Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

F-Secure. (Client Security)

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish :-(

Δημοσ.

Avast professional antivirus και SUPERantispyware. Στο μαγαζί του πατέρα μου είχαμε το NOD32 το οποίο κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου συν ότι είναι άπειροι οι χρήστες εκεί στο internet ( και τι δεν είχαν κολλήσει οι υπολογιστές:devil:).

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλα στο Avast Pro, αλλα, ρε παιδια, τι user interface ειναι αυτο? :eek:

Και τα 2 skins που εχει ειναι αθλια...

Επισης, εβαλα και το Avira Free, και εχω το εξης προβλημα:

Το Avira μπαστακωθηκε στο tray, ενω το Avast τρεχει μονο οταν το τρεξω εγω και οχι συνεχεια!! Εγω ηθελα ακριβως το αναποδο, το Avira να τρεχει οποτε θελω εγω και το Avast συνεχως!! :shock:

Δημοσ.

Το skin που χρησιμοποιώ εγώ είναι το maclover. Κανένα skin δεν είναι τόσο καλό όσο καλό και όμορφο ui έχει το kaspersky ή το nod32. Γιατί απλά είναι skins.

Πήγαινε στο msconfig, και στις καρτέλες υπηρεσίες και εκκίνηση, ότι λέει avira αποεπίλεξέ το, και ότι λέει alwil επίλεξέ το και κάνε επανεκκίνηση. Αλλα πριν το κάνεις, πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του avira και να απενεργοποιήσεις το system security.

Δημοσ.
Εβαλα στο Avast Pro, αλλα, ρε παιδια, τι user interface ειναι αυτο? :eek:

Και τα 2 skins που εχει ειναι αθλια...

Επισης, εβαλα και το Avira Free, και εχω το εξης προβλημα:

Το Avira μπαστακωθηκε στο tray, ενω το Avast τρεχει μονο οταν το τρεξω εγω και οχι συνεχεια!! Εγω ηθελα ακριβως το αναποδο, το Avira να τρεχει οποτε θελω εγω και το Avast συνεχως!! :shock:

εχεις δικιο οσον αφορα τα προεπιλεγμενα skins του avast,δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει...μπορεις ομως απο το επισημο site του avast να κατεβασεις άλλα skins που ειναι πολυ πιο καλαισθητα των αντιστοιχων default...

ριξε μια ματια εδω: http://www.avast.com/eng/skins.html ...

Υπ όψιν πως υπάρχει πρόσφατο test από av-comparatives

http://www.av-comparatives.org/compa...ews/main-tests

To οποίο έχει τη Symantec σε πολύ καλές θέσεις!!!

98' date='7% με "few" false positives και "fast" scanning speeds.[/quote']

Μα καλα ρε παιδια,τοσο πολυ εχει αλλαξει ο νόρτονας;..

Αυτο χρησιμοποιουσα και εγω πριν κανα 2-3 χρονια πριν μετακινηθω στο avast...Και το μόνo που θυμαμαι απο το norton ηταν το πληθος των trojan που αφηνε να περασουν(το avast οταν το ετρεξα πρωτη φορα εντοπισε πανω απο καμια..20αρία τέτοια) και το ποσο βαρυ προγραμμα ηταν...εχει αλλαξει τοσο πολυ αυτο το antivirus;;;...

για να του βαζουν τοσο υψηλο σκορ όμως απο το av-comparatives κάτι πρεπει να γνωριζουν..Προσωπικα παντως μιας και το avast με εχει βοηθησει αρκετες φορες δεν βλεπω να το εγκαταλειπω και να ξαναγυριζω στο norton,όσο καλα σχολια και αν ακουω για αυτο...

Δημοσ.

Η ψήφος μου εδώ και καιρό έχει πάει στο nod. Το χρησιμοποιώ κάπου 3 χρόνια, χωρίς κανένα (; ) πρόβλημα (είχε αντικαταστήσει το mcafee, το οποίο μου τα είχε κάνει μαντάρα...).

Παρόλα αυτά, διαβάζοντας τα μυνήματα εδώ, είπα να εγκαταστήσω άλλο ένα, διάλεξα το avira, για ένα scan... Μου φάνηκε πιο γρήγορο, η χρήση cpu κατά το σκανάρισμα ήταν μικρότερη από ότι με το nod, και μου βρήκε και καμιά 10αριά άλογα, σκουλήκια, μπαμπούρια και λοιπά ζωντανά, τα οποία και εξουδετέρωσε...

Να συμπεράνω ότι το avira είναι καλύτερο από το nod; Ή αν χρησιμοποιήσω για τρία χρόνια αποκλειστικά avira, και μετά κάνω ένα σκανάρισμα με το nod, όλο και κάτι θα βρεθεί ξεχασμένο;

Done το "κλεισιμο" του Avira...

πως το έκανες αυτό ωρέ; :-)

Δημοσ.

Καταρχάς επειδή βλέπω πολλούς να λένε είχα το τάδε έβαλα το άλλο, βρήκε χ malwares άρα είναι 10 φορές καλύτερο....είσαι σίγουρος οτι πρόκειται για μολυσμένα αρχεία; Όταν πρόκειται για σκανάρισμα του avira και του avast πρέπει να το ψάχνουμε λίγο.

Δεν έχεις άδικο στο οτι εφόσον κανένα δεν είναι τέλειο, είναι μάλλον αναμενόμενο να έχεις εισβολές (αρκεί να είναι λίγες) σε τρία χρόνια...Ισως αν είχες το avira να είχες και παραπάνω, ποτέ δεν ξέρεις...

• Moderators
Δημοσ.

πως το έκανες αυτό ωρέ; :-)

Μου ειπε ο φιλτατος flik πιο πανω :-)

Το Avast στο επομενο restart (δε φταιω γω που κανω restart αυτο το pc καθε 2 βδομαδες :P ) ξεκινησε μονο του :-)

Σημ: Φαινεται το συστημα να τρεχει και με τα 2 ενεργοποιημενα. Να το αφησω ετσι ή θα εχω προβληματα?

Δημοσ.

χρησιμοποιω nod32 εδω κ 2,5 χρονια χωρις κανενα προβλημα.. βεβαια το βαλα στον brother που κολλαγε ολη την ωρα ιους, κ το εβγαλε, κ εβαλε το Avast.. αφου τον καλυπτει ΟΚ, αλλα ειναι πολυ βαρυτερο στον P4 που του χω δωσει..

Δημοσ.

Κοίταξε, το nod32 παραμένει το πιο ελαφρύ antivirus. Αλλά και το avast δεν πάει πίσω. Είναι σίγουρα στα 4 πιο ελαφριά προγράμματα.

GeorgeMan είχες πει οτι το έκλεισες το avira απο την αυτόματη εκκίνηση. Έτσι είναι ακόμα; Αν είναι έτσι, και δεν τρέχει αυτή τη στιγμή καμιά διεργασία του avira, και έχεις μόνο το avast είσαι μια χαρά. Αν όμως είναι και το avira σε λειτουργία realtime, τότε ακόμα και αν δεν βλέπεις σημάδια "συγκρούσεων" μεταξύ των, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι επικίνδυνο..

• Moderators
Δημοσ.

Ναι το εκλεισα, απλα σα καλο παιδι παιζω κι εγω :lol:

Παρολο που παλαιοτερα ειχα πολυ κακη εμπειρια απο conflict antivirus...

Anyway, απενεργοποιω το Avira (το οποιο εχει πολυ καλυτερο UI αλλα αν πασει περιπτωσει δε κοιταμε μονο το περιτυλιγμα :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...