Προς το περιεχόμενο

9600GT Αγορα

enr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να βρεις 8800Gt μεταχειρισμενη με 60-70 ευρω αν θελεις και κατα πασα πιθανοτητα να εχει ακομα εγγυηση. Καταλαβαινω οτι θελεις Nvidia, κι εγω την προτιμω παρολο που ξερω οτι η ΑΤΙ εχει βγαλει γμς τα σειρα με τις 48x0 και ειναι καλυτερες. Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι που παιζουν ακομα με 8800, η καρτα ισως εχει ενα χρονο ακομα περιθωριο να παιζει αξιοπρεπεστατα τα νεα παιχνιδια.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρηκα την

GAINWARD 9800GT 512MB DDR3 PCI-E με 107euro και καπου διαβασα οτι με τους beta drivers τις nvidia 9800/8800 αποδιδουν καλυτερα απο την 4830. εσεις τι έχετε δει ;

Δημοσ.

Η συγκριση στα χαρακτηριστικα τους ειναι εδω παντως http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=557&card2=586 .Οπως βλεπω απο εδω σε αλλα υπερτερει η 9600 και σε αλλα η 4830.Μενει καποιος που εχει καλες γνωσεις να μας πει τι σημανουν αυτα τα νουμερα.Παντως εγω διαλεξα την 9600 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Παλιοτερα παντως που ειχα δοκιμασει και ατι και nvidia (6600gt) και (x1650pro) η nvidia εβγαζε ασυγκριτα περισσοτερα frames στα παιχνιδια (στα ιδια details ) και η 1650 ηταν μπροστα στην 6600 σαν καρτα νηπιαγωγειου στο θεμα αυτο.

Δε ξερω πλεον τι πεζει στις νεες σειρες 3 και 4 της ατι και αν βγαζoυν καλα frames αλλα πηρα τετοια ψυχρολουσια στο παρελθον με τις ατι που δεν ξανασχολουμε.

Παντως αν θες γνωμη για την 9600 αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της.Για 9800 δεν εχω δοκιμασει αλλα αν ριξεις μια ματια εδω http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=557&card2=575 η 9600 βγαζει λιγο περισσοτερα mpixels.Γιαυτο καλιτερα διαβασε κανενα review σε παιχνιδια πριν αγορασεις.

Δημοσ.

ρε παιδια σταματηστε ρε τους fanboyσμους!!! ελεος δλδ

και τι εγινε που πριν 4 χρονια η 6600 ηταν καλυτερη??? τι σχεση εχει με το σημερα?

ολοι σου λενε την 4830 γιατι αυτη δινει την καλυτερη αποδοση σε αυτα τα λεφτα

θες να δωσεις παραπανω χρηματα για χειροτερη αποδοση? οκ δικια σου η μ@λακια :-D

Δημοσ.
Μπορεις να βρεις 8800Gt μεταχειρισμενη με 60-70 ευρω αν θελεις και κατα πασα πιθανοτητα να εχει ακομα εγγυηση. Καταλαβαινω οτι θελεις Nvidia, κι εγω την προτιμω παρολο που ξερω οτι η ΑΤΙ εχει βγαλει γμς τα σειρα με τις 48x0 και ειναι καλυτερες. Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι που παιζουν ακομα με 8800, η καρτα ισως εχει ενα χρονο ακομα περιθωριο να παιζει αξιοπρεπεστατα τα νεα παιχνιδια.

συμφωνω με τον EliasKir...βρες μια μεταχειρισμενη 8800...οι επιδοσεις τησ ειναι ιδιες με της 9800...

μια ερωτηση...η 8800 256mb ειναι κακη αγορα??? την εχει το -eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513314

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω επιχειρήματα του στυλ ''ειχα μια 4870 και μια 3dfx voodoo3 και η voodoo δεν έπιανε μια μπροστα στη 4870. Από τότε δεν ξανασχοληθηκα με τις 3dfx'' συγκρίνουμε ότι να ναι και κολλάμε σε μια μάρκα επειδή κάποτε είχε ένα καλύτερο μοντέλο....Ύστερα τα αγοράζουμε όσο και να τα κοπανάμε. Ο topic starter δεν θέλει να δώσει τα 106 (βρέθηκε και στα 97) της 4830 αλλά για τα 107 της 8800 ειμαστε οκ... ούτε στα 99 η 8800 που έδειξε ο s@m αξίζει με την 4830 στα 97.

Επίσης επιχειρήματα του στυλ ''εχω 9600 και ειμαι ευχαριστημενος και αξίζει τα λεφτα της'' πάλι δεν μπορω να τα σχολιάσω. Εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με τι;Αν ειχες μια ηλικιωμενη καρτα του κιλού, λογικο το βλέπω να κανει παπαδες η 9600...Επίσης οταν πρωτοβγηκε η 9600 δεν ειχε ανταγωνισμο απο την ΑΤΙ. Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει. Μην αφηνετε κολληματα και fanboyσμους να επηρρεάζουν αποφάσεις. Αυτα που λέγονται για τους οδηγούς εγω δεν τα εχω δει. Μονο με μια 9600προ ειχα προβληματα. Από τοτε εχουν περασει απειρες ατι και νβιδια απο τα χερια μου και δεν ειχα προβλημα με καμια με οδηγους. Περισσοτερα προβληματα εχουν οι υλοποιησεις με 2 καρτες γραφικων. Αυτο ισχυει και για την νβιδια.

Δεν εχετε μετοχες ουτε στην ΑΤΙ, ουτε στην nvidia, ουτε στην intel...οποιος βγάζει καλυτερα προϊόντα, εκει πηγαίνουμε.τώρα ειναι η ΑΤΙ, αυριο μπορει η νβιδια....Αν θελεις 9600 παρε τη φθηνοτερη. Οσο περισσοτερα δινεις για 9600 τοσο λιγοτερο συμφερουσα γινεται η αγορα σου. Αυτο ειναι δεδομενο. Αν θελεις τα λεφτα σου να παρουν το καλυτερο, θα πας σε 4830. Τελος.

• Super Moderators
Δημοσ.
συμφωνω με τον EliasKir...βρες μια μεταχειρισμενη 8800...οι επιδοσεις τησ ειναι ιδιες με της 9800...

μια ερωτηση...η 8800 256mb ειναι κακη αγορα??? την εχει το -eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513314

αν είναι να πάρει μεταχειρισμένη βρίσκει και 4850 512mb με 100 euro :P (πάντα εγγύηση Πλαισίου έτσι :o )

Δημοσ.

Εννοειτε οτι το σκεφτηκα αυτο ρε man, αλλα τον ειδα να το σκεφτεται πολυ για τα χρηματα οποτε υπεθεσα οτι ειναι ενα θεμα. Φαινεται οτι δεν θελει ΑΤΙ και ουσιαστικα του ειπα οτι αν θελει Nvidia με λιγα χρηματα να προτιμησει μια 8800 μεταχειρισμενη.

Δημοσ.
αν είναι να πάρει μεταχειρισμένη βρίσκει και 4850 512mb με 100 euro :P (πάντα εγγύηση Πλαισίου έτσι :o )

8800 GTX 768 100euro ...να τη παρω ;;;;; !!!!!!!

Δημοσ.
Θες πολυ καλο τροφοδοτικο ομως.

Δηλαδη ποσο πρεπει ;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

με πόση εγγύηση όμως να απομένει? :-)

Αν δε κανω λαθος ενα χρονο απο την αγορα.....απο το μαγαζι μαλλον... αυτο το βρισκουμε δεν ειναι προβλημα... αλλωστε αν εχει προβλημα θα το δείξει αμεσως

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Τελικά έχετε δίκιο 100% δείτε αυτό το url

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-radeon,2151-3.html

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε:

Το 80% των παιχνιδιών της αγοράς sponsor-άρουν τις nVidia κάρτες γραφικών. Λόγω υποστήριξης Crossfire της μητρικής μου αγόρασα την

3850 και το σύστημα κολλούσε, την άλλαξα με μια 3870 και crash-αραν

όλα τα παιχνίδια, την άλλαξα και αυτή και πήρα την 4830 (που όλοι

"τόσο" αγαπάτε) και πάλι τίποτα. Επειδή μια ζωή υποστήριζα την nVidia και είπα και εγώ να πάρω μια φορά τις ΦΤΗΝΕΣ ATi, την πάτησα!!! Τώρα έχω την 9800GTX+ και τρέχω ΟΛΑ τα παιχνίδια σε αναλύσεις 1680Χ1050 με full τα AntiAllising, Anisotropic, VSync και φυσικά όλα τα effect στο τέρμα!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Και θα σας θέω και ένα ερώτημα. Γιατί ενώ λέτε ότι οι ATi είναι καλύτερες των nVidia, είναι φτηνότερες; Έχετε σκεφτεί ποτέ την

ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν; Προτιμάτε να γλιτώσετε

10-20-30 € και να έχετε αργότερα άλλα προβλήματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...