Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Symantec Endpoint Protection.

Τους τελευταίους 8 μήνες το χρησιμοποιώ σε 3 διαφορετικά P/C (2 επιτραπέζια & 1 φορητό) και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλάζοντας το setup λιγο κάνει αναβαθμήσεις καθημερινά. Και δεν τραβά ισχύ απο τον Η/Υ. Σχεδόν τέλειο. Γιατί κανένα δεν είναι τέλειο. Ετσι;;;;;;;

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψήφισα το κανενα ειναι ολα σχεδον τρυπια.Το καλυτερο antivirus ειναι το μυαλο το καθενως απο εμας,να προσεχει τι παταει που μπαινει και τι κατεβαζει!

Δημοσ.

Καλα ειναι μεγαλο ρισκο να μην εχεις καθολου antivirus. Σιγα τους πορους που τρωει εξαλλου..

Μπορει να γινει η μετακινηση της ψηφου μου απο το norton στο avira;

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω avast!ΤΟ χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Ελαφρύ για το σύστημα και με καλύπτει πλήρως!!!

Δημοσ.

Ποιο έχεις σε realtime? Αν είναι όλα σε free, πολύ καλύτερη realtime προστασία έχει το avast, και το avira σε On demand μετά

Δημοσ.
εγω εχω avira,avg,avast πανω στο pc

:shock::shock:

Και τα τρία έχεις??Εγώ θα σου έλεγα να βαλεις ένα γιατί επηρεάζεται το ένα με το άλλο!!;)

Δημοσ.

το steganos internet security 2009 κανει δουλεια παιδια?

ειχα το avira personal ποθ ειναι free αλλα διαβασα καπου οτι το steganos εκτος των αλλων προσφερει και ανωνυμια στο ιντερνετ.

ειμαι νεος και θα ηθελα να ακουσωτη γνωμη σας.

ευχαριστω

Δημοσ.

κορυφαιο biτdefender (εγω εχω το total security) το χρησιμοποιω τα 2 τελευταια χρονια!απιστευτο αντιβαιρους(αυτο φαινεται και απο τα διαφορα ρανκινγκς που γινονται κατα καιρους) και πολυ πιο εξυπνα φτιαγμενο απο το κασπερσκι χωρις να κουραζει.

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω το Nod32 πάλι βγήκε πρώτο με 67 ψήφους έναντι του Kaspersky και του Avast που ισοψηφούν με 54 ψήφους έως τώρα!!

Δημοσ.

Σίγουρα δεν γνωρίζω ποιό είναι το καλύτερο, όμως μετά το conflict του NOD32 με το μtorrent στο pc μου που έκανε το σύστημα να σέρνεται και το μtorrent ουσιαστικά άχρηστο, ενεργοποίησα το Panda :o που μου έδωσαν μέσα στο pc και ειλικρινά δεν το περίμενα, αλλά μια χαρούλα το πάει.

Προσέξτε και αυτό: scan > my computer NOD32 > Όλα καλά, κανένα πρόβλημα, απεγκατάσταση nod για να ξεπεράσω το conflict εγκατάσταση Παντα, scan my computer >48 απειλές/spyware....... Mετά από αυτό, πώς να ξαναεμπιστευτώ το NOD???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...