Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Θέλω να χαρίσω το Router που δίνει το Conn-X σε ένα φίλο μου. Το Router δεν το χρειάζομαι μιας και έχω φέρει στο εξοχικό μου ένα ασύρματο οπότε κάνω καλύτερα τη δουλειά μου. Το πρόβλημά μου είναι, ότι στο εξοχικό μου έχω ΟΤΕ - Conn-X 1Mbit και ο φίλος μου έχει Forthnet, ο οποίος συγχρονίζει στα 5Mbit από ότι είδα στο σπίτι του, με το USB Modem που έχει. Θα μπορέσει να δουλέψει το Router το δικό μου που είναι από Conn-X σε Forthnet δίκτυο? Η κάθε εταιρία δεν θέλει συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο Router? Έβαλα τώρα το CD εγκατάστασης για Ethernet και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Στο Username και στο Password, βάζουμε αυτά που μα έχει δώσει ο παροχέας. Στο Configuration τι βάζουμε? Δεν μου δίνει άλλη επιλογή, πέρα από αυτή που βλέπετε. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 pppoe llc παιζουν ολοι.κανονικα θα παιξει εκτος αν εχει βαλει ο οτε καναν περιορισμο στο username και να περιμενει να δει @otenet.gr που δεν το νομιζω διοτι εχω δει πολους να παιζουν με ρουτερ του οτε σε δικτυο forthnet η και αλλα δικτυα .οποτε δωστου το.απο το modem που εχει εστω και αυτο το ρουτερ θα ειναι καλυτερο.και το cd δεν το χριαζεται.μπορει να κανει και τις ρυθμισεις απο μεσα απο το interface του ρουτερ.
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή στο σπίτι μου έχω Forthnet, έβαλα στο Router τα δικά του στοιχεία και παίζει μια χαρά, οπότε όταν το βυσματώσουμε στο σπίτι του θα είναι όλα ok. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 θα παιξει μια χαρα.σπανια περιπτωση να τρεχει κατι και να μην συνεργαζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.