Προς το περιεχόμενο

betfair+paysafe card+ταυτοποιηση

notorious20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εδω και 3 μερες παιζω στην betfair μέσω paysafe κάρτας. ειναι καινουρια επιλογη που εχει το site. τώρα μου ζηταει ταυτοποιηση στοιχειων και λεει να στείλω αντιγραφο της ταυτοτητας σε email η με fax. Αυτο που ήθελα να ρωτησω ειναι πόσο ασφαλές είναι αυτό ? να εμπιστευτώ αντιγραφο ταυτότητας σε αυτούς.. Γενικά το εχει κάνει κανενας απο εδω που παιζει εκει και αν όχι τι ειναι προτιμοτερο να κάνω για να συνεχίσω να παίζω εκει ?

Δημοσ.
παιδια εδω και 3 μερες παιζω στην betfair μέσω paysafe κάρτας. ειναι καινουρια επιλογη που εχει το site. τώρα μου ζηταει ταυτοποιηση στοιχειων και λεει να στείλω αντιγραφο της ταυτοτητας σε email η με fax. Αυτο που ήθελα να ρωτησω ειναι πόσο ασφαλές είναι αυτό ? να εμπιστευτώ αντιγραφο ταυτότητας σε αυτούς.. Γενικά το εχει κάνει κανενας απο εδω που παιζει εκει και αν όχι τι ειναι προτιμοτερο να κάνω για να συνεχίσω να παίζω εκει ?

Όλοι οι bookies (οι περισσότεροι μάλλον) ζητάνε ταυτότητα, περισσότερο όταν κάνεις ανάληψη χρημάτων. Μέχρι στιγμής μόνο ο Stan james δεν μου έχει ζητήσει (και παλιότερα william hill και ladbrokes αλλά δεν ξέρω αν δεν ζητάνε και τώρα).

Κάντο, είναι καθαρα τυπική η διαδικασία.

Διαφορετικά παίζεις στον ΟΠΑΠ και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. :-)

Δημοσ.

thanks τιμουρ απλα ψιλο φοβαμαι να εμπιστευτω με mail την ταυτοτητα μου (ακριβες αντιγραφο.) για αυτο ρωταω αν γενικα το εχουν κανει ατομα και αν προεκυψε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Το έχω κάνει, πρόβλημα δεν προέκυψε και η betfair θεωρείται κορυφαία στον χώρο της οπότε μην ανησυχείς για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Δημοσ.

και γω το εχω κάνει και το μετάνιωσα.

οχι γτ ζητάνε πιστοποίηση πολυ καλά κάνουν και ζητάνε

αλλά γτ με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τρόπο (paysafecard) δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη εύκολα!

παιζω χρονια εκεί . ποτε δεν είχα πρόβλημα ποσο μαλλον να δώσω στοιχεία κτλ μαλιστα και μια φορα που ειχα τεχνικό πρόβλημα με μια καρτα χρεωστική (είχε ληξη) που ειχα περάσει μεσα με πήραν τηλέφωνο απο αγγλια και μου μίλησε ελληνας και μου το έλυσε.

γενικά επιβαλεται να στέλνεις προσωπικά σου στοιχειά χωρίς να στο ζητάνε καν (όχι όπου και όπου αλλά σε εταιρίες που ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οκ)

με αυτό το τρόπο είσαι καλυμμένος εσύ όταν πας να κάνεις ανάληψη ότι τα λευτα δε θα μπουν όπου νανε και εκτός αυτού σιγουρεύονται και αυτοί οτι είσαι άνω των 18 και δεν κάνεις ξέπλυμα χρήματος

ΝΑ μη σε προβληματίζει η πιστοποίηση ΘΕΩΡΟΥΝΤΑι αξιόπιστοι

ΝΑ σε προβληματίζει όμως η ανάληψή! αλώστε για το κέρδος φαντάζομαι οτι παίζεις. στείλε τους ενα mail και ρώτα τους από τι στιγμή που παίζεις με PaySAfecard τα τυχών κέρδη πως μπορείς να τα πάρεις??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...