Προς το περιεχόμενο

Τει σκονάκι και συμβούλιο..what next..?

karabouzouk...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ας πάρουν έναν δικηγόρο μαζί τους. Θα ψαρώσουν οι καθηγητές.

Χαχαχαχα,γαμάτο;;;

Να πάει ο τυπάς με δικηγόρο και να αρνηθεί ότι ήταν δικά του τα σκονάκια.Θεός

Δημοσ.

Αυτό είναι το καλύτερο σκονάκι!!!

εχω βρει πολυ πολυ πολυ καλύτερο απο αυτο..αλλα δεν θα το μοιραστώ με κανεναν σας:P

Δημοσ.

Αυτό είναι το καλύτερο σκονάκι!!!

Αμα είναι να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία για σκονάκι,καλύτερα να καθίσεις να διαβάσεις περισσότερο. :devil:

Δημοσ.

Στα Αγγλικά πανεπιστήμια εαν σε πιάσουνε με σκονακι σημαίνει κατευθείαν διαγραφή απο το πανεπιστήμιο ..... χωρίς δευτερη κουβέντα.

Και να φανταστείτε ότι πληρώνεις και δίδακτρα εκει ε ......

Δημοσ.

Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ο καθηγητής...

Μεταξύ μας πιστεύω οτι θα τους κλάσουν τα @@.

Βλακείες..

μπραβο εξέλιξη το ΤΕΙΛΑρ....

αν είναι στο τμήμα πληροφορικής ρίξε με ΠΜ το όνομα καθηγητή να γελάσουμε λίγο.. ευχαριστώ

Σοβαρευτείτε παιδιά. Έχετε χάσει κάθε μέτρο. Καθηγητές είναι και όχι φιλαράκια σας.

Σκατ@μαγκες!:P

Δημοσ.
Σοβαρευτείτε παιδιά. Έχετε χάσει κάθε μέτρο. Καθηγητές είναι και όχι φιλαράκια σας.

Σκατ@μαγκες!:P

ας προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς και ας μη βιαζόμαστε να συμπεράνουμε.

όλοι ξέρουμε να προσβάλουμε είναι ανάγκη να το κάνουμε;

σαφώς και είναι καθηγητές και προσωπικά πάντα στον πληθυντικό τους μιλάω ακόμα και αν είναι άτομα 1-2 χρόνια μεγαλύτερα από μένα που μόλις προσλήφθηκαν.

1). οφείλεις να ξέρεις πως το "σκονάκι" και η αντιγραφή γίνονται κατά κόρρον. σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω (μια κ αυτές του ΤΕΙΛΑΡ που φοίτησα) άν κάποιος πιανόταν να "κλέβει" του μηδενιζόταν η κόλλα. για παραπάνω τιμωρίες δεν είχα ξανακούσει. όταν λοιπόν χρόνια ολόκληρα, είναι κοινό μυστικό πως συμβαίνουν αυτά, είναι τουλάχιστον υποκριτικό ξαφνικά και απροειδοποίητα να φτάνουμε στο άλλο άκρο του συμβουλίου και των αποβολών κτλ

2). όταν είπα να γελάσουμε δεν εννοούσα να προσβάλουμε, αλλά μιας και γνωρίζω πολλούς καθηγητές του εν λόγω τμήματος ήθελα να δω ποιος αποφάσισε να το παίξει "νταής" ή "ζορίκεψε" απότομα.

καταλαβού ή νο-καταλαβού; :mad:

Δημοσ.

Το κόλπο με την κοκα κολα απευθύνεται σε dorks.

Δηλαδή τι θα χωρέσει να γράψεις εκεί;ή μήπως θα πας με την 2λιτρη να δώσεις εξετάσεις.Σου 'χω καλύτερη λύση,να χωρέσουν και πιο πολλά ντε

2541-heineken-keg.jpg

Γράψτα αυτά τα λίγα γιατί περισσότερα δεν χωράνε στο θρανίο,λιγότερο άγχος=περισσότερα κέρδη.

Επειδή οι επιτηρητές την χαρίζουν σε αρκετούς τέτοιους(coca-cola τύπους) νομίζετε ότι είναι και τούβλα,δεν κάνει μπαμ το χαρτάκι στην coca-cola,όχι βέβαια πρέπει να πας κοντά.Ότι να 'ναι

Δημοσ.
εχω βρει πολυ πολυ πολυ καλύτερο απο αυτο..αλλα δεν θα το μοιραστώ με κανεναν σας:P

ελα ρε κ εμεις φοιτητες ειμαστε πες.παρακαλω εναν moderator να σε διαγραψει.....:devil::devil:

Δημοσ.
ας προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς και ας μη βιαζόμαστε να συμπεράνουμε.

όλοι ξέρουμε να προσβάλουμε είναι ανάγκη να το κάνουμε;

σαφώς και είναι καθηγητές και προσωπικά πάντα στον πληθυντικό τους μιλάω ακόμα και αν είναι άτομα 1-2 χρόνια μεγαλύτερα από μένα που μόλις προσλήφθηκαν.

1). οφείλεις να ξέρεις πως το "σκονάκι" και η αντιγραφή γίνονται κατά κόρρον. σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω (μια κ αυτές του ΤΕΙΛΑΡ που φοίτησα) άν κάποιος πιανόταν να "κλέβει" του μηδενιζόταν η κόλλα. για παραπάνω τιμωρίες δεν είχα ξανακούσει. όταν λοιπόν χρόνια ολόκληρα, είναι κοινό μυστικό πως συμβαίνουν αυτά, είναι τουλάχιστον υποκριτικό ξαφνικά και απροειδοποίητα να φτάνουμε στο άλλο άκρο του συμβουλίου και των αποβολών κτλ

Υποκριτικό δεν είναι να κοροϊδεύει ένας φοιτητής επιτηρητές-καθηγητές πίσω από την πλάτη τους και να έχει απαίτηση να περάσει το μάθημα με σκονάκια? :P

Και άσε τα δήθεν: ότι οφείλω να ξέρω ότι γίνονται σκονάκια. Τί λες ρε μεγάλε? το ξέρω, τί έγινε? Θα πρέπει να υποστηρίξω το φαινόμενο?

Έχεις κάτσει να λιώσεις στο διάβασμα ένα ολόκληρο εξάμηνο, να παλέυεις για ένα 7 και να βλέπεις από συμφοιτητές σου, που ουδεμια σχέση είχαν με την σχολή, πώς έβγαζαν επιδέξια όλο το βιβλίο σε σμίκρυνση και έφευγαν με 8?

2). όταν είπα να γελάσουμε δεν εννοούσα να προσβάλουμε, αλλά μιας και γνωρίζω πολλούς καθηγητές του εν λόγω τμήματος ήθελα να δω ποιος αποφάσισε να το παίξει "νταής" ή "ζορίκεψε" απότομα.

Ναι, και σε τί θα σε χρησίμευε η παραπάνω πληροφορία? Έτσι για απλή ενημέρωση? ή για να πεις τα καλυτερα λόγια για αυτόν τον καθηγητή?

καταλαβού ή νο-καταλαβού; :mad:

καταλαβού, καταλαβού:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, και τω καιρώ εκείνω που ήμουν φοιτητής (αρχές-μέσα δεκαετίας '90) υπήρχαν σκονάκια, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν θεωρούσα "δεδομένη" τη χρήση τους (μάλλον προσβλητική για όσους είχαμε την αφέλεια να καθόμαστε να διαβάσουμε και να παρακολουθούμε τις παραδόσεις). Ούτε τόσο γενικευμένη ήταν, όπως καταλαβαίνω από κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ.

Πάντως, δείχνει την κατάντια του Ελληνικού πανεπιστημίου το γεγονός πως η (εντός νομίμων πλαισίων, δε διάβασα πουθενά υπαινιγμό ότι γίνεται κάτι παράνομο) προσπάθεια να τιμωρηθεί ο παραβάτης, συνιστά όψιμο νταηλίκι.

Ποιος ξέρει, μπορεί την "αμαρτία" να τη διέπραξε κανένας "νέοπας" που δεν πρόλαβε να διαποτιστεί από τα δημοκρατικά ιδεώδη της παιδείας μας.

Υ.Γ. Να ξανακούσω φωνές για την υποβάθμιση των πτυχίων από το κακό κράτος, σε βάρος των αθώων φοιτητών, και να κλείσω θέση για μεταμόσχευση συκωτιού...

Δημοσ.

"μεγάλε"...

στη ζωή μου δεν έχω κάνει σκονάκι και τα μαθήματα τα πέρασα με το σπαθί μου.

κάπου με ενοχλούσε να γνωρίζω πως κάποιοι έπαιρναν καλύτερους βαθμούς με τα σκονάκια κ ας σκιζόμουν στο διάβασμα αλλά προτίμησα να κοιτάξω τη δουλειά μου.

γνωρίζω πως αν θέλουν οι καθηγητές μπορούν να πιάσουν όλους όσους "κλέβουν" στις εξετάσεις..

και σαφώς υποστηρίζω την αξιοκρατεία λοιπόν.

υποκριτικό από την άποψη του φοιτητή για μένα είναι από τη στιγμή που κάνει την "ατιμία", δεν διαφωνούμε εδώ λοιπόν.

από την άποψη των καθηγητών τί είναι; δεν μου απάντησες, παρά παρέθεσες μια άλλη ερώτηση.

επίσης, η πληροφορία αυτή προφανώς δεν θα χρησίμευε σε εσένα και δεν την ζήτησα για να εμπλουτίσω την γενική αλήθεια του σύμπαντος. την ήθελα για μένα, τόσο κακό είναι κ.Ζορό;

αυτά... "μεγάλε"

υγ: βλέπω καλά έστω και με γυαλιά, δεν χρειάζεται με μεγενθύνεις τα κείμενα για να τονίσεις κάτι

Εντάξει, και τω καιρώ εκείνω που ήμουν φοιτητής (αρχές-μέσα δεκαετίας '90) υπήρχαν σκονάκια, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν θεωρούσα "δεδομένη" τη χρήση τους (μάλλον προσβλητική για όσους είχαμε την αφέλεια να καθόμαστε να διαβάσουμε και να παρακολουθούμε τις παραδόσεις). Ούτε τόσο γενικευμένη ήταν, όπως καταλαβαίνω από κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ.

Πάντως, δείχνει την κατάντια του Ελληνικού πανεπιστημίου το γεγονός πως η (εντός νομίμων πλαισίων, δε διάβασα πουθενά υπαινιγμό ότι γίνεται κάτι παράνομο) προσπάθεια να τιμωρηθεί ο παραβάτης, συνιστά όψιμο νταηλίκι.

Ποιος ξέρει, μπορεί την "αμαρτία" να τη διέπραξε κανένας "νέοπας" που δεν πρόλαβε να διαποτιστεί από τα δημοκρατικά ιδεώδη της παιδείας μας.

Υ.Γ. Να ξανακούσω φωνές για την υποβάθμιση των πτυχίων από το κακό κράτος, σε βάρος των αθώων φοιτητών, και να κλείσω θέση για μεταμόσχευση συκωτιού...

συμφωνώ μαζί σου, και σαφώς θα ήθελα κι εγώ ένα αξιοκρατικό σύστημα

όταν όμως πρώτοι οι καθηγητές γνωρίζουν μια νοσηρή κατάσταση την οποία οι ίδιοι συντηρούν τόσα χρόνια με την ανοχή τους, δεν είναι "κάπως" ξαφνικά να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο των αποβολών απ τη σχολή;

επίσης, το όνομα του καθηγητή παραπάνω το ζήτησα για να δω αν όντως πρόκειται για κάποιον νέο ή κάποιον παλιό που συντηρώντας το σύστημα ξαφνικά άλλαξε ρώτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν η επάνοδος στη νομιμότητα μπορεί να γίνει με άλλον τρόπο πέρα αυτού που λέμε "μαχαίρι". Δυστυχώς, και σε αυτή την έκφανση της δημόσιας ζωής μας, οι προηγούμενες παρανομίες, ανοχές και λοιπά μεγάλα και μικρά εγκλήματα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου αποτελούν επιχείρημα για τη διαιώνισή τους. Απάντηση στο πότε, επιτέλους ,πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος δεν υπάρχει. Είναι ένα πράγμα σαν τις δίαιτες, που πάντοτε τις ξεκινάμε "από αύριο".

Δηλαδή, σε πρώτη φάση να ενημερώσουμε τα "παιδιά" πως τώρα πια είναι τζιζ να αντιγράφουν και μετά να πάμε σε πιο αυστηρές ποινές;

Η οριστική αποβολή είναι οπωσδήποτε βαριά τιμωρία. Βαρύ, βέβαια, είναι να αποκτήσεις ένα πτυχίο που δε δικαιούσαι, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...