Προς το περιεχόμενο

Τει σκονάκι και συμβούλιο..what next..?

karabouzouk...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπιασαν κάτι παιδιά στο τεί μου με σκονάκια και έβαλαν ανακοίνωση στη γραμματεία με τα ονόματά τους να παρεβρεθούν στο συμβούλιο που θα κάνουν..!!

Τους έχουμε κάνει και έχουν χεστεί με αυτά που τους λέμε αλλά πέρα απότην πλάκα τι λέτε να τους πουν..? έχει πιαστεί κανείς άλλος έτσι..?

Κανονικά είναι δύο χρόνια εκτώς σχολής απ ότι έχω ακούσει..?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ο καθηγητής...

Συνήθως σε μονογράφουν μόνο.. Άλλοι απλά τους ρίχνουν μια/δυο εξεταστικές να μην μπορού να δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα..

Μεταξύ μας πιστεύω οτι θα τους κλάσουν τα @@.

Το πιο τραβηγμένο που έχω ακούσει έιναι διαγραφή πλήρης αλλα σε φάση με bluetooth και τέτοια..

Βλακείες..

Δημοσ.

Παίζει και για αποβολή,μόνιμη λογικά όχι.

Δεν είμαι σίγουρος αν η τιμωρία εξαρτάται απο εσωτερικό κανονισμό της σχολής ή αν ισχύει κάτι γενικότερο.

Θα πέσει κλάμα στο συμβούλιο.....

Ποιο ΤΕΙ αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

(teilar...!!)

του συγκεκριμένου του άλλαξε θέση και όπως εφευγε του έπεσαν τα σκονάκια κάτω και όπως τα ειδε ο καθηγητής τα παίρνει τα κοιτάει και αμέσως του παίρνει την κόλλα και άντε γεια..!!

Πιστεύω και γώ ότι μόνο θα τους την πουν να κλάσουν λίγο μπαμπάκι και τέλος... Αύριο θα μάθω και θα σας πώ απλά ηθελα γνώμες να δω αν όντως κάνουν κάτι η είναι μουφα συνελευσεις....

Ολο το τεί σκονάκια έχει...κάποιοι τυχαιροί έπρεπε να την πληρώσουν...ελπίζω όχι ακριβα..!!

Δημοσ.

Κάθε Σχολή έχει τον Κανονισμό της.

Πχ στο Καποδιστριακό, δεν παίζει τόσο εύκολα διαγραφή.

Στην ανακοίνωση έλεγε ονομαστικά ποιοι καλούνται και τι έχουν κάνει?

Δημοσ.
Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ο καθηγητής...

Συνήθως σε μονογράφουν μόνο.. Άλλοι απλά τους ρίχνουν μια/δυο εξεταστικές να μην μπορού να δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα..

Αν απέβαλλαν όσους πιάνουν με σκονάκια.. Τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας θα ήταν άδεια..

Εντάξει, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, θα είναι άδικο για τους συγκεκριμένους να τιμωρηθούν πολύ, ενώ υπάρχει πλήρης ατιμωρησία για όσους αντιγράφουν. Αν όμως αποβληθούν 2-3 σε κάθε σχολή, υπάρχει μια ελπίδα να κοπεί αυτή η γελοιότητα. Όλοι έχουμε αντιγράψει κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν το κάνει και σωστό.

Τέλος πάντων, μου φαίνεται δύσκολο να αποβληθούν από τη σχολή. Ίσως το σκεπτικό είναι να τους ταλαιπωρήσουν λίγο, για να αποθαρρύνουν τους επόμενους.

Δημοσ.
(teilar...!!)

του συγκεκριμένου του άλλαξε θέση και όπως εφευγε του έπεσαν τα σκονάκια κάτω και όπως τα ειδε ο καθηγητής τα παίρνει τα κοιτάει και αμέσως του παίρνει την κόλλα και άντε γεια..!!

Πιστεύω και γώ ότι μόνο θα τους την πουν να κλάσουν λίγο μπαμπάκι και τέλος... Αύριο θα μάθω και θα σας πώ απλά ηθελα γνώμες να δω αν όντως κάνουν κάτι η είναι μουφα συνελευσεις....

Ολο το τεί σκονάκια έχει...κάποιοι τυχαιροί έπρεπε να την πληρώσουν...ελπίζω όχι ακριβα..!!

μπραβο εξέλιξη το ΤΕΙΛΑρ....

αν είναι στο τμήμα πληροφορικής ρίξε με ΠΜ το όνομα καθηγητή να γελάσουμε λίγο.. ευχαριστώ

Δημοσ.
Εντάξει, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, θα είναι άδικο για τους συγκεκριμένους να τιμωρηθούν πολύ, ενώ υπάρχει πλήρης ατιμωρησία για όσους αντιγράφουν. Αν όμως αποβληθούν 2-3 σε κάθε σχολή, υπάρχει μια ελπίδα να κοπεί αυτή η γελοιότητα. Όλοι έχουμε αντιγράψει κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν το κάνει και σωστό.

Τέλος πάντων, μου φαίνεται δύσκολο να αποβληθούν από τη σχολή. Ίσως το σκεπτικό είναι να τους ταλαιπωρήσουν λίγο, για να αποθαρρύνουν τους επόμενους.

Ναι δεν είπε κανείς οτι τα σκονάκια είναι σωστά και πρέπει να περνάνε έτσι...

Αλλα ακριβώς επειδή γίνεται όλο αυτό, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να διαγραφούν 2 κακομοίρηδες. Νομίζω οτι οι 2-3 εξεταστικές off (ιδιαίτερα στα ΤΕΙ που έχουνε και αλυσίδες) είναι αρκετές.

Δημοσ.

Τελικά όπως το φανταζόμουν αποφάσισαν να μην μετρίσουν αυτα που έγραψαν στην πρώτη εξεταστική και να μην τους αφισουν να δώσουν δεύτερη (και γώ που νόμιζα ότι θα τους πέρναγαν έτσι προς τιμήν όσων έκαναν!!) και μάλλον δεν θα δώσουν και την επόμενη εξεταστική αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα..

Μόνο να τους φοβίσουν ήθελαν με ολο αυτό...!

Δημοσ.

να προσεχαν !

αμ την αλλη φορα να τα κρυβουν καλυτερα :-) .

ντροπη ... εσχος.... σκονακια με χαρτακια... ντροπη ! η τεχνολογια εχει προοδευση.

( μαλλον ηθελαν να τους τιμωρησουν γιατι τους επιασαν κατι σαν αυτο που εκαναν και οι σπαρτιατες, ωστε την αλλη φορα να ειναι πιο προσεκτικοι :lol: )

Ε εντάξει, να μείνεις και έξω για μια αγωνιστική δεν είναι και τραγικό...

θα παιξουν κατευθειαν στα πλαι οφ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...