Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα έχω την 9800GTX+ και τρέχω ΟΛΑ τα παιχνίδια σε αναλύσεις 1680Χ1050 με full τα AntiAllising, Anisotropic, VSync και φυσικά όλα τα effect στο τέρμα! Τα συμπεράσματα δικά σας! το συμπέρασμα είναι ότι εδώ υπερβάλεις δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχουν καλά ΟΛΑ τα παιχνίδια με τέτοιες ρυθμίσεις
mits@kos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τα δικά μας συμπεράσματα είναι ότι υπάρχουν χίλιοι δυο παράγοντες, από σαλάτα drivers μέχρι software conflicts, ακόμη και μπουκωμένο λειτουργικό... Μα καλά, περιμένετε με αναφορά τέτοιων προβλημάτων να προβληματιστεί οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος? Από τη στιγμή που αυτά τα προβλήματα είναι τόσο μικρή μειοψηφία, είναι προφανές ότι τη λαλακία την κάνετε εσείς που τα παθαίνετε, εκτός κι αν είστε τόσο γκαντέμηδες και πέσατε σε ελαττωματικό κομμάτι... Είχα μια ζωή nVidia, μέχρι να πάρω μια 3870 και τη 4850 τώρα, οπότε μην πας να με πείς ΑΤΙ fanboy. Απλά αγοράζω αυτό που με συμφέρει. Τι είναι η ΑΤΙ ή η nVidia για να τις υποστηρίξω, εκτός από 2 κερδοσκοπικές επιχειρήσεις??? Νιώστε λίγο...
rpg_master Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Κι όμως! Και δεν σου μιλάω για "απλά" παιχνιδάκια! Λέω για Mass Effest, Neverwinter Nights, Sacred 2, The Witcher, Two Worlds, Far Cry 2, Crysis κτλ. Δεν θα έλεγα κάτι αν πρώτα δεν το έβλεπα με τα μάτια μου. Δε λέω καλά τα στατιστικά των εταιριών, τα άπειρα reviews και οι συγκρίσεις των 2 "μεγάλων", αλλά ο καλύτερος tester είναι ο ίδιος μας ο εαυτός! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τα δικά μας συμπεράσματα είναι ότι υπάρχουν χίλιοι δυο παράγοντες, από σαλάτα drivers μέχρι software conflicts, ακόμη και μπουκωμένο λειτουργικό... Μπουκωμένο από τι; Πόσα λειτουργικά ξέρεις που να μπουκώνουν μετά από format; Όσο για τα conflicts που λες, ξέρω τι βάζω στο σύστημα μου και από που! Έχω πάνω από 12 χρόνια εμπειρία σε PC και δεν θα έκανα ποτέ παιδαριώδη λάθη και μάλιστα με 3 διαφορετικές κάρτες! ...Απλά αγοράζω αυτό που με συμφέρει. Τι είναι η ΑΤΙ ή η nVidia για να τις υποστηρίξω, εκτός από 2 κερδοσκοπικές επιχειρήσεις??? Νιώστε λίγο... Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ "Νιώστε λίγο"! Μην μπαίνετε στο τριπάκι ότι Α! έχει καλύτερο shader clock, Α! περισσότερα MB, A! το ένα, Α! το άλλο! Δοκιμάστε εσείς οι ίδιοι τις κάρτες σας και βρείτε την καλύτερη για την δουλειά που θέλετε! Δεν θα κάτσω να μπω στη διαδικασία του ποιά είναι η καλύτερη και που!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Κι όμως! Και δεν σου μιλάω για "απλά" παιχνιδάκια!Λέω για Mass Effest, Neverwinter Nights, Sacred 2, The Witcher, Two Worlds, Far Cry 2, Crysis κτλ. Δεν θα έλεγα κάτι αν πρώτα δεν το έβλεπα με τα μάτια μου E8400 3ghz, 4gb 1066mhz CL5, 9800GTX+, Velociraptor 300gb, WinXP SP3 και στο Crysis Warhead 1600x1200 σε enthusiast 16Χ AF και ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΑ βγάζω 18-20fps IN GAME (βλέπω τα FPS με την κλασική εντολή)...αν εσύ το θεωρείς αυτό playable τότε πάω πάσο... προφανώς ΔΕΝ παίζει ΟΛΑ τα games με full settings και με AF & AA στο τέρμα...
rpg_master Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 E8400 3ghz, 4gb 1066mhz CL5, 9800GTX+, Velociraptor 300gb, WinXP SP3 και στο Crysis Warhead 1600x1200 σε enthusiast 16Χ AF και ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΑ βγάζω 18-20fps IN GAME (βλέπω τα FPS με την κλασική εντολή)...αν εσύ το θεωρείς αυτό playable τότε πάω πάσο... προφανώς ΔΕΝ παίζει ΟΛΑ τα games με full settings... Τι να σου πω φίλε μου; Εγώ με 6850 o.c στα 4 Ghz, 4 gb DDR3 1333Mhz, 9800GTX+, 3xWD 1000GB και Vista Ultimate 32bit μου παίζει ΚΑΡΓΑ! Δεν χάνει frame!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν πιστεύεις ότι βγάζει πάνω από 25 frames με τέρμα 16X Q το ΑΑ τότε δεν χρειάζεται ούτε καν να ζητήσω screenshot...
tmjuju Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μη παρεξηγηθούμε απλά το καλαμπουρίζω λίγο Τι να πω και εγώ που δεν είχα πρόβλημα ούτε με την 3870, ούτε με την 4850 ούτε με την 9800 ? Μήπως είμαι τυχερός? Δε νομίζω Επίσης προφανώς είμαι άτυχος…και εγώ και ο thresh γιατί οι δικές μας κάρτες δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στο crisis Οπότε μπερδεύτηκα… τελικά τι είμαι τυχερός ή άτυχος… Τέλος υπάρχει λόγος που οι ατι βγαίνουν φθηνότερες… μάλιστα πολλοί λόγοι… ψάχνοντας εδώ στο Insomnia θα βρεις ορισμένους τεχνολογικούς παράγοντες όπως το μέγεθος του ολοκληρωμένου. Βέβαια άβυσσος η ψυχή της αγοράς… μην ξεχνάμε ότι η τιμή περνά από 1200 κύματα για να καταλήξει εκεί
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σου πω φίλε μου; Εγώ με 6850 o.c στα 4 Ghz, 4 gb DDR3 1333Mhz, 9800GTX+, 3xWD 1000GB και Vista Ultimate 32bit μου παίζει ΚΑΡΓΑ! Δεν χάνει frame! Φιλος χαλαρωσε λιγο. Υπερβαλλεις και μαλιστα αδικαιολογητα. Ενταξει, αγορασες μια καλη καρτα, αλλα αυτα που λες δεν ισχυουν. Μην αποπροσανατολιζεις τον κοσμο Επισης, πού κολλαει η 9800GTX+ (factory oced 9800GTX, η οποια με τη σειρα της ειναι Factory oced της 8800GTS 512) σε αυτο το θεμα οπου κουβεντιαζουμε για καρτες ΚΑΤΩ των 100 ευρω?
mihalakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 εγώ με s3 virge παίζω crysis σε enthusiast. στις εκρήξεις σκαλώνει λίγο και πέφτει στα 45καρέ. Μετράω με φραψ. Με την μεταγενέστερη 7900γσ στις ίδιες ρυθμίσεις παίζω με 2 καρε. Δεν χρησιμοποιώ φραψ. Τα μετράω μόνος μου γιατί τα προλαβαίνω. Με τη 4870 που έχω τώρα (στο κατεβαστήρι μου, γιατί την s3 την έχω στον ''καλό'') καταφέρνω γύρω στα 28-30 @thresh μάλλον σε κόβει ο δίσκος, ή έχεις πέσει σε προβληματική 9800γτξ (μάλλον σαμποτάζ από τους αλογατάρηδες της ΑΤΙ) @GeorgeMan Δεν υπερβάλλει. εγώ όποτε χάνω φρέημ το βρίσκω συνήθως κάτω από γραφείο μου. Μια φορά μονο έχασα 1 φρεημ και το βρήκα μόνο με φανουρόπιτα.
mits@kos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλά είσαι, εγώ τα frames της TNT2 M64 δεν τα βρίσκω πουθενά...
enr0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τα δικά μας συμπεράσματα είναι ότι υπάρχουν χίλιοι δυο παράγοντες, από σαλάτα drivers μέχρι software conflicts, ακόμη και μπουκωμένο λειτουργικό... Κατ αρχην δε θα πλακωθούμε και για τις κάρτες... Τωρα για το παραπανω.... εγω βαζω τη 3650 πανω και μετα βαζω το λειτουργικο...(windows xp) Παω να βαλω τους drivers τις ATI ,αυτους που λεει οτι πρεπει να μπουν για τη 3650, αλλα δε κανει installation incompatible μου φαινετε οτι εβγαλε.. κατι τετοιο....μετα βαζω τους drivers τις καρτας απο το CD και κανει installation... ελα ντε ομως που ειναι παλιοί . Τελικα με τα χιλια ζορια καταφερα να βαλω κατι ποιο καινούργιο και το αφησα εκει.... (οχι τους τελευταίους..) το εχω κανει backup και τελειωσε.... 1 φορα εγιναν αλλα μου αλλαξε τα φωτα... Και πες οτι ενταξει έτυχε... δε μου εχει τυχει ποτε σε nvidia και ολες πριν μπηκε με τη πρωτη... α.... και κατι αλλο... εχω αλλες 2 ατι μια 200 στο notebook... και μια AGP 9550 .... περιεργο... αλλα σε ολες ειχα τετοια προβληματα... μεχρι Omega Drivers πηγα να βαλω γιατι δεν αντεχα αλλο.... Δε ξερω... ισως να φταιω εγω.... ισως και ομως η ατι δεν εχει προσέξει τα προγραματα τις και θα επρεπε να το κανει απο την αρχη (να τα ξαναγραψει δηλαδη) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Επισης, πού κολλαει η 9800GTX+ (factory oced 9800GTX, η οποια με τη σειρα της ειναι Factory oced της 8800GTS 512) σε αυτο το θεμα οπου κουβεντιαζουμε για καρτες ΚΑΤΩ των 100 ευρω? Κοιτα αν το παρεις αυστηρα το topic ειμαστε ολοι Offtopic!... αστο λιγο ελευθερο να δουμε τις αποψεις.... βεβαια πρεπει να το αλλαξουμε απο 9600GT σε Nvidia vs ΑΤΙ & Best value for money.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.