NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Για χαρά πριν λίγες μέρες έκανα format και έβαλα vista ultimate x64 δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι αλλά μέχρι στιγμής έχω κάνει εγκατάσταση τα Crysis Warhead + Cod 5 και κανένα από τα 2 δεν εμφανίζεται στην έναρξη... και πρέπει να πάω program files > ea > crytek > crysis > crysis.exe πχ για να παίξω... γιατί;
mihalakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 δεν είσαι ο μόνος φίλε μου....εγώ έβγαζα συντομέυσεις στο δεσκτοπ από τους φακέλους εγκατάστασης...δεν το έψαξα το γιατί όμως
papahlamidas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ε σιγά το πρόβλημα βάλε εσύ στην έναρξη τα shortcut για τα παιχνίδια... Ίσως κατά της εγκατάσταση να μην είχε γίνει επιλογή η δημιουργία τον shortcuts στο μενού της έναρξης.
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει να μην έχω επιλέξει την δημιουργία... το περίεργο είναι ότι στην έναρξη απλά είναι σαν να μην έχω εγκαταστήσει κάποιο παιχνίδι δεν υπάρχει καν ο φάκελος της εταιρίας... δεν με πειράζει να δημιουργήσω χειροκίνητα το shortcut αλλά μου την σπάει όταν κάτι δεν πάει καλά χωρίς κάποιο λόγο...
papahlamidas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Το περίεργο είναι ότι είχες δύο στα δύο, εάν πας για τρία στα τρία πρέπει να ψάξεις...
kinq1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ το έχω πάθει, κάποια παιχνίδια που εγκαθίστανται στα vista64 δεν βάζουν συντομέυσεις στο start menu. (σε εμένα έχουν πρόβλημα τα: Command&ConquerIII, NeverwinterNightsII, NFS Undercover, Supreme Commander). Άλλα παιχνίδια, όπως και προγράμματα βάζουν συντομεύσεις κανονικά κατά την εγκατάσταση.
mihalakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει το κάνουν αυτό, ακόμα και αν εχει επιλεγεί να δημιουργηθούν συντομευσεις. τα προγράμματα τις βάζουν κανονικά πάντως... Μικρό το κακό, με έυκολη λύση αλλά λιαν (λι) εκνευριστικό. Για κάποιον που δεν ξέρει καθόλου μπορεί να είναι και σπαστικό
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 έχω δώσει το τροφοδοτικό μου για rma αλλά όταν το πάρω θα το ψάξω το θέμα... EDIT: Λοιπόν μάγκες, με λίγο ψάξιμο στο google βρήκα το εξής. 1) Tα vista από μόνα τούς πολλές φορές, όταν κάνουν Install τα παιχνίδια, αντί να δημιουργήσουν νέο shortcut στο start menu τα αποθηκεύουν από μόνα τους στο φάκελο games... 2) κάντε μια αλλαγή στο start menu από new view σε classic και μετά ξανά σε new και μάλλον θα φτιάξει... δοκιμάστε τα και πείτε μου να ξέρω γιατί δεν έχω pc:cry: ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** καλά κανείς δεν το δοκίμασε; απαράδεκτοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.