιγο καιρο ελεγες οτι εαν δεν παρεις τα λεφτα που θελεις δεν το δινεις. κυρ γιαννη δεν παιζει ρολο η ηλικια.εχει αλλη αισθηση το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ποντιε βλεπω αρχιζεις το συζητας.εσυ δεν ησουν που πριν λιγο καιρο ελεγες οτι εαν δεν παρεις τα λεφτα που θελεις δεν το δινεις. τα πήρα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το πουλησες ρε θηριο.αντε τωρα να παρεις ενα mac pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ένα; 2 μαζεμένα θα πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Για τις προσωπικές συζητήσεις σας υπάρχουν άλλοι τρόποι (πμ, im κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.