bebis4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 παιδια σημερα διαβασα σε εγκυρο περιοδικο υπολογιστων οτι η lenovo θα σταματησει να παραγει υπολογιστες λογω της κρισης και ετσι ουσιαστικα θα μπει ταφοπλακα. υα παραγει μονο συστηματα για χωρες 3 κοσμου....απλα για ενημερωση.
panos2000gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 παιδια σημερα διαβασα σε εγκυρο περιοδικο υπολογιστων οτι η lenovo θα σταματησει να παραγει υπολογιστες λογω της κρισης και ετσι ουσιαστικα θα μπει ταφοπλακα. υα παραγει μονο συστηματα για χωρες 3 κοσμου....απλα για ενημερωση. Εγώ διάβασα ότι θα απολύσει 2000 εργαζόμενους λόγω της οικονομικής κρίσης. Το βρίσκω όμως εξαιρετικά δύσκολο να κλείσει μια εταιρεία που είναι 3η ή 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως.
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλά με αυτήν την κρίση ποτέ δεν ξέρεις...
bebis4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να μας δωσεις την πηγη σου; περιοδικο pcmaster
random Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ...θα παραγει μονο συστηματα για χωρες 3ου κοσμου.... οπότε εδώ δεν θα έχουμε πρόβλημα, έτσι; αδιάφορη είδηση... γιατι; τι είμαστε; "2ος κόσμος" ;
GIORGARAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν δω από την ίδια την εταιρεία την ανακοίνωση δεν το πιστεύω. Φτιάχνει από τα καλύτερα laptop άμα δείτε τι τεστς αξιοπιστίας κάνει θα καταλάβετε, προσωπικά θέλω να έχω είτε lenovo είτε dell laptops, ίσως και toshiba. Έχω lenovo laptop τώρα 12.1" με duo core 2 gb ram 1.33 κιλά βάρος και είναι τρών ετών. Φτιάχνει πολύ καλά κομμάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.