stambo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας εχτες εκανα ενημερωση τα windows χp σε service pack 3 αφου λοιπον εγκατασταθηκαν οι ενημερωσης μετα το reboot μου εβγαλε το ακολουθο μηνυμα disk checking failed disk checking skipping και σε αλλα pc μου εβγαζε παρομοιο μηνυμα αλλα προχωρουσε κανονικα στην εξεταση δισκων.Αφου εψαξα στο νετ βρηκα infos πως το service pack 3 εχει προβλημα συμβατοτητας σε επεξεργαστες AMD .Εκανα μετα format το pc κανονικα ολα οκ και οταν εκανα ενα reboot το ιδιο μηνυμα παλι..disk checking failed disk checking skipping... *οταν μου εβγαζε το μηνυμα disk checking skipping εκανε αλεπαληλες επανεκινησεις συν του οτι δεν αρχινουσε και σε ασφαλη λειτουργεια το pc!! τι να κανω???
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αφού του έκανες format πάλι xp sp3 του πέρασες ;
stambo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αφού του έκανες format πάλι xp sp3 του πέρασες ; όχι τα χp που έβαλα ειναι με service pack 2 ούτε καν πρόλαβε να κατεβάσει το service pack 3 η να κατέβασε? να δοκιμάσω πάλι και να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις λες?? τι να κάνω?
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 άρα μετά το format σε έβαλε κανονικά μέσα στα windows ; Απενεργοποίησε το automatic updates ή ενεργοποίησέ το με την επιλογή να σε ειδοποιεί πρίν κατεβάσει.
stambo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 άρα μετά το format σε έβαλε κανονικά μέσα στα windows ; Απενεργοποίησε το automatic updates ή ενεργοποίησε το με την επιλογή να σε ειδοποιεί πρίν κατεβάσει. ναι κανονικά με έβαλε στα windows εγκατέστησα drivers κτλ και μετά το ίδιο αλλά δεν έκανα καμία εγκατάσταση από ενημερώσεις θα δοκιμάσω πάλι δηλαδή χωρίς ενημερώσεις έτσι?
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 πριν κάνεις φορματ , δοκίμασε αν σε αφήνει απο safe mode με δίκτυο να κάνει αναβάθμιση των driver. του συτήματος. Αν πάλι δεν γίνεται κάτι τότε κάνε format και απενεργοποίησε τα updates.
stambo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 δεν καταλαβαίνω τη γίνετε τώρα πήγα να βαλω το cd άρχισαν κανονικά τα windows χωρίς να κάνω boot..μετά το έβγαλα και ξανά το ίδιο μου πετούσε..το ξαναβαλα το cd XP χωρις να κάνω πάντα boot και δουλεύει κανονικά...δηλαδή θα πρέπει να βάζω το cd των windows για να μου τρέχουν άλλο πάλι! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** πριν κάνεις φορματ , δοκίμασε αν σε αφήνει απο safe mode με δίκτυο να κάνει αναβάθμιση των driver. του συτήματος. Αν πάλι δεν γίνεται κάτι τότε κάνε format και απενεργοποίησε τα updates. με το cd δουλευουν κανονικα τα windows χωρις να πατησω στην αρχη press eny key to boot from cd και ξεκινανε κανονικα!!
Innersense Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μιας και είδα τα παραπάνω να πω και εγω τα εξής... σε laptop με AMD Athlon 64 3700 που έχω πάω να κάνω Clean Install με Windows XP SP3 και δεν γίνεται! Η εγκατάσταση κολάει απο κάποιο σημείο και μετά! Εγκατάσταση Windows XP SP2 γίνεται και γινόταν πάντα κανονικά! Απίστευτα πράγματα... Και σίγουρα δεν φταίει το CD με τα XPSP3 οπουδήποτε αλλού λειτουργεί κανονικά... Μηχανήματα του διαβόλου όσα φέρουν επεξεργαστή AMD
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 δεν καταλαβαίνω τη γίνετε τώρα πήγα να βαλω το cd άρχισαν κανονικά τα windows χωρίς να κάνω boot..μετά το έβγαλα και ξανά το ίδιο μου πετούσε..το ξαναβαλα το cd XP χωρις να κάνω πάντα boot και δουλεύει κανονικά...δηλαδή θα πρέπει να βάζω το cd των windows για να μου τρέχουν άλλο πάλι!***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** με το cd δουλευουν κανονικα τα windows χωρις να πατησω στην αρχη press eny key to boot from cd και ξεκινανε κανονικα!! Για πάνε στα bios και βάλε first boot device τον σκληρό μήπως λυθεί το πρόβλημα.
ODT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας εχτες εκανα ενημερωση τα windows χp σε service pack 3 αφου λοιπον εγκατασταθηκαν οι ενημερωσης μετα το reboot μου εβγαλε το ακολουθο μηνυμαdisk checking failed disk checking skipping και σε αλλα pc μου εβγαζε παρομοιο μηνυμα αλλα προχωρουσε κανονικα στην εξεταση δισκων.Αφου εψαξα στο νετ βρηκα infos πως το service pack 3 εχει προβλημα συμβατοτητας σε επεξεργαστες AMD .Εκανα μετα format το pc κανονικα ολα οκ και οταν εκανα ενα reboot το ιδιο μηνυμα παλι..disk checking failed disk checking skipping... *οταν μου εβγαζε το μηνυμα disk checking skipping εκανε αλεπαληλες επανεκινησεις συν του οτι δεν αρχινουσε και σε ασφαλη λειτουργεια το pc!! τι να κανω??? το μήνυμα αυτό πότε ακριβώς στο βγάζει? Λίγο πριν κάνεις login? (ας πούμε) Δοκίμασε από recovery console να τρεξεις την εντολή >chkdsk /p και μετά κάνε επανεκκίνηση...
stambo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το μήνυμα αυτό πότε ακριβώς στο βγάζει? Λίγο πριν κάνεις login? (ας πούμε) Δοκίμασε από recovery console να τρεξεις την εντολή >chkdsk /p και μετά κάνε επανεκκίνηση... λοιπον ακουστε τι γινετε τωρα ο υπολογιστης τρεχει κανονικοτατα αφου εκανα φορματ παλι εγκατεστησα ολες τις τελεθταιες ενημερωσης ολα τζαμι αλλα με ενα προβλημα για ναξεκινησει ο υπολογιστης κανονικα χωρις να μου βγαλει το μηνυμα οτι τσεκαρει πρεπει να εχω μεσα το cd των xp.αν το βγαλω μου πεταει το μηνυμα οτι τσεκαρη αφου τελειωση το φωρτωμα με το λογοτυπο των windows. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το μήνυμα αυτό πότε ακριβώς στο βγάζει? Λίγο πριν κάνεις login? (ας πούμε) Δοκίμασε από recovery console να τρεξεις την εντολή >chkdsk /p και μετά κάνε επανεκκίνηση... το εκανα και αυτο που μου πες τιποτα!! αν δεν βαλω το cd δε τρεχει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.