hcivil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Εγκατεστησα τωρα τα win2000 και δεν τα ξερω καλα. Κανοντας κλικ στο εικονιδιο της συνδεσης μου βλεπω οτι εμφανιζει ενα πινακακι με στηλες αποστολη και παραλαβη και οριζοντιες γραμμες για τα bytes την συμπιεση και τα λαθη. Εκει βλεπω συμπιεση μηδεν τοις εκατο και στην αποστολη και στην παραλαβη. Ειναι σωστο αυτο. Χρειαζεται να αλλαξει? Και αν ναι πως γινεται?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Περιληπτικά: Είναι σωστό αυτό. Ουχί δεν είναι λάθος. Ουχί δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτις. <p>Αναλυτικά: Τόσο στα Win2000 όσο και στα WinXP υποστηρίζεται εγγενώς το περίφημο stac compression. Είναι (χοντρικά) ένα σύστημα συμπίεσης των δεδομένων που στέλνεις και που λαμβάνεις μέσω Internet για να αυξηθεί η ταχύτητα. Είναι (πολύυυ χοντρικά) σαν να στέλνεις και να λαμβάνεις zipped αρχεία ενώ εγώ να στέλνω και να λαμβάνω απλά αρχεία. Καταλαβαίνει κανείς ότι όποιος παίρνει συμπιεσμένα αρχεία, μπορεί να λαμβάνει περισσότερα δεδομένα από εμάς τους κακομοίρηδες που παίρνουμε ασυμπίεστα αρχεία. <p>Το stac compression, για να δουλέψει πρέπει να το υποστηρίζει, εκτός από το λειτουργικό, και ο ISP. Στην Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά, παλιότερα το είχε ενεργοποιήσει η ACN - δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Δοκιμαστικά το'χε ενεργοποιήσει και η HOL - επίσης δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Πάντως η ΟΤΕnet (όπου είμαι) δεν το χρησιμοποιεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.