Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Packed.Generic.200 ειναι ενας καινουργιος και πολυ ισχυρος ιος.

Κανε μια αναζητηση στο google να ενημερωθεις.

Περισσοτερα στο σχετικο thread μου:-)

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χθες εβαλα το antivirus της microsoft το morro, καλο φαινεται, παναλαφρο, να δουμε ποια θα ειναι η συμπεριφορα του στην αντιμετωπιση των ιων.

Δημοσ.
O Packed.Generic.200 ειναι ενας καινουργιος και πολυ ισχυρος ιος.

Κανε μια αναζητηση στο google να ενημερωθεις.

Περισσοτερα στο σχετικο thread μου:-)

Καταρχάς θα παρατηρήσεις οτι πρόκειται για ονοματολογία της symantec πάντα σωστά. Έχω τύχει διάφορα αρχεία μολυσμένα, το antivirus της microsoft να ονομάζει το ένα αρχείο ως μόλυνση "Trojan:Win32/InternetAntivirus" και το άλλο ως "Trojan:Win32/Alureon.gen!J" το οποίο είναι και πιο ισχυρό, και το βρίσκουν και περισσότερα προγράμματα.

Και στις δύο περιπτώσεις, το Norton δίνει Packed.Generci.200. Άρα δεν πρόκειται για τον ίδιο ιό. Απλά είναι αυτός ο τρόπος που "πακεταρίστηκε". Μπορώ να σου βρω αργότερα κι άλλα τέτοια παραδείγματα, που δίνει το ονομα αυτό και σε άλλους διαφορετικούς ιούς.

Δημοσ.

Κι εμένα στην αρχή μου φάνηκε αρκετά καλό. Συνειδητοποίησα οτι είναι "λίγο" μπροστά στα άλλα δημοφιλή antivirus. Για τις λειτουργίες που έχει θα έπρεπε να δεσμεύει λιγότερη ram

Δημοσ.
Καταρχάς θα παρατηρήσεις οτι πρόκειται για ονοματολογία της symantec πάντα σωστά. Έχω τύχει διάφορα αρχεία μολυσμένα, το antivirus της microsoft να ονομάζει το ένα αρχείο ως μόλυνση "Trojan:Win32/InternetAntivirus" και το άλλο ως "Trojan:Win32/Alureon.gen!J" το οποίο είναι και πιο ισχυρό, και το βρίσκουν και περισσότερα προγράμματα.

Και στις δύο περιπτώσεις, το Norton δίνει Packed.Generci.200. Άρα δεν πρόκειται για τον ίδιο ιό. Απλά είναι αυτός ο τρόπος που "πακεταρίστηκε". Μπορώ να σου βρω αργότερα κι άλλα τέτοια παραδείγματα, που δίνει το ονομα αυτό και σε άλλους διαφορετικούς ιούς.

Φιλε μου, το προβλημα μας δεν ειναι η ...ονοματολογια. Σημασια εχει οτι το Νοrton που οπως λες το ανακαλυψε, δεν μπορει ακομα να το σβησει.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να δείξει στοιχεία ανωτερότητας του avira. screenshot αυτό που ήθελα να πω εξαρχής είναι οτι γενικά αν και σε εμένα έβρισκε το norton ένα packed.generic.200 δεν είναι σίγουρο οτι θα ήταν ίδιος ο ιός (να μολύνει τα ίδια αρχεία, να έχει τις ίδιες επιπτώσεις κτλ.)

Δημοσ.

Εβγαλα το Avira 9 για να το δοκιμασω. Να το αγησω τελικα η να το βγαλω και να ξαναβαλω το avira?

Δημοσ.

εγω τουκανα σημερα ενα τσεκαρισμα στο σκαναρισμα,εχω ενα στικακι γεματο ιους,το σκαναρησα και τους βρηκε ολους.

αλλο ενα βημα να το κρατησω μονιμα.

Δημοσ.

Θαυμασια ακουγεται αυτο!

Εκανες μηπως και το αντιστοιχο τσεκαρισμα με το Avira 9 για να δεις αν και αυτο θα τους εβρισκε ολους?

Δημοσ.

εδώ και ενάμιση χρονο avira και avg μαζί. free και τα δυο και χωρις να δημιουργούν κανενα conflict. ο συνδυασμος αυτοσ πραγματικα με εσωσε, δεν περναει τιποτα στον υπολογιστη μου ουτε στο σπιτι στο γραφειο οπου ξηλωσα το symantec corporate. Για του λογου το αληθές, δοκιμασα οτι antivirus μπορουσα να βρω μεχρι να καταληξω και κυριως απο τα εμπορικα. Πολυ καλο ηταν το kaspersky σε σχεση με ολα τα άλλα , αλλά λιγο βαρυ. avg και avira μαζι λοιπον και βρηκα και εγώ και όσοι φίλοι ή πελατες μου τους τα εγκατέστησα την ησυχία μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...