Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

avast και free και ελαφρύ και αρκετά καλό σε ανιχνεύσεις Ιόν και περίεργων ιστοσελίδων.

Και ΝΟΜΙΜΟΣ και ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα updates θα γίνουν κανονικότατα!

Πείτε όχι λοιπόν σε AV που βγάζουν εκείνοι μπας και κάποια μέρα κλείσουν όλοι τους και αφήσουν μια για πάντα τα windows από τους ιούς!

Άσχετα αν χρησιμοποιώ leopard τώρα πια :)

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποτε να παραμεινω στο avira personal. Παναλαφρο και κανει αυτο που πρεπει. Και απο firewall αυτο των vista. Επισης εχω να τρεχει και το Resident Protection του spybot. Καλο κανει, κακο δε κανει..

Δημοσ.
Οποτε να παραμεινω στο avira personal. Παναλαφρο και κανει αυτο που πρεπει. Και απο firewall αυτο των vista. Επισης εχω να τρεχει και το Resident Protection του spybot. Καλο κανει, κακο δε κανει..

Για firewall σου προτείνω να δοκιμάσεις το comodo. ;)

Δημοσ.

Μπα, δε χρειαζομαι firewall. Μια χαρα ειμαι και ετσι. Προσεχω παρα πολυ που μπαινω.

Δημοσ.

Ρε παιδες, θελω ενα antivirus ελαφρυ( δηλαδη να μην πιανει πολυ RAM) ,γρηγορο στην εκκινηση και αν γινεται να ειναι ολα σε ενα (firewall,antisyware κ.τ.λ).Βασικα,τωρα χρησιμοποιω το ESET smart security που ειναι πολυ ελαφρυ αλλα αργει λιγο στην εκκινηση.Τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

Για αυτό που θες δεν υπάρχει ιδανικότερο απο το norton internet security. Το eset γενικά ίσως πάλι θα είναι πιο ελαφρύ, απλά καθυστερεί στην εκκίνηση γιατί σκανάρει τα αντικείμενα που εκινούν με τα windows. Αλλά απο την στιγμή που ανέφερες firewall, φεύγεις απο το eset γιατί του norton είναι κλάσης ανώτερο.

Κρατάω πισινή ακόμα για την έκδοση 4 του eset

Δημοσ.

Εχω μια απορια:

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ antivirus και internet security??..δηλαδη βλεπω πολλες εταιριες οπως π.χ. το kaspersky antivirus και internet security..εγω εχω το kaspersky internet security 2009..ειμαι καλυμενος εναντια των ιων..??..η antivirus εκδοση περιεχει περισσοτερα πραγματα ή λιγοτερα??..αυτα:-)

Δημοσ.

To Internet Security δεν περιλαμβάνει μόνο Antivirus αλλά και Firewall και συνήθως Antispyware, Parental Controls και διάφορα άλλα εργαλεία.

Δημοσ.

Όλα τα antivirus είναι antivirus (σώπα...) και antispyware. Βέβαια αναλόγως με την εταιρεία, το antispyware μπορεί να είναι ή να μην είναι αποτελεσματικό. Το internet security παρέχει πάντα και firewall, και πάλι αναλόγως με την εταιρεία antispam, parental controls +2,3 άλλα εργαλεία (virtual keyboard, identify protection κτλ).

Αυτή τη στιγμή τα καλύτερα suites (κρίνεται κατά 99% απο το firewall) είναι το kaspersky και το Norton. Το avira δεν έχει καλό firewall...

Δημοσ.

Α ρε νορτονα!! Αμα το φερει ο θειος και ειναι ενταξει 100%, τοτε θα το ξαναδοκιμασω! Τα εσπαγε παντως. Παναλαφρο σαν πουπουλο!

Δημοσ.

Είσαι αρκετά ασφαλής... Το Kaspersky αν και έχει χάσει την πρωτιά του, είναι πολύ σπυδαίο που παραμένεις τόσα χρόνια στην top 5άδα... Και ένα σκανάρισμα κάθε λίγο καιρό με antispyware (spyware doctor ή superantispyware-free) αν και πιο δυνατό είναι το πρώτο...

Δημοσ.
Α οκ καταλαβα..ευχαριστω guys!!:-)

Δηλαδη εγω τωρα με το kaspersky IS 2009 ειμαι κομπλε..ετσι δν ειναι??

Οπως ειπε και ο flik εισαι αρκετα ασφαλης.

Προσωπικα πιστευω πως παντα τα antivirus ειναι ενα βημα πισω απο τα trojan.

Μπορει να καταβασεισ κανα περιεργο .exe μερος καποια αλλης εφαρμογης ή καμια περιεγη σελιδα και να κολλησεις καλλιστα χωρις το av να παρει χαμπαρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...