Προς το περιεχόμενο

Local Web Server ???


moyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια σας για να ανεβασω ενα web server στο δικτυο (lan) σε γλωσσα html

τι πρεπει να κανω ?

τι προγραμματα πρεπει να χρισιμοποιήσω ?

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ :-D

Δημοσ.

Για Windows μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον IIS της Microsoft (περιέχεται στο cd εγκατάστασης των Windows, στις πρόσθετες εγκαταστάσεις). Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Apache Web Server που είναι και δωρεάν. Αν θέλεις να προβλέψεις μελλοντική χρήση php και MySQL τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το XAMPP που ενσωματώνει σχεδόν τα πάντα.

Η τελευταία λύση είναι διαθέσιμη για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Εγώ πάντως την προτιμώ γιατί γλυτώνω τις ρυθμίσεις και είναι δωρεάν!!!

Δημοσ.

Μία ψήφος στο XAMPP και από μένα για local test server.

Γλυτώνεις πολύ χρόνο και κόπο και θέλει ελάχιστες παραμετροποιήσεις ακόμη και για ότι extra feature θες να του προσθέσεις.

 

 

/sc

Δημοσ.

Αν έχεις εμπειρία με linux, στήσε εκεί έναν test server (LAMP). Για παράδειγμα σε ubuntu γραφοντας ένα απλό

 

>apt-get install apache2

 

έχεις έτοιμο web server και απλά κάνεις copy τα αρχεία σου σε συγκεκριμένο directory. Αντίστοιχα, εγκαθιστάς php και mysql, αν τα χρειαστείς.

Δημοσ.

Κι εγώ XAMPP προτείνω, γιατί είναι πανεύκολο να το κάνεις να λειτουργήσει και δεν του λείπει κάτι που να προστίθεται ιδιαίτερα δύσκολα.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους !!!! αλλα ο XAMPP δουλεύει με Html ετσι δεν ειναι ?

ilias_t θα το κοιταξω γιατι μαλλον θα το στισω σε linux !!

αλλα θα δοκιμασω και τα υπόλοιπα που μου προτινατε !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...