Προς το περιεχόμενο

9600GT Αγορα

enr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι ειδα η 8800GT ειναι απο τις καλυτερες σε σχεση τιμη/αποδοση

Τα λεφτα ομως τωρα ειναι απο 99euro και πανω....

Και ειπα να δοκιμασω κατι λιγο ποιο κατω... (σε nvidia γιατι οι drivers τις ATI σου αλλαζουν τα φωτα ειδικα αν κανεις εγκατασταση λειτουργικα συνεχεια)

εχω λοιπον 3 καρτες σε 9600GT... ποιοα λετε οτι ειναι η καλυτερη ; (μηπως υπαρχει καποια αλλη που να αξιζει τα λεφτα τις ;)

XFX 512MB 9600GT

XFX 512MB 9600GT Alpha Dog

Palit 512mb 9600GT

EVGA 512MB 9600GT

Ακουω προτασεις...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μύθοι τα περί προβλημάτων των ΑΤΙ οδηγών πλέον... Για 4830 πήγαινε...

3650 εχω και ειδα και επαθα να τη βαλω πανω...

Ποσο καλυτερη ειναι η 4830 απο την 9600gt γιατι βρισκω την φθηνοτερη 4830 σχεδον 20euro πανω απο την φθηνοτερη 3650.Οσο σχεδον η 8800gt (παντα 512μβ) Αξιζει τοσο τα λεφτα τις ; Ειναι αρκετα πανω απο αυτα που θελω να δώσω

Δημοσ.

4850 έχω και πρόβλημα ποτέ κανένα. 3870 πριν από αυτή και πάλι προβλήματα μηδέν. 8800GT πριν από αυτή και πάλι όλα άψογα. Και οι 2 εταιρείες μια χαρά οδηγούς έχουν.

Δημοσ.

Είναι προτιμότερο να δώσεις 113€ και να πάρεις την Gainward 9800GT. Πολύ καλύτερη από την 9600 και σίγουρα θα "αντέξει" περισσότερο!

Γενικότερα, αν θες να παίζεις καλά παιχνίδια, μην προτιμάς να παίρνεις τα "δεύτερα" μοντέλα είτε της nVidia είτε της ATi.

ATi δεν σου προτείνω γιατί έχω πάρει αρκετές και καμία τους δεν έφτασε την ποιότητα των nVidia σε θέμα απόδοσης γραφικών.

Δημοσ.
Είναι προτιμότερο να δώσεις 113€ και να πάρεις την Gainward 9800GT. Πολύ καλύτερη από την 9600 και σίγουρα θα "αντέξει" περισσότερο!

Γενικότερα, αν θες να παίζεις καλά παιχνίδια, μην προτιμάς να παίρνεις τα "δεύτερα" μοντέλα είτε της nVidia είτε της ATi.

ATi δεν σου προτείνω γιατί έχω πάρει αρκετές και καμία τους δεν έφτασε την ποιότητα των nVidia σε θέμα απόδοσης γραφικών.

Δε θελω να παω σε τοσα χρηματα.... για αυτο ειπα 9600gt

Απο οτι καταλαβα υπαρχει 9600gt που εχει παραπλησια bench. σε σχεση με την 8800gt(ας πουμε την απλη Nvidia 8800gt) με τιμη 15 με 20 euro κατω (καποιες 9600gt ειναι O.C. απο την εταιρεία που τις βγαζει)

Τελος με τις ATI εγω ακουω οτι ειναι καλυτερες απο τις nvidia σε αυτη τη περιοδο.. μπορει να κανω λαθος....παντως με τους drivers ειχα παντα προβληματα... οχι οτι δε καταφερα να τους βαλω αλλα δε μπηκαν με τη πρωτη.... 3 ATI και 3 nvidia το αποτελεσμα ηταν 0-3 :--(

Δημοσ.

δλδ τώρα η 9800gt είναι από τα πρώτα ονόματα στη μαρκίζα;

μου αρέσει να ακούω τέτοια εμπεριστατωμένα σχόλια...

αν θέλεις την καλύτερη απόδοση για τα λεφτά σου, θα πας για 4830 και ας είναι ΑΤΙ. 101ε εχει η 9600γτ και 106 η πολύ καλύτερη 4830. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513374

και ειναι και φθηνότερη από την επίσης υποδεέστερη 9800γτ

Δημοσ.

the way its meant to be played ε?? τελικα η προπαγανδα κανει καλη δουλεια! :whistle:

στο θεμα μας τωρα με 100Ε πανε για καμια 4830 για τα λεφτα της εχει πολυ καλη αποδοση ή αλλιως κοιτα για καμια 4850 που εχει 25Ε παραπανω

• Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως, η 9800GT ειναι rebrand της 8800GT και ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο την 9600GT (ειναι περιπου ισαξιες).

Οσο για το :

Απλα...ελεος!

4850 βρισκεις παντως και με ενα ταλιρακι λιγοτερο (126€) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 και τη προτεινω ανεπιφυλαχτα.

Δημοσ.

πραγματικα ομως δεν μπορω νακαταλαβω γιατι δυσκολευεστε να εγκαταστησετε μια καρτα ATI...!!!

και τις εταιριες ειχα και σε καμμια δεν δυσκολευτηκα ποτε...

και δεν κανω μαγικα...

uninstall... βγαζω καρτα... βαζω καρτα...install...

Δημοσ.
....

Απλα...ελεος!

4850 βρισκεις παντως και με ενα ταλιρακι λιγοτερο (126€) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 και τη προτεινω ανεπιφυλαχτα.

Θα συμφωνήσω και γω 100% με το ""Απλα...ελεος!"" , καλό είναι παιδιά να μην λέμε ότι θέλουμε , μιας και πολλοί τα διαβάζουν και βάζουν τα λεφτάκια τους για να πάρουν κάτι!

Φίλε GeorgeMan , την είχα υπόψιν μου και την κάρτα που λες (και είναι άψογη και αυτή φυσικά) - απλά με την άλλη που πρότεινα , με 5 ευρώ παραπάνω , αγοράζεις και ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω;) (έχει 3 συνολικά χρόνια)

εδιτ ....Robertox25 και γω μαζί σου φίλε , τόσα χρόνια χρήστης ΑΤΙ (αλλά και nvdia) ..ΠΟΤΕ δεν είχα κάποιο πρόβλημα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Παρεμπιπτοντως, η 9800GT ειναι rebrand της 8800GT και ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο την 9600GT (ειναι περιπου ισαξιες).

σοβαρέψου, είναι καλύτερη...πουθενά ισάξιες... :P

4830 και από μένα παρεπιπτόντως...

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα βγαζει περιπου 2-3% καλυτερες επιδοσεις η 9800GT λιγο που το κοιταξα (ειδικα σε πιο μεγαλες αναλυσεις, λες και το καναν επιτηδες! 35 frames η 9800, 34 η 9600 :P κτλ κτλ) , αλλα σε ουδεμια περιπτωση δεν αξιζει τα παραπανω ευρω της.

(προσωπικα και αρκετα καλυτερη να ηταν rebranded καρτα δε παιρνω).

Οσο για την εγγυηση, κι εγω μαζι σου φιλε hasiotis_john, απλα μετα απο 2+ χρονια μαλλον πεταμα τρωει παρα να σε νοιαξει η αντικατασταση. :P

Δημοσ.
the way its meant to be played ε?? τελικα η προπαγανδα κανει καλη δουλεια! :whistle:

στο θεμα μας τωρα με 100Ε πανε για καμια 4830 για τα λεφτα της εχει πολυ καλη αποδοση ή αλλιως κοιτα για καμια 4850 που εχει 25Ε παραπανω

Λοιπον μια και μιλαμε πρεπει να μιλαμε με νουμερακια αξιζουν λοιπον τα λεφτα τους... ριξτε μια ματια εδω....

ASUS 4830 = 96 EURO

ASUS 4850 = 128 EURO :-(

MSI 8800GT = 126 EURO

XFX 9600GT = 88 EURO

PALIT 9600GT = 89 EURO

MSI 3870 = 81 EURO

GAINWORD 9600 GT = 94 EURO

GAINWORD 9800 GT = 107 EURO

Αυτα βρηκα απο μια πρόχειρη ματια σε τιμες

Απο οτι εχω καταλαβει ολες οι καρτες που εχουν το ιδιο νουμερακι δεν εχουν και τις ιδιες επιδοσεις....αρα λοιπον παιζει ρολο και η μαρκα και οι επιδοσεις τις.

π.χ. η XFX 9600GT ειναι μαλλον O.C. ειναι η εκδοση "AlphaDog" ειναι καλυτερη απο μια Nvidia 9600GT σε καθε περιπτωση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...