peloukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 να σας πω όλη την ιστορία...είναι ενα καινούργιο pc δεν έχει ούτε 3 εβδομάδες που έχει καινούργιο σκληρό κτλ κτλ...Μητρική Asus P5Q pro και καρτα γραφικών Nvidia και cpu core 2 duo 2.66...Η μητρική αυτή έχει πάνω κάρτα ήχου και μάλλον από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα...Έχω ακόμη ένα υπολογιστή με λίγο παλιότερες εκδόσεις hardware πάλι asus μητρική με κάρτα ήχου επάνω και είχα ανάλογα προβλήματα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ...Πριν από ώρες, και ενώ το pc δούλευε μια χαρά μέχτι τότε, έκανα εγκατάσταση το ventrilo client και αφού όλα καλά αφού έκλεισα το ventrilo ανοίγω media player και το pc κολλάει σε σημείο να θέλει manual restart...μιας και το pc καινούργιο και δεν θα είχα απόλειες έκανα format και έκανα εγκατάσταση τους driver της κάρτας ήχου επανεκκίνησα το pc και μου κόλλησε με το που ξεκίνησε η εγκατάσταση από cd των drivers της κάρτας γραφικών....Τώρα θα απενεργοποιήσω το HD audio αλλά πολύ φιβάμαι πως δεν θα οφελήσει...έχετε καμία ιδία!κοντεύω να σκάσω!ολοκαίνουργιο pc..
tritonas00 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Kαλυτερα βαλε τους τελευταιους drivers για ολο το hardware σου απο τα αντιστοιχα site.Γιατι λειτουργικο μιλαμε?
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αν δείς ότι δεν γίνεται κάτι με την αναβάθμιση των driver τότε πήγαινε απο τα bios και απενεργοποίησε την . Τρέξε πάλι τις εφαρμογές που τείνουν να σου κολάνε και πές μας τα αποτελέσματα.
peloukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μετά από το 2ο φορμάτ και με απενεργοποιημένη την κάρτα ήχου της motherboard, έτρεξα τα windows και κατά την διάρκεια εγκατάστασεις των chipestet drivers το pc κόλλησε και πάλι...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και δεν ξέρω αν είναι chipset πρόβλημα ή motherboard πρόβλημα... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** λοιπόν το πρόβλημα μου μοιάζει να λύθηκε με ένα update του BIOS...θα δούμε τώρα πως θα πάει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.