Προς το περιεχόμενο

Bigtyphoon laping

yiannis_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αποφάσισα να λαπάρω μια bigtyphoon αφού βρέθηκα να εχω χρόνο για σκότωμα. Βέβαια τέτοιο σκότωμα δεν το περίμενα...

Η εν λόγο ψύκτρα κλείνει πλέον στα χέρια μου τα 3 χρόνια και αφού ποτέ δε με συγκλόνησε τη θέση της στο βασικό pc πήρε μια v8 πριν κανένα μήνα.

Έτσι είπα να πειραματιστώ λίγο μαζί της πριν τη βάλω σε άλλο machine.

Αρχικά εκανα το mod με το βούλωμα των κενών απο τα οποία διεύφευγε ο αέρας στο heatsink με 2 κομμάτια φελιζόλ.(peace of cake)

Στην συνέχεια άρχισα το λαπάρισμα...

Mετά την πρώτη μισή ώρα στο 320 γυαλόχαρτο είχα αρχίσει ήδη να το μετανοιώνω.

Οι πόνοι στα δεξί χέρι ήταν αφόρητοι και άρχισα να δουλεύω εναλάξ και το αριστερό.

Ο τύπος στο forum απο τον οποίο είχα πάρει τις οδηγίες μιλούσε για 5 χ 320 5χ400 5χ600 και τέλος 5χ1500 αλλά επειδή έβλεπα πως θα κατέληγα ή στο ΚΑΤ ή στο Δαφνή πήγα σε 2 κομμάτια 320 και 2 400αρια και τελειώσα με 1 800αρι και ενα 1500αρι αφού πλέον δε την πάλευα άλλο.

Εντωμεταξύ εχω την εντύπωση πως δεν είχε και νόημα αφού το 2ο κομμάτι απο κάθε grit μάλλον έβαζε γρατζουνιές παρά αφερούσε.

Επίσης με το βρέξιμο του γυαλόχαρτο δεν τα πήγα καλά και στα τελευταα 2 - 3 κομμάτια σταμάτησα να το βρέχω και βρήκα την υγειά μου.( δεν ξέρω τι λάθος έκανα,ίσως το μούσκευα πολύ)

Να και φώτο έστω και με βραδυνό φως αφου τελικά μας πήραν τα χαράματα.:lol:

3307894782_051edfaa61_b.jpg

Αν έχετε καμιά πρόταση ή αντίρηση στις μεθόδους μου θα ήθελα να εχω μια 2η γνώμη.

PS Kάθε φορά που την βγάζεται και την ξαναβάζεται την ξαναλαπάρεται :lol: γιατί με το παραμικρό γρατζουνιέται ο καθρέφτης???:mad:

Δημοσ.
αφου το εκανες επρεπε να παρεις πριν-μετα αποτελεσματα για feedback

Εννοείς feedback θερμοκρασιών ή απο το πως έμοιαζε πριν? Αν μιλάς για εμφάνιση και finishing φώτος εχει εδώ.

http://www.overclock.net/air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html

Η ίδια σελίδα εξηγεί επίσης και το mod με τα φελιζόλ.:-D

PS Ανυπομονώ να δώ πως δουλεύει τώρα το cooler αλλά βαριέμαι αφάνταστα να ξαναστήνω το pc απο την αρχή.

Δημοσ.

Εντυπωσιακό σίγουρα... μου θυμίζει τους χάλκινους καθρέφτες της αρχαιότητας (άρα δεν προλαβαίνεις να το κάνεις πατέντα).

BTW, μια χαρά ψύκτρα είναι.

αυτο με το φελιζολ τι ειναι?

μλκ :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...