NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας και χαρά σας! Ξέρει κανένας πιο είναι το πιο αποτελεσματικό defrag tool για vista x64; (O&O Defrag, Diskeeper, PerfectDisk ...) έχω κάποιες ερωτήσεις, έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο, να βάλεις σε ένα άλλο partition το Paging File και να το ορίσεις έως και 3 φορές μεγαλύτερο από την μνήμη σου. Με αυτό το τρόπο θα πετύχεις και πιο σωστό defrag, και θα πηγαίνουν καλύτερα τα vista, ισχύει; και αν ναι πως γίνεται; Επίσης αν βάλεις ένα usb flash στο pc και κάνεις δεξί click > options > readyboost τι κάνει ακριβώς; έχω ένα 4GB και κάθετε... να το κάνω;
sitop Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπική μου άποψη είναι να μη χρισημοποιήσεις κανένα πρόγραμα. Και μόνο το service που τρέχει στο υπόβαθρο κάνει περισσότερο κακό. Η λύση η δικιά μου στη οποία πιστεύω θα συμφωνήσουν πολλοί έιναι να έχεις όσο περισσότερο ελεύθερο χώρο μπορείς στο partition του συστήματος
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω ότι στέκι αυτό... εγώ θέλω να μάθω πιο πρόγραμμα για defrag κάνει καλύτερη δουλειά στα vista και τι να κάνω με το Paging File + το readyboost... με το να έχεις απλά χώρο στο σκληρό δεν κάνεις κάτι... 3ΤΒ έχω ελεύθερα άλλα το defrag μου το θέλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.